Προς το περιεχόμενο

A Vampyre Story

Dreamcatcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δεν υπάρχει θέμα για το ισως πιο αναμενόμενο adventure των τελευταίων χρόνων είπα να ανοίξω ένα.

Λοιπόν προκειτε για το A Vampyre Story της σχετικά νεοσύστατης Autumn Moon Entertainment που δημιουργήθηκε απο τον μοναδικό Bill Tiller (Monkey island, Full throttle 2 , The Dig, Fate of atlantis)

From a development staff made wholly of former LucasArts adventure gaming gurus comes this frightful and fantastical point-and-click adventure game. Combining 3D animation and 2D designs, the game follows the opera starlett, Mona, a woman kidnapped by Baron Shrowdy Von Kiefer and slowly becoming a creature of the night after coming under the vampire's spell. As she seeks to venture away from his gothic island-set castle, she'll have to learn to control her vampyric powers of turning into a bat, hypnotizing people, turning into vapor, and drinking blood from humans. Her friendly bat acquaintance, Froderick, will join her on her quest.

Interview

AVS_May21st_1.jpg

AVS_May21st_2.jpg

AVS_May21st_3.jpg

AVS_May21st_4.jpg

AVS_May21st_5.jpg

vampyre8.jpg

• 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ το περιμένω πως και πως pseira. Μπήκα σήμερα στο official site και με λύπη μου είδα ότι το site έχει να ανανεωθεί από το halloween (ή όπως γράφεται anyway :P). Το gamespot γράφει για Q3 2008. Αν δεν απατώμαι ήταν να έβγαινε μέσα στις γιορτές....ελπίζω να μην έχει υπάρξει ακύρωση....

Δώστε καλά point and click adventures στο λαό!!!!

Δημοσ.

άντε να δούμε... έχω να παίξω καλό adventure ούτε που θυμάμαι από πότε ...

• Moderators
Δημοσ.

Δείχνει όμορφο στα screenshots.

(αν δεν βγει επίσημη ελληνική έκδοση, τότε η μετάφραση του θα είναι κόλαση κρίνοντας από τα ιδιόρρυθμα fonts)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

18.08.2008 | A Vampyre Story to be told on Halloween 2008

A Vampyre Story, the ʽcaptivatingʼ new adventure game for PC from Ascaron Entertainment and 93 Games will be released in October for a haunting Halloween. The game has been developed by Autumn Moon Entertainment, a company founded by ex-LucasArts employee Bill Tiller, who previously worked on adventure game classics The Curse of Monkey Island and Indiana Jones and the Infernal Machine.

source: http://www.vampyrestory-game.com/cms/news.htm

trailer: http://www.gametrailers.com/player/39176.html

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρίσκεται ήδη στο pre-order του play, και με τιμή-ξεφτίλα (21 ευρώ, εν αναμονή κάτι καλύτερου, γιατί ήδη ο Παπασωτηρίου με έχει εκπλήξει ευχάριστα μια φορά φέτος).

Άντε, γιατί μετά την απογοήτευση του Jack Keane, χρειάζεται κάτι καλό, επειγόντως, και οι προσπάθειες της Hothead δεν είναι ακριβώς adventure...

Δημοσ.
Jack Keane, χρειάζεται κάτι καλό, επειγόντως,....

πω πω φίλε τι μούφα ήταν αυτή. Ελπίζω να μην ασχολήθηκαν πολοί νέοι με αυτό και απογοητεύτηκαν τελείως απο τα παιχνίδια του είδους αυτού....

Δημοσ.
Βρίσκεται ήδη στο pre-order του play, και με τιμή-ξεφτίλα (21 ευρώ, εν αναμονή κάτι καλύτερου, γιατί ήδη ο Παπασωτηρίου με έχει εκπλήξει ευχάριστα μια φορά φέτος).

Άντε, γιατί μετά την απογοήτευση του Jack Keane, χρειάζεται κάτι καλό, επειγόντως, και οι προσπάθειες της Hothead δεν είναι ακριβώς adventure...

Kαι μένα το jack keane με απαγοήτευσε αλλά πρόσφατα τελείωσα το lost crown που για μένα είναι ένα από τα καλύτερα adventure που έχω παίξει. Για να δούμε όμως αυτό τι θα λέει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Kαι μένα το jack keane με απαγοήτευσε αλλά πρόσφατα τελείωσα το lost crown που για μένα είναι ένα από τα καλύτερα adventure που έχω παίξει. Για να δούμε όμως αυτό τι θα λέει.

To Lost Crown ήταν η ευχάριστη τιμολογιακή έκπληξη από τον Παπασωτηρίου, στην οποία αναφέρθηκα προηγουμένως (σε σχέση με το συνήθως φτηνότερο play.com).

Σίγουρα το Lost Crown αξίζει να το δει κανείς. Και αισθάνομαι περίεργα, από τη μία να χαίρομαι που το βρήκα σε τόσο λογική τιμή, κι από την άλλη να ξέρω ότι ο λόγος που μπήκε σε αυτή την τιμή είναι ότι αντιμετωπίστηκε ως δευτερότριτος τίτλος κι άρα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην έχει την απήχηση που του αξίζει.

Για το Vampyre, ελπίζω ότι λόγω σχεδιαστικού pedigree θα πάει καλά σε πωλήσεις (βέβαια, έτσι ήλπιζα και για το Psychonauts, αλλά δυστυχώς...) Η λογική των episodic adventures (Sam and Max, Penny Arcade κτλ) μέσω dd είναι καλή για τις εταιρίες (περιορισμός κόστους παραγωγής-διάθεσης, καθώς και ρίσκου αν η σειρά δεν "τραβήξει") αλλά θέλω ένα cartoonίστικο, πλήρες adventure που να μην πάει να βγάλει γέλιο με το ζόρι (όπως το προαναφερθέν Jack Keane...)

Δημοσ.

!!! Αν το έχανα αυτό το παιχνίδι θα χτυπούσα το κεφάλι μου. Καλά που είδα το thread. Και το αγοράζουμε αυθεντικό για να στηρίξουμε την κίνηση ;)

Δημοσ.

Θυμάται κανείς το παλιό Toonstruck με τον ηθοποιό Christopher Lloyd? Από τότε έχω να δω τόσο καρτουνίστικο ύφος. Σίγουρα αυθεντικό αρκεί να πάρει και καμιά καλή κριτική (που πιστεύω θα πάρει πολλές).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...