Wael90 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ^ Κι εγώ αυτό βλέπω. Αυτό είχε γίνει μια φορά πρόπερσυ, όπως αντίστοιχα έχει γίνει και στο Όλτ Τράφορντ, Μπερναμπέου απ' όσο θυμάμαι απο μικρότερους αντιπάλους. Έλεος... Σαν παράδειγμα το έθεσα για τους άμπαλους οι οποίοι πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίες πρώτων σκόρερ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ισχύει κι αυτό που είπα, δεν βλέπω που σκαλώνετε. Εδώ ο άλλος έλεγε για τσεκούρια επειδή πήραμε κόκκινη χωρίς να δει πως η κόκκινη ήταν για χέρι. Ότι να είναι.
Cygnus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίο γκολ το πρώτο. Και ενθαρρυντική η εμφάνιση του Kaka.
Wael90 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω με Cygnus. Το 1ο γκολ ήταν ποίημα.. Πιστεύω πάντως πως δεν είδαμε ούτε το 50% των δυνατοτήτων μας απόψε.
flik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Για Κακά είχα γράψει παλαιότερα, όταν παίζαμε Σουπερ Καπ, να μπει στη θέση του ταλαντούχου αλλά ανώριμου Ντι Μαρία. Μακάρι να παίζει πάντα έτσι. Συμμετοχή στο πρώτο γκολ, ασσίστ και γκολ. Μπράβο, πάντα τέτοια. Και ο Βαράνε πολύ καλός, να τον κρατήσουμε να έχουμε. Αθλητικός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, καλό τάκλιν, και όλα αυτά στα 18. Το καλύτερο το άφησα τελευταίο: Ποίημα το πρώτο γκολ, δεν χορταίνω να το βλέπω ρε σεις.
Cygnus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ στο Pro αυτό κάνω, βάζω Kaka αντί του Di Maria Θα συμφωνήσω για Varane, με λίγη δουλειά θα μιλάμε για κορυφαίο αμυντικό.
alexis333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Στο φετινο προ που θα τον εχει πεσμενο ( ετσι υποθετω ) ισως να μην τον βαζεις.... Βγηκε το full προ 2012 btw ... Ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι βουρ για κατεβασμα. Εγω ηδη ξεκινησα σημερα.
Wael90 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Στο φετινο προ που θα τον εχει πεσμενο ( ετσι υποθετω ) ισως να μην τον βαζεις.... Βγηκε το full προ 2012 btw ... Ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι βουρ για κατεβασμα. Εγω ηδη ξεκινησα σημερα. Έτσι κι αλλιώς δεν θα τον βάζαμε, δεν θα περιμέναμε στατιστικά.. Άντε και το FM τώρα για να ξεχάσουμε και το περπάτημα..!
Wael90 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Και όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που σχεδόν μας πήρε ο ύπνος.. Να λέμε ακόμα περισσότερα..
flik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αν και ο Οζίλ δεν έπιασε την απόδοση που πιάνει άλλες φορές, βλέπω πως η συνύπαρξη Κακά και Οζίλ δίνει πολύ περισσότερες λύσεις. Πιο δημιουργικό παιχνίδι, με περισσότερες επιλογές, με πλουραρισμό. Ο Ράμος εκτός 2-3 συγκεκριμένων φάσεων πήγε καλά στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Αλμπιόλ είναι καλύτερος απο πέρυσι, αν και νομίζω ο Βαράνε παίζει καλύτερα. Αρμπελόα πολύ καλός αμυντικά, ότι μπορεί κάνει επιθετικά, αλλά γενικά λίγα μπορεί μπροστά. Δεν είναι τυχαίο που περισσότερες φορές έχουμε προβλήματα απο τη πλευρά του Μαρσέλο. Ναι, να ανεβαίνει αφού είναι φοβερός επιθετικά, αλλά δεν έχει καλά