poscaman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 με προβληματιζεις τα μαλλα.... το κρασακι ειναι δωρο του θεου....
insomniaK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Κάποιος με Matlab σε windows, ας φτιάξει ένα πίνακα Χ(5,3,4) ποθ να έχει και NaN και μετά ας προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει y = nanmean(X,3). Εμένα μου πετάει: ??? Error using ==> nanmean Too many input arguments. Και ας πει τι βγάζει...
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Σας φέρνω χαιρετισμούς από το ομορφότερο από ποτέ Βερολίνο, το γλυκύτατο Αμβούργο και την χαριτωμένη Κοπεγχάγη με τις ωραίες της σοκολάτες.
punky Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 To καλό με το να μη σε γουστάρουν οι γονείς σου, είναι ότι σου δίνουν λεφτά για να λείπεις συχνά από το σπίτι, ε;
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 πάνκη: Αλλωνών μαμάδες μου τα δίνουν τα λεφτά. Και νομίζω πως οφείλει να μείνει εδώ το θέμα γιατί θα στεναχωρήσουμε κόσμο. Σοκολατίτσα;;; ινζομνιακ: Κανέναν, γενικά πήγα να αφήσω, όχι να πάρω. Τεσπα, τι έχασα εδώ;
punky Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 What do you mean σοκολατίτσα; Άμα είναι να μοιράσουμε τη διαδρομή.
soturin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Σας φέρνω χαιρετισμούς από το ομορφότερο από ποτέ Βερολίνο, το γλυκύτατο Αμβούργο και την χαριτωμένη Κοπεγχάγη με τις ωραίες της σοκολάτες. αχου 'τό μωρέ, έφερε και σοκολατίτσα.... πάνκη: Αλλωνών μαμάδες μου τα δίνουν τα λεφτά.Και νομίζω πως οφείλει να μείνει εδώ το θέμα γιατί θα στεναχωρήσουμε κόσμο. Σοκολατίτσα;;; ινζομνιακ: Κανέναν, γενικά πήγα να αφήσω, όχι να πάρω. Τεσπα, τι έχασα εδώ; τι δεν έχασες να λες..., έτρεχε ο πέραδώθε να συμμαζέψει το αχούρι σου
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ο περαδώθε δε συμμαζεύει, ο περαδώθε ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Πανκη, μια φορά μίλκα δεν εννοώ. =ρ
wizzy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 με προβληματιζεις τα μαλλα.... το κρασακι ειναι δωρο του θεου.... Καμία αντίρρηση. Αλλά, με το συγκεκριμένο δώρο του Θεού έχω ένα μικρό πρόβλημα!
punky Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Πανκη, μια φορά μίλκα δεν εννοώ. =ρ Αν το καλοσκεφτείς, τα πιστεύω μας δεν διαφέρουν και τόσο. Πρέπει να βρεθούμε να τα πούμε βρε αδερφέ. Στο επόμενο τέταρτο.
poscaman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Καμία αντίρρηση. Αλλά, με το συγκεκριμένο δώρο του Θεού έχω ένα μικρό πρόβλημα! ποτε θα παμε για κανα ουζακι;;;:mrgreen:
wizzy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αν εννοείς για να σε πάω σπίτι ύστερα, όποτε γουστάρεις! Υπό έναν όρο: θα κεράσεις τους χυμούς που θα πιω (συνήθως 2-3 χυμούς ανανά ή πορτοκάλι). :-) Αν με θες για να σε συνοδέψω στην ουζοποσία, ξέχνα το, θα πεθάνω προσπαθώντας να πιω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.