Προς το περιεχόμενο

Επιτραπεζια DVD και region crack


Stormwatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω ενα επιτραπεζιο DVD(καλο το PC αλλα θελω να ριχνω και τις ξαπλες μου στον καναπε).Ενδιαφερομαι για το Pioneer 444.Ξερει κανενας αν σπαει ευκολα το region protection?(Προφανως με τσιπομα ,αλλα που και κατα ποσον αυτο ειναι επικινδυνο για τη συσκευη).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Stormwatch:

<strong> (...) Ενδιαφερομαι για το Pioneer 444.Ξερει κανενας αν σπαει ευκολα το region protection?</strong><hr></blockquote><p>Κατ' αρχήν να σου πω ότι είναι πολύ καλή επιλογή σαν DVD Player, το πήρα πρόσφατα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στα ΜΡ3 δεν βγάζει ολόκληρο το filename στην οθόνη αλλά δείχνει τα αρχεία σε φορμά 8.3 (όπως DOS) και δεν υποστηρίζει ελληνικά filename.<p>Από crack δεν το'χω ψάξει αλλά μάλλον είναι νωρίς ακόμα, μόλις βγήκε στην αγορά. Πάντως αν ενδιαφέρεσαι θα ρωτήσω γνωστό γνωστού (μέσω αυτού το πήρα) που δουλεύει στην Pioneer. wink.gif" border="0 <p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by marios1957:

<strong>...Να προτιμησεις region free...</strong><hr></blockquote><p>Ρε γαμώτο, ωραία τα Region Free αλλά πανάκριβα τα ρημάδια - μιλάω για επώνυμα DVD Player, λυπάμαι αλλά δεν εμπιστεύομαι τα Players των 60 και 70 χιλιάδων. Είχα δει ένα DENON το region free να κάνει άνω των 1300!! Ε όχι, αγοράζω και player και ενισχυτή ΑV με τόσα λεφτά (της Pioneer ένας ενισχυτής με THX Ultra κλπ κάνει μόλις 1071 συν ο 444 που λέει ο φίλος Stormwatch (γύρω στα 430) πάμε στα λεφτά του Denon...<p>(όλες οι τιμές σε υρώ, να συνηθίζουμε! smile.gif" border="0 )<p>[ 28-12-2001: Message edited by: paredwse ]</p>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα εχω ακουσει οτι καποια καταστηματα αναλαμβανουν τσιπωμα και δινουν εγγυηση.Αλλα μολις τωρα με επιασε πορωση να παρω και δεν εχω ασχοληθει.

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι εχω διαβασει απο περιοδικα και forum ειναι πολυ καλο dvd για τα λεφτα του..και η τιμη πριν λιγο στο macro 99.000 +φπα...αυτα αν το θες για τηλεοραση για projector η λυση ειναι μια (οσο και αν φαινεται παραξενο) amoisonic 8000 με progresive mscan se pal kai ntsc...170000...τωρα για free υπαρχουν μαγαζια που το κανουν οπως dvd world kai laserland<p>[ 29-12-2001: Message edited by: adams ]</p>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάξε στο net, μήπως και ξεκλιδώνει με κωδικούς από το τηλεχειριστήριο. Το google ειναι μια καλή αρχή.

Και κάτι ακόμα. Φρόντισε να έχει και deMacrovision για να μπορείς να γράφεις σε video.<p>[ 30-12-2001: Message edited by: fwtonio ]</p>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Λοιπόν, πορώθηκα να ψάχνω όλο το βράδυ στο Δίκτυο για region free κόλπο για το DV-444K/S (το Κ είναι σε μαύρο χρώμα, το S σε ασημένιο).<p>Δεν υπάρχει τίποτα γαμώτο!!! mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 <p>Σε κάποιο forum διάβασα ότι τα νέα Pioneer μοντέλα, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα, δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν μέσω τηλεχειριστηρίου (χωρίς εσωτερική επέμβαση δηλ.) frown.gif" border="0 . Διάβασα επίσης ότι τα Pioneer γενικώς είναι από τα πιο εύκολα DVD Player για μετατροπή/ξεκλείδωμα. Βρήκα κάτι τιμές της τάξης των ₤50 στην Αγγλία.<p>Για να δεις το region σου (λες και δεν το ξέρουμε!) και το software version του DV-444 κάνεις τα ακόλουθα:

(1) Ανοίγεις το μηχάνημα με ή χωρίς δισκάκι μέσα.

(2) Πατάς Setup στο τηλεχειριστήριο. Με το κουμπί του δεξιού βέλους πηγαίνεις στο μενού General.

(3) Στην πρώτη επιλογή, στο Setup Menu Mode, διαλέγεις Basic και πατάς το Enter (το κεντρικό στρογγυλό κουμπί) για να επιλέξεις το Basic.

(4) Πατάς Display. Στην οθόνη εμφανίζεται το ακόλουθο:

Region: X / Ver: ΥΥΥΥ (Υ) / ΑV1:ZZ/ZZ

όπου Χ είναι το region, YYYY η έκδοση firmware και ΖΖ δύο νούμερα που δεν έχω ιδέα τι αντιπροσωπεύουν.

Στο δικό μου Player για παράδειγμα η οθόνη βγάζει

Region: 2 / Ver: 1.028(8) /AV1: 6.0/0.3<p>Με τα παλιότερα DVD της Pioneer, μετά το 4ο βήμα πατούσες 1,2,3,4,5,6 (ανάλογα με το region που ήθελες) και μετά ξανά display και έβλεπες την αλλαγή στο region. Με το 444, τίποτα! frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 <p>Αυτά από το μέτωπο του region unlocking προς το παρόν. Αν έχω νεώτερα θα επανέλθω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...