Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 απολύτως τίποτα δεν έχω να κρύψω.αλλά είναι δικαίωμα μου όπως ήταν τόσα χρόνια να έχω ιδιωτική ζωή και μυστικά με λίγα λόγια όπως αυτοί θέλουν να τα ξέρουν όλα και εγώ γουστάρω να μην ξέρουν τίποτα. Μήπως όμως... ... νόμιζες ότι έχεις ιδιωτική ζωή; Μήπως δηλαδή σε παρακολουθούσαν ανέκαθεν κι απλώς αλλάζει η τεχνολογία παρακολούθησης; Λέω δηλαδή ότι επειδή τόσα χρόνια δεν είχες αντιληφθεί ότι σε παρακολουθούσαν, δεν σημαίνει ότι σε είχαν αφήσει ήσυχο.
dalton85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μακάρι κάποιος άξιος και προικισμένος μα και εφοδιασμένος με όλη τη γνώση και τα τεχνολογικά επιτεύγματα ( φανερά και κρυφά) να άλλαζε τον κόσμο Ναι ρε φιλε ωραια. Τοτε ποιο το νοημα των λεγομενων σου. Να μας πεις οτι μας παρακολουθουνε? Καθε φορα που πας στην τραπεζα ή καπου αλλου σε κεντρικα μερη καταγραφεσαι. Αν εχεις κανενα μιστυκο εργαστηριο στο σπιτι σου δεν νοιαζει κανεναν. Καθε φορα που παιρνεις ενα τηλεφωνο μπορει καποιος αλλος να σε ακουει. Χρησιμοποιησε κανεις αυτην την πληροφορια εναντιων σου? Τη εχεις κανει και θα κατσει τωρα καποιος να παρακολουθη εσενα, εμενα, και αλλους τοσους. Αν σε τρωνε τα α&^% την ταδε ωρα σε τι μπορει να οφελησει τον αλλον. Ηρθε κανεις να σου χτυπησει την πορτα και να σας πει. <<Γεια σας σας παρακολουθουμε εδω και καιρο. Ξερουμε τη κανατε προχθες το απογευμα στης 19:00. Φαγατε μια βαφλα. Τι εχετε να πειτε για αυτο?>> Μηπος εχεις αναπτυξη την φορμουλα για δωρεαν ενεργεια για παντα(δεν θυμαμαι πως λεγεται, το ενγχειρημα γενικα). Φοβασε οτι θα πεσει γινει κανενα παγκοσμιο πραξικοπιμα και θα κυριαρχισουν καποιοι οι οποιοι θα σε θεωρησουν οχι καταλληλο για την κοινωνια που προσπαθουν να φτιαξουν? Ειπε κανεις οτι ο κοσμος φτιαχτηκε με ιδανικα και αιξιες κοινωνικες?
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ποιος είναι ο σκοπός των λεγομένων μου; ρε παιδιά δεν είμαι σωτήρας αλλά ούτε και γνωρίζω ποιος θα μας σώσει. πιστεύω απλά ότι ο κόσμος δεν πρέπει να κοιμάται αλλά να υποψιάζεται και να ψάχνει.
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ποιος είναι ο σκοπός των λεγομένων μου;ρε παιδιά δεν είμαι σωτήρας αλλά ούτε και γνωρίζω ποιος θα μας σώσει. πιστεύω απλά ότι ο κόσμος δεν πρέπει να κοιμάται αλλά να υποψιάζεται και να ψάχνει. παιδια εσεις ψαχτε εγω παω στο μαρουσι να βρω κανενα εισητηριο.
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 καλά εσύ νομίζεις ότι εγώ έχω παρατήσει κάθε δραστηριότητα η διασκέδαση στη ζωή μου και ψάχνω.λάθος έχεις.ζω κανονικά αλλά δεν κοιμάμαι όρθιος.
poscaman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 για κατι τυπακια σαν κι εσενα λεμε φιλε μου εδω.... περιμενε λιγο καιρο... ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ merde.ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΙ 2 ΣΑΣ
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μπορείς να λες ότι θες.αν ο mod δεν μου πει ότι έχω λάθος γιατί να σταματήσω.
poscaman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εμενα γιατι καποια εσωτερικη φωνη μου λεει οτι θα στο πει καπως ετσι?
bchris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Γιατι ρε παιδια τον κραζετε τοσο πολυ τον ανθρωπο? Ενταξει, μπορει με το που γραφτηκε στο insomnia να αρχισε με το mpla-mpla, αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιος κανονας που να παραβαινει, δεν νομιζω οτι του αξιζει λουκετο του topic. Ουτε προσβαλε κανεναν, ουτε εβρισε καποιον, ουτε τιποτα ο ανθρωπος. Ισα-ισα, που αν εχει μπουρδελοποιηθει το topic δεν φταιει τοσο ο topic-starter, οσο μερικοι που θελουν σωνει και καλα να την πουν σε οσουν δεν συμφωνουν με τους ιδιους.
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 δεν μπορώ να σε καταλάβω.έχω τις ιδέες μου και έχεις τις δικές σου.τι θες από εμένα...μήπως θες να γίνεις mod και κάνεις δοκιμές....δεν θα γίνεις ποτέ αν συμπεριφέρεσαι έτσι στους άλλους.σε έβρισα όχι αλλά εσύ με είπες τυπάκο.με ξέρεις δεν με ξέρεις.τι να κάνω δεν έχω απορίες να postαρω σε άλλο σημείο του forum και δεν απαντώ στις απορίες άλλων διότι υπάρχουν πιο άξια και έμπειρα μέλη από εμένα για να το κάνουν αυτό.
poscaman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 τι να κάνω δεν έχω απορίες να postαρω σε άλλο σημείο του forum και δεν απαντώ στις απορίες άλλων διότι υπάρχουν πιο άξια και έμπειρα μέλη από εμένα για να το κάνουν αυτό. και δεν εχεις τι να κανεις μεσημεριατικα....
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 γιατί μειώνεις τον άλλον τόσο πολύ.έχεις απωθημένα;
dalton85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Καλα το topic φαινοταν απο την αρχη οτι ειναι αντε γεια. απλα φαινεται οτι γραφτηκες για να κανεις την πλακα σου, να μας δουλεψεις. Ε ρε κατι ατομα που υπαρχουν .Ακου εκει ο ηρθα στο forum να σας ανοιξω τα ματια, κοιμαστε ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.