Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μου 'χε κάνει εντύπωση, δεν ξέρω γιατί. Πάντως και εγώ έχω χειροκροτήσει. :embarrased:
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 KWSN_Men πώς σε ξεμπρόστιασε έτσι ωρέ? (να του την φυλάς)... (τώρα κατάλαβα ποιος κάνει τέτοια δώρα στον Lucifer. Σελίδα off-topic 666)
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εγώ χαλαρός είμαι. Και σκοπέυω να παραμείνω έτσι τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στην επόμενη σελίδα...
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Παρεμπιπτόντως, ένας κόσμος που το γκουγκλ σου επιστρέφει αποτελέσματα εικόνων στο "smiling goat", είναι ένας κόσμος beta version.
FilipposMD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Σαν να μου φάνηκε ότι άκουσα κάποια έκρηξη κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο πριν λίγο. Χμμμμμμμμ, βόμβα σε καμιά αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Κηφισίας ή την αμόλησε κανάς γείτονας;
thanocaster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Σόρυ Φίλιππε, από Ν. Σμύρνη μεριά ήταν. Βαρύ το κεμπάπ για βράδυ ρε γμτ...
angmar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Απ' οτι είδα στα πρωινάδικα σε κάποιον δεν άρεσε συγκεκριμένο "Πολιτιστικό κέντρο" που έλεγε και ο αείμνηστος Ευάγγελος.
Houston Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εδώ το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο Του Κουτρούλη ο Γάμος έφτασε στο τέλος του. Ακολουθεί η ψυχαγωγική εκπομπή Αυνανισμός Χωρίς Όρια με την Σάρα και την Μάρα. Από όλους εμάς ευχές για ένα όμορφο απόγευμα. Γεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.