Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορώ να κάνω με έναν 160άρι, έναν 250άρι (εσωτερικούς) και έναν 500 εξωτερικούς δίσκους, εκτός από το να τους γεμίσω με ότι βρω ή να τους πουλήσω;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δωσε τον 500αρη σε εμενα που δεν εχω! :P

ειχα παει σημερα σχολη να δω εναν καθηγητη και οσο περημενα ειδα για τον σεργιανοπουλο και λεω θα γελανε στο insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολεμοφόδια για το γήπεδο;

Πρες-παπιέ;

Χάρισμα στο thread του insomnia ή πώληση στις αγγελίες;

Δημοσ.

ειχα παει σημερα σχολη να δω εναν καθηγητη και οσο περημενα ειδα για τον σεργιανοπουλο και λεω θα γελανε στο insomnia

Και καλά για ξεκάρφωμα τώρα... ακόμα δεν απάντησες που ήσουν χτες βραδύ την ώρα του φονικού!

δωσε τον 500αρη σε εμενα που δεν εχω! :P

Πρες-παπιέ;

Χάρισμα στο thread του insomnia ή πώληση στις αγγελίες;

Είπα να τα κάνω κάτι πιο δημιουργικό... να βάλω linux... να τα κάνω τσοντόδισκους... μουσικόδισκους... ακόμα δεν βρήκα το ιδανικό όμως...

Πολεμοφόδια για το γήπεδο;

hitech χουλιγκάν!!! "ΦΙΛΑΘΛΟΙ... σταματήστε να πετάτε ψύκτρες στο γήπεδο

Δημοσ.
Τι μπορώ να κάνω με έναν 160άρι, έναν 250άρι (εσωτερικούς) και έναν 500 εξωτερικούς δίσκους, εκτός από το να τους γεμίσω με ότι βρω ή να τους πουλήσω;

Παίρνεις άλλον έναν 500άρη εξωτερικό και κάθεσε 2 χρόνια κλεισμένος και προσπαθείς να ανακαλύψεις το πρώτο RAID με εξωτερικούς σκληρούς B)

Δημοσ.
Παίρνεις άλλον έναν 500άρη εξωτερικό και κάθεσε 2 χρόνια κλεισμένος και προσπαθείς να ανακαλύψεις το πρώτο RAID με εξωτερικούς σκληρούς B)

ασχολήθηκα με raid την προηγούμενη εβδομάδα (εξ ου και αυτοί όλοι οι δίσκοι) μου φτάνει ...

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν μητρικές που έχουν 2χE-Sata και υποστηρίζουν raid...

άρα τσάμπα χρόνο θα ξοδέψει :P

Δημοσ.

Συγκεκριμένα specialty: infectious diseases και nephrology αλλά με το μυαλό που κουβαλεί τον κάνανε γιατρό-ντεντεκτιβ, diagnostics :mrgreen:

ω βολιώτες! μου λέει ο αδερφός μου πήγε θεσσαλονίκη σε γυμναστήριο με aquarobic (πισινα) και μου λέει να ψάξω γιατί κάνει φοβερή δουλειά, ξέρει κανείς τίποτα στο βόλο?

Δημοσ.

Είναι όντως περίεργο...χθές 9 παρά μιλούσα για σεργιανόπουλο και λίγες ώρες μετά τον φάγανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...