alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τι μπορώ να κάνω με έναν 160άρι, έναν 250άρι (εσωτερικούς) και έναν 500 εξωτερικούς δίσκους, εκτός από το να τους γεμίσω με ότι βρω ή να τους πουλήσω;
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 δωσε τον 500αρη σε εμενα που δεν εχω! ειχα παει σημερα σχολη να δω εναν καθηγητη και οσο περημενα ειδα για τον σεργιανοπουλο και λεω θα γελανε στο insomnia
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Πολεμοφόδια για το γήπεδο; Πρες-παπιέ; Χάρισμα στο thread του insomnia ή πώληση στις αγγελίες;
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ειχα παει σημερα σχολη να δω εναν καθηγητη και οσο περημενα ειδα για τον σεργιανοπουλο και λεω θα γελανε στο insomnia Και καλά για ξεκάρφωμα τώρα... ακόμα δεν απάντησες που ήσουν χτες βραδύ την ώρα του φονικού! δωσε τον 500αρη σε εμενα που δεν εχω! Πρες-παπιέ; Χάρισμα στο thread του insomnia ή πώληση στις αγγελίες; Είπα να τα κάνω κάτι πιο δημιουργικό... να βάλω linux... να τα κάνω τσοντόδισκους... μουσικόδισκους... ακόμα δεν βρήκα το ιδανικό όμως... Πολεμοφόδια για το γήπεδο; hitech χουλιγκάν!!! "ΦΙΛΑΘΛΟΙ... σταματήστε να πετάτε ψύκτρες στο γήπεδο
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τι μπορώ να κάνω με έναν 160άρι, έναν 250άρι (εσωτερικούς) και έναν 500 εξωτερικούς δίσκους, εκτός από το να τους γεμίσω με ότι βρω ή να τους πουλήσω; Παίρνεις άλλον έναν 500άρη εξωτερικό και κάθεσε 2 χρόνια κλεισμένος και προσπαθείς να ανακαλύψεις το πρώτο RAID με εξωτερικούς σκληρούς
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Παίρνεις άλλον έναν 500άρη εξωτερικό και κάθεσε 2 χρόνια κλεισμένος και προσπαθείς να ανακαλύψεις το πρώτο RAID με εξωτερικούς σκληρούς ασχολήθηκα με raid την προηγούμενη εβδομάδα (εξ ου και αυτοί όλοι οι δίσκοι) μου φτάνει ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Παίρνεις άλλον έναν 500άρη εξωτερικό και κάθεσε 2 χρόνια κλεισμένος και προσπαθείς να ανακαλύψεις το πρώτο RAID με εξωτερικούς σκληρούς υπάρχουν μητρικές που έχουν 2χE-Sata και υποστηρίζουν raid... άρα τσάμπα χρόνο θα ξοδέψει
red7genius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ακομα δεν εχω καταλαβει, αυτος ο Dr. House τι διαολο γιατρος ειναι? Για ολες τις δουλειες?
soturin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Συγκεκριμένα specialty: infectious diseases και nephrology αλλά με το μυαλό που κουβαλεί τον κάνανε γιατρό-ντεντεκτιβ, diagnostics ω βολιώτες! μου λέει ο αδερφός μου πήγε θεσσαλονίκη σε γυμναστήριο με aquarobic (πισινα) και μου λέει να ψάξω γιατί κάνει φοβερή δουλειά, ξέρει κανείς τίποτα στο βόλο?
red7genius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ναι αλλα ο τυπος κανει και εγχειρησεις!!!ειναι τρομερος!!
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 μέχρι ποιό επισόδιο εχει βγεί? δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
red7genius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 εγω παντως απο το σταρ το βλεπω....τωρα το καλοκαιρι θα κατεβασω την σειρα και θα τα δω ολα
slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Είναι όντως περίεργο...χθές 9 παρά μιλούσα για σεργιανόπουλο και λίγες ώρες μετά τον φάγανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.