Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω κάνει ban τα σταχτοδοχεία από το γραφείο μου. Για την ακρίβεια, από το σπίτι εντελώς. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά: από 25gr καπνού/3-4μέρες, έχω πέσει στα 25gr/8-9μέρες. Νομίζω πως είμαι σε πολύ καλό δρόμο. :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόνο εγώ βλέπω την διαφήμιση του Kaspersky στο κόρνερ του ολυμπιακού;

-----Προστέθηκε 9/11/2008 στις 07 : 49 : 12-----

++η αγαπημένη μας ΕΡΤ έγραψε 10 λeπτά καθυστερήσεις αντί για 1 ;p

Δημοσ.

...ένα παιχνιδάκι για να περάσει η ώρα (μέχρι να γυρίσει δλδ ο alexrozzz από τη μπάλα)

κοιτάξτε για λίγα δεύτερα την εικόνα, και μετά επικεντρώστε στον σταυρό στο κέντρο. Τί βλέπετε ;

pinkdotillusion.gif

..αν καταφέρετε να επικεντρώσετε απόλυτα στον σταυρό, θα δείτε σύντομα την πλήρη απαλοιφή του ροζ

(alex, δεν έχεις παρα να το ποστάρεις αυτό, 3 φορές τη μέρα και σε καμμιά βδομάδα θα έχουν όλοι ξεχάσει το ροζ...:P)

όλοι εκτός από τον klainmaingr

Δημοσ.
...ένα παιχνιδάκι για να περάσει η ώρα (μέχρι να γυρίσει δλδ ο alexrozzz από τη μπάλα)

κοιτάξτε για λίγα δεύτερα την εικόνα, και μετά επικεντρώστε στον σταυρό στο κέντρο. Τί βλέπετε ;

pinkdotillusion.gif

..αν καταφέρετε να επικεντρώσετε απόλυτα στον σταυρό, θα δείτε σύντομα την πλήρη απαλοιφή του ροζ

(alex, δεν έχεις παρα να το ποστάρεις αυτό, 3 φορές τη μέρα και σε καμμιά βδομάδα θα έχουν όλοι ξεχάσει το ροζ...:P)

όλοι εκτός από τον klainmaingr

ναι όντως

μετά απο λίγο δε φενόντουσαν οι ροζ ( :P ) κ'υκλοι :whistle:

Δημοσ.

Μου έστειλαν αυτό με mail. Βαριέμαι να ψάξω αν είναι μούφα, αλλά είναι έξυπνο έτσι κι αλλιώς. Υποτίθεται ότι μιλάει ο εκρπόσωπος των Παλαιστινίων στον ΟΗΕ:

'Before beginning my talk I want to tell you something about Moses. When he struck the rock and it brought forth water, he thought, 'What a good opportunity to have a bath!'

He removed his clothes, put them aside on the rock and entered the water.

When he got out and wanted to dress, his clothes had vanished.

An Israeli had stolen them.'

The Israeli representative jumped up furiously and shouted, 'What are you talking about? The Israelis weren't there then.'

The Palestinian representative smiled and said:

'And now that we have made that clear, I will begin my speech.'

Δημοσ.

Ήρθε και ο στόχος σας...

ναι κλαϊν... και εγώ ένα σοκ το έπαθα όταν είδα διαφήμιση kaspersky στο γήπεδο αλλά μετά είδα ότι ήταν μονίμως δίπλα στις ταμπέλες του conn-x!

Δημοσ.
Μου έστειλαν αυτό με mail. Βαριέμαι να ψάξω αν είναι μούφα, αλλά είναι έξυπνο έτσι κι αλλιώς. Υποτίθεται ότι μιλάει ο εκρπόσωπος των Παλαιστινίων στον ΟΗΕ:

Hahaha, τους μάμησε. Γαμάτο! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...