livewire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 αντε το απογευμα θα ειμαι λονδινο για τις επομενες 6-7 βδομαδες. δουλια για το καλοκαιρι και παραλληλα να βρω μονιμη για την νεα χρονια..εχω ηδη μια συνεντευξη στου gordon ramsay....αντε να πανε ολα καλα Εκεί δεν αστειεύονται, ε. Κανόνισε να πάει καλά, να έχουμε κάπου να ρημαδοφάμε όταν ερχόμαστε Λονδίνο Καλή επιτυχία!
Lomar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 FilipposMD ook ακύρωσε οτι είπα. είναι όλα λάθος, τα εισαγωγικά δε σ λένε κάτι για το σαρκασμό έτσι; κ καλα για τη λάθος εφαρμογή του ευ ζην και το ειρωνικό ορθογραφικό "εφ-ζην". anyway τούφα καλή επιτυχία κ απο εμένα, πολύ λαός απ'ότι έχω καταλάβει ψάχνει πλέον για δουλειά στο εξωτερικό.
soturin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 ερώτηση: στα e-shop κτλ θέλω να βρω ανεμιστηράκι για ψύκτρα, αλλά όλα χαρακτηρίζονται ως "κουτιού/case" τα ίδια είναι? σε αυτά θα βρω και αυτά που κάνουν? ή είναι άλλη κατηγορία που δεν μπορώ να βρώ?
FilipposMD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 FilipposMD ook ακύρωσε οτι είπα. είναι όλα λάθος, τα εισαγωγικά δε σ λένε κάτι για το σαρκασμό έτσι; κ καλα για τη λάθος εφαρμογή του ευ ζην και το ειρωνικό ορθογραφικό "εφ-ζην". anyway τούφα καλή επιτυχία κ απο εμένα, πολύ λαός απ'ότι έχω καταλάβει ψάχνει πλέον για δουλειά στο εξωτερικό. Οκ, με συγχωρείς, δεν αντελήφθην το σαρκασμό! Με τόσα που βλέπουμε γραμμένα...
Garnele Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς τον παρακάτω κύριο; Έχουμε φάει σκάλωμα εδώ και ώρα και προσπαθούμε να θυμηθούμε ποιος είναι. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...
livewire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Χαίρετε. Έχουμε κάποιο βοηθητικό στοιχείο, οτιδήποτε, γιατι είναι αργά και θα βγάλουμε τα μάτια μας? Ηθοποιός? Μοντέλο? Από που είναι η φωτό? Μπαλαδόφατσα φαίνεται.
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Τελικά rating στα pc games & console games γιατί δεν μπαίνει; Δεν υπάρχει άλλη κατηγορία που να το χρειάζεται ΤΟΣΟ πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.