Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 γιατί υπάρχει "κλίμακα" σύγκρισης αθλητών? από ότι έχω ακούσει πάντως τα πιο δύσκολα αθλήματα (σε θέμα κόπωσης) είναι το water polo και το basket...
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 γιατί υπάρχει "κλίμακα" σύγκρισης αθλητών?Δεν ετέθη ζήτημα σύγκρισης.Βασικά ήταν ερώτηση-παρατήρηση για τον συγκεκριμένο.Ο τύπος είναι σκέτοι μύες,κινείται απίστευτα γρήγορα και δε φαίνεται να λαχανιάζει ιδιαίτερα =P
soturin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Τι επίπεδα παίζει να φτάνει η φυσική κατάσταση του Nadal?? αι σιχτιρ με το ούγκανο, μου την έχει σπάσει να μην μπορώ να δω ένα roland garros που να φχαριστηθώ
soturin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 το ζουμί από το 1:10 --> http://www.youtube.com/watch?v=I8haYEhNzQE
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Όλα τα σχετικά με το σημερινό σεισμό μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανένας σαλονικιός - τουμπιώτης σε ποιό περίπου ύψος στην Αμφιπόλεως είναι η στάση κληματαριά; Στάση του ΟΑΣΘ, ε.
andreapaog328 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς αν θα είναι ανοιχτά τα σχολεία αύριο στις περιοχές εδώ που είχαμε τον σεισμό?
flo1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ακουσα κλειστα θα ειναι, και τα πανεπιστημια (Δε-Τρ)
gdevil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανένας σαλονικιός - τουμπιώτης σε ποιό περίπου ύψος στην Αμφιπόλεως είναι η στάση κληματαριά; Στάση του ΟΑΣΘ, ε. Η Αμφιπόλεως διασταυρώνεται με την Αρτάκης και την Βοσπόρου. Η στάση που ψάχνεις είναι καμιά 150αριά μέτρα από την διασταύρωση ανεβαίνοντας την Αμφιπόλεως. http://www.oasth.gr/maps/32l.html δες και στο λινκ από τον χάρτη του ΟΑΣΘ, είναι η μοναδική στάση που περνάει και η λεωφορειακή γραμμή 12 (Κάτω Τούμπα) και η γραμμή 30 (Τριανδρία).
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Η Αμφιπόλεως διασταυρώνεται με την Αρτάκης και την Βοσπόρου. Η στάση που ψάχνεις είναι καμιά 150αριά μέτρα από την διασταύρωση ανεβαίνοντας την Αμφιπόλεως. http://www.oasth.gr/maps/32l.html δες και στο λινκ από τον χάρτη του ΟΑΣΘ, είναι η μοναδική στάση που περνάει και η λεωφορειακή γραμμή 12 (Κάτω Τούμπα) και η γραμμή 30 (Τριανδρία). άψογος. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα πάω αύριο να εφοδιαστώ μπύρες από μια κάβα εκεί γύρω, θα πιώ μία στην υγειά σου
01010101 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Παιδια γνωριζει κανεις ποσο κανει μια εκτυπωση στα internet cafe?και συγκεκριμενα στα battlegrounds και g-net.Θελω να εκτυποσω κατι φωτογραφιες που χρειαζομαι.Η μηπως να παω σε καποιο φωτογραφω να μου τις βγαλει?αλλα νομιζω πως θα ειναι ακριβοτερα!Πρεπει να τα εχω ετοιμα μεχρι αυριο η μεθαυριο το πολυ!
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Κάνα 40ρι έκαστη πρέπει να είναι... Δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις...
01010101 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Πρεπει να τα εχω μια μερα πιο πριν, αρα μεχρι αυριο πρεπει να ειναι ετοιμα.Εαν μπορεσω θα περασω απο εκει με τις φωτογραφειες και θα ροτισω ποσο κανει η εκτυπωση.
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, πείτε τι ξέρετε γι' αυτό. Τούφα σου εφιστώ την προσοχή. Διάβαζα ένα άρθρο σήμερα γι' αυτό σε μια εφημερίδα που βρήκα και ψήθηκα άσχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.