wizzy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη; σε ποια πόλη βρίσκεται;
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 http://www.ermou.gr/company_appetite.php?store_id=37
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ...για να πούνε τα γιατρά του φόρουμ, επειδή ο ΠΙ (www) με μπερδεύει : ΠΟΙΑ ουσία είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ για υποκατάστατο της ζάχαρης (για διαβητικούς) ; Και αν γίνεται να προτείνουν και συγκεκριμένα προιόντα (ΕΣΤΩ πι-εμ-εϊκά), ή τουλάχιστον που ακριβώς φύονται και ευδοκιμούν ; φαρμακεία; αλπεοπλαγιές; s/m ; s/m= super/market-μην ακούσω προστυχιές... Διότι ο ένας λέει ότι η ασπαρτάμη είναι το καλόν (αλλά θα πάθεις υδροχόους, αιγόκερους και καρκίνους λέει ο άλλος) ΔΕΝ θα πάθεις τα αποπάνω λέει ο τρίτος, αλλά η θρεπτική της αξία είναι άτεσημάγ λέει τσουπ ένας τέταρτος, Sevia ιζ δε κη λέει ο 5ος - αλλά που να τη βρεις στην Ελλάς λέει ο 6ος κι επειδή τα μπούτια μου τα χρειάζομαι ξέμπλεκα,,, ,,,υπάρχει ΜΙΑ απάντηση; ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ και τέλος ; αψού γείτσες ,,,'στω.
soturin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ξέρετε τι γίνεται με τις εκλογές των U.S.Aers? δολοφόνησε η κκκ τον ομπαμα? ξαναπιάσανε τον μακκειν? θα κυβερνά η σάρα και η μάρα?
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ξέρετε τι γίνεται με τις εκλογές των U.S.Aers? δολοφόνησε η κκκ τον ομπαμα? ξαναπιάσανε τον μακκειν? θα κυβερνά η σάρα και η μάρα? Βγαίνει ο Οσάμα. Εγώ το χρέος μου το έκανα αλλά στο πάρτυ στο Χίλτον δεν πήγα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Βγαίνει ο Οσάμα. Εγώ το χρέος μου το έκανα αλλά στο πάρτυ στο Χίλτον δεν πήγα. Βλακεία σου, θα'χε γέλιο ρε συ. Αν είχα τη δυνατότητα και είχα χρόνο, θα πήγαινα.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Βλακεία σου, θα'χε γέλιο ρε συ. Αν είχα τη δυνατότητα και είχα χρόνο, θα πήγαινα. Το σκεφτόμουν αλλά μου παραφαίνονταν αμερικανιά.
poscaman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 και απ οτι ειδα στις ειδησεις,ηταν οντως..!!
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αν ηταν να παιξετε κανα μπασκετακι 3χ3 να πηγαινες ρε KWSN αλλιως δεν αξιζει
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Τι να μας πούνε ρε και τα αμερικανάκια απο μπάσκετ...
andreapaog328 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 μόνο εγώ άκουσα βρισίδια απο τους φιλάθλους στο fifa 09? έπαιζα juventus - udinese και αρχισανε να φωναζουνε εγ... τα ... παο γερά, γερά???
Freakster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το έχω ακούσει και άλλη φορά, αλλά αν δεν τον επιβεβαιώσω με τα αυτιά μου θα το θεωρώ για πάντα urban myth το ότι σε επίσημο παιχνίδι πέφτει τέτοιο μπινελίκωμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.