Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξερω πως εχει καταντησει βαρετο πλεον, αλλα οποιος συνεχιζει να υποστηριζει πως τα sVista ειναι λειτουργικο, να παει σε νευρολογο να κανει ελεγξει το δικο του λειτουργικο. τι πατατα ειναι αυτη ρε βασιλακη; η αρπαχτη του αιωνα! αλλα σου εκατσε παλι, βρηκες τους μογγολους τους γραικους και καθαρισες.

εχουν δικιο οι linuxακηδες, οταν μιλουν για νταβατζιλικι. ακουω προτασεις: debian, ubuntu or mandriva?

Εγω εχω ΧΡ kαι Ubuntu 8.04 σε dual boot.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ξερω πως εχει καταντησει βαρετο πλεον, αλλα οποιος συνεχιζει να υποστηριζει πως τα sVista ειναι λειτουργικο, να παει σε νευρολογο να κανει ελεγξει το δικο του λειτουργικο. τι πατατα ειναι αυτη ρε βασιλακη; η αρπαχτη του αιωνα! αλλα σου εκατσε παλι, βρηκες τους μογγολους τους γραικους και καθαρισες.

εχουν δικιο οι linuxακηδες, οταν μιλουν για νταβατζιλικι. ακουω προτασεις: debian, ubuntu or mandriva?

Μια χαρά είναι...

Δημοσ.

τους πιγκουίνους σου και σε άλλη παραλία

δεν φτάνει που μας τα πρήζουν παντού, θα σας ακούμε και στο offtopic τώρα

Δημοσ.

αναφερομαι στα vista συγκεκριμμενα, οχι σε ολες τις εκδοσεις των windows. αλλα μια χαρα βρηκε φανατικους ταλιμπαν ο βασιλακης. προτεινω, λοιπον, τα κονδυλια για τη συμφωνια ms-δημοσιου να τα καταβαλλουν οι φανατικοι υποστηρικτες του εν λογω λειτουργικου.

Δημοσ.

Υπερβάλλεις..είναι λίγο "ξένα" και έχουν κάποιες διαφορές από τα συνήθη λ/σ της microsoft αλλά είναι λειτουργικότατα (ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω:Ρ) , σε νευρολόγο δεν έχω πάει ακόμα κ αν πάω δεν θα φταίνε τα vista σίγουρα, οι πελάτες μου ίσως....:Ρ

mandriva :P

Δημοσ.

βαλε ubuntu.οχι debian.debian,αστο για αργοτερα που θα εισαι πιο εξοικειωμενη

επισης,οι πιγκουινοι δεν πανε στις παραλιες,αρα το σωστο θα ειναι το :

"τους πιγκουινους σου και σ'αλλο παγοβουνο"

Δημοσ.

Επιτέλους! Πάντα αναρωτιόμουν αν πρέπει ή όχι να πάω σε νευρολόγο, αλλά αφού η elena blue έβγαλε το συμπέρασμα ότι αν μου αρέσουν τα Vista πρέπει να πάω, έφυγα!

Τα λέμε το μεσημεράκι που θα γυρίσω.

Ή σε 5-6 χρόνια αν δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα.

Δημοσ.

ubuntu ή mandriva για αρχή/εξοικείωση και γενικότερα θα πρότεινα debian που χρησιμοποιώ κιόλας

Μια χαρά είναι...

και δυο τρομάρες

δεν ξεχωρίζω vista, γενικά για ms. Είναι εταιρεία! Δεν τους νοιάζει η ανάπτυξη χρήσιμου κώδικα και τεχνολογική μόρφωση του κόσμου. Το πρώτο το κάνουν αναγκαστικά και το δεύτερο το πολεμούν για να βγάλουν λεφτά. Για μένα μου φαίνεται το ίδιο με το ότι όλος ο κόσμος πίνει coca cola. Δεν κάνει καλό η coca cola, δεν έχεις ανάγκη την coca cola συγκεκριμένα για να ξεδιψάσεις, αλλά η εταιρεία, το marketing, οι κανόνες αγοράς κτλ στην έχουν κάνει συνήθειο.

Και όσοι λένε "μας πρήζετε", σιγά τι πάθατε! Δεν σας εκβιάζουμε κιόλας να το χρησιμοποιείτε. Εγώ τι να πω που σε ότι υπολογιστή εκτός του δικού μου κάτσω είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ αυτό που δεν γουστάρω?

