teo64x Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 -τι τη θέλατε ρε παιδιά την αναβάθμιση?για να τα βλέπουμε κινέζικά? Δεν είναι κινέζικα λέμε τόση ώρα. Διάβασε τη συζήτηση πιο πάνω. (Ούτε αλαμπουρνέζικα είναι.)
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450712 , http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450713 Οποιος βρει τη διαφορα περα απο την εμφανιση κερδιζει 3 σοκολατακια που ελειξαν το Μαιο και αγνοουσα την υπαρξη τους. Εχει κανεις πολυμηχανημα; Ειναι καλα; Τι γνωμη εχετε για αυτα τα 2; Δεν εκτυπωνουν cd και δεν υποστηριζουν εκτυπωση 2 οψεων αλλά τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος.
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 O 1ος έχει μονάδα ADF (Automatic Document Feeder). Αν δεν χρειάζεσαι τέτοια δυνατότητα, δε λέει να πληρώσεις το καπέλο. Για τα λεφτά τους πάντως, τα συγκεκριμένα πολυμηχανήματα της Canon είναι πολύ καλά. Πριν λίγους μήνες αγόρασα πολυμηχάνημα και αν δεν χρειαζόμουν υποστήριξη σε Linux, θα έπαιρνα Canon. Τώρα είμαι με έναν HP Officejet 6310.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Τι ακριβως ειναι το Automatic Document Feeder; Canon ηταν ολοι οι εκτυπωτες μου και δεν την αλλαζω με τιποτα απλως δεν ξερω πως τα πηγαινει με τα πολυμηχανηματα. Που να σου στειλω τα σοκολατακια; Βρηκα τι κανει το Automatic Document Feeder δεν ειναι κατι σπουδαιο. Θα παρω τον φθηνο αν και αυτος των 105 ευρω ειναι πιο σεξι...
Sellers Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ο Σάκης έγινε μπαμπάς. Αφηνίασε το star. Είδηση του αιώνα. Μόνο πόσο μήκος είχε ο ομφάλιος λώρος που ένωνε την Ζυγούλη με την Ρουβίτσα δεν μας είπαν, αλλά ψάχνει τώρα μετροταινία η Σουλιώτη...
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παιδες αυτη η Σαρα Παλιν η αντιπροεδρος του Μακ Κειν ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;
wizzy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 @malous: υπάρχει περιοχή για test εδώ, το Offtopic thread δεν προσφέρεται για τέτοιες δοκιμές.
soturin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παιδες αυτη η Σαρα Παλιν η αντιπροεδρος του Μακ Κειν ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;; σεβασμός στα ζώα μαν! τι έκανε πάλι η βλαμμένη?
poscaman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 το μαθατε οτι γυρισαν τσοντα με σωσια της;;;;;;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 σεβασμός στα ζώα μαν! τι έκανε πάλι η βλαμμένη? Tης εκαναν φαρσα οτι την πηρε ο Σαρκοζι τηλεφωνο και του μιλουσε ενω στην αλλη ακρη ηταν ενας ραδιοφωνικος παραγωγος... Της λεει αντε να σε δουμε και προεδρο και λεει σε λιγα χρονια (αν γινει αυτο εγω θα μεταναστευσω στον ηλιο)... και διαφιρα αλλα ευτραπελα... ΙQ κατωτερο του Μπους εχει...
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 το μαθατε οτι γυρισαν τσοντα με σωσια της;;;;;; την εχω την θες;:lol:
FilipposMD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Tης εκαναν φαρσα οτι την πηρε ο Σαρκοζι τηλεφωνο και του μιλουσε ενω στην αλλη ακρη ηταν ενας ραδιοφωνικος παραγωγος... Της λεει αντε να σε δουμε και προεδρο και λεει σε λιγα χρονια (αν γινει αυτο εγω θα μεταναστευσω στον ηλιο)... και διαφιρα αλλα ευτραπελα... ΙQ κατωτερο του Μπους εχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.