Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί υπάρχει "κλίμακα" σύγκρισης αθλητών?

από ότι έχω ακούσει πάντως τα πιο δύσκολα αθλήματα (σε θέμα κόπωσης) είναι το water polo και το basket...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατί υπάρχει "κλίμακα" σύγκρισης αθλητών?
Δεν ετέθη ζήτημα σύγκρισης.Βασικά ήταν ερώτηση-παρατήρηση για τον συγκεκριμένο.

Ο τύπος είναι σκέτοι μύες,κινείται απίστευτα γρήγορα και δε φαίνεται να λαχανιάζει ιδιαίτερα =P

Δημοσ.
Τι επίπεδα παίζει να φτάνει η φυσική κατάσταση του Nadal??

αι σιχτιρ με το ούγκανο, μου την έχει σπάσει να μην μπορώ να δω ένα roland garros που να φχαριστηθώ

Δημοσ.

Ξέρει κανένας σαλονικιός - τουμπιώτης σε ποιό περίπου ύψος στην Αμφιπόλεως είναι η στάση κληματαριά;

Στάση του ΟΑΣΘ, ε.

Δημοσ.
Ξέρει κανένας σαλονικιός - τουμπιώτης σε ποιό περίπου ύψος στην Αμφιπόλεως είναι η στάση κληματαριά;

Στάση του ΟΑΣΘ, ε.

Η Αμφιπόλεως διασταυρώνεται με την Αρτάκης και την Βοσπόρου. Η στάση που ψάχνεις είναι καμιά 150αριά μέτρα από την διασταύρωση ανεβαίνοντας την Αμφιπόλεως.

http://www.oasth.gr/maps/32l.html δες και στο λινκ από τον χάρτη του ΟΑΣΘ, είναι η μοναδική στάση που περνάει και η λεωφορειακή γραμμή 12 (Κάτω Τούμπα) και η γραμμή 30 (Τριανδρία).

Δημοσ.
Η Αμφιπόλεως διασταυρώνεται με την Αρτάκης και την Βοσπόρου. Η στάση που ψάχνεις είναι καμιά 150αριά μέτρα από την διασταύρωση ανεβαίνοντας την Αμφιπόλεως.

http://www.oasth.gr/maps/32l.html δες και στο λινκ από τον χάρτη του ΟΑΣΘ, είναι η μοναδική στάση που περνάει και η λεωφορειακή γραμμή 12 (Κάτω Τούμπα) και η γραμμή 30 (Τριανδρία).

άψογος. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα πάω αύριο να εφοδιαστώ μπύρες από μια κάβα εκεί γύρω, θα πιώ μία στην υγειά σου :-D

Δημοσ.

Παιδια γνωριζει κανεις ποσο κανει μια εκτυπωση στα internet cafe?και συγκεκριμενα στα battlegrounds και g-net.Θελω να εκτυποσω κατι φωτογραφιες που χρειαζομαι.Η μηπως να παω σε καποιο φωτογραφω να μου τις βγαλει?αλλα νομιζω πως θα ειναι ακριβοτερα!Πρεπει να τα εχω ετοιμα μεχρι αυριο η μεθαυριο το πολυ!

Δημοσ.

Πρεπει να τα εχω μια μερα πιο πριν, αρα μεχρι αυριο πρεπει να ειναι ετοιμα.Εαν μπορεσω θα περασω απο εκει με τις φωτογραφειες και θα ροτισω ποσο κανει η εκτυπωση.

Δημοσ.

Λοιπόν, πείτε τι ξέρετε γι' αυτό. Τούφα σου εφιστώ την προσοχή.

Διάβαζα ένα άρθρο σήμερα γι' αυτό σε μια εφημερίδα που βρήκα και ψήθηκα άσχημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...