και για να μην το ξεχάσω

pink-vista.jpg

άντε ρε γιαπωνέζοι πάλι με ξελασπώσατε:P

rofl, ποιος προσθεσε την λεξη tresh στις "ετικετες"? :lol:

γκουχ-γκουχ

Δημοσ.

Guys, λόγω μακράς αποτοξίνωσης από τα Windows έχω ξεχάσει και χρειάζομαι μια βοήθεια, για να βοηθήσω ένα φίλο:

πως γίνεται να απαγορευτεί η πρόσβαση σε συγκεκριμένο site από συγκεκριμένο υπολογιστή;

Δημοσ.
και δυο τρομάρες

δεν ξεχωρίζω vista, γενικά για ms. Είναι εταιρεία! Δεν τους νοιάζει η ανάπτυξη χρήσιμου κώδικα και τεχνολογική μόρφωση του κόσμου. Το πρώτο το κάνουν αναγκαστικά και το δεύτερο το πολεμούν για να βγάλουν λεφτά. Για μένα μου φαίνεται το ίδιο με το ότι όλος ο κόσμος πίνει coca cola. Δεν κάνει καλό η coca cola, δεν έχεις ανάγκη την coca cola συγκεκριμένα για να ξεδιψάσεις, αλλά η εταιρεία, το marketing, οι κανόνες αγοράς κτλ στην έχουν κάνει συνήθειο.

Και όσοι λένε "μας πρήζετε", σιγά τι πάθατε! Δεν σας εκβιάζουμε κιόλας να το χρησιμοποιείτε. Εγώ τι να πω που σε ότι υπολογιστή εκτός του δικού μου κάτσω είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ αυτό που δεν γουστάρω?

και για να μην το ξεχάσω

pink-vista.jpg

άντε ρε γιαπωνέζοι πάλι με ξελασπώσατε:P

Πολλά καλά... πολλά κακά... στην τελική όμως όπως μπορεί κανείς να κάνει πιο άνετα την δουλειά του. Ειδικά όταν δεν έχει παράπονο από το λειτουργικό που χρησιμοποιείς και απλά σε τρώει η περιέργεια. Για αυτό μετά τις 12.546.213 προσπάθειες να περάσουμε μόνιμα σε linux και με το παγκόσμιο ρεκόρ του να βρίσκουμε κάθε φορά και από ένα νέο πρόβλημα (!!!) αποφασίσαμε να μείνουμε στον Βασίλη. Από την Δευτέρα περιμένω και τον Στίβεν σπίτι... να δω τι θα κάνει και αυτός.

Περιμένες κάτι για την ροζ εικόνα, ε; τσογλάνι.

και να πω κ το κλασσικό... εμείς κάνουμε την δουλειά μας με τον υπολογιστή... δεν έχουμε χρόνο να ψαχνόμαστε.. :devil:

Δημοσ.
αναφερομαι στα vista συγκεκριμμενα, οχι σε ολες τις εκδοσεις των windows. αλλα μια χαρα βρηκε φανατικους ταλιμπαν ο βασιλακης. προτεινω, λοιπον, τα κονδυλια για τη συμφωνια ms-δημοσιου να τα καταβαλλουν οι φανατικοι υποστηρικτες του εν λογω λειτουργικου.

Για να καταλάβω, εσύ χωρίς να έχεις ιδέα ποια διανομή θα βάλεις, αμφιβάλλω αν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ σου λίνουξ, έχεις και άποψη για το πως πρέπει να αλλάξει η υποδομή όλης της χώρας;

Έχεις κάποιο επιχείρημα;

Ας πούμε ο soturin λέει οτι επειδή ολοι πίνουν κόκα κόλα, τα windows είναι κακά. Είναι και αυτό μια άποψη. Η επειδή τα βγάζει κάποια εταιρεία. Να κλείσουμε όλες τις εταιρείες είναι κακές.

Η μπορούμε να βάλουμε λίνουξ επειδή είναι τζαμπέ. Η επειδή έχει κύβο που γυρίζει γύρω γύρω. Διάλεξε κάτι.

Μήπως να το βάλεις όμως πρώτα στο δικό σου pc, πριν μας προτείνεις να το βάλουμε στα pc όλης της χώρας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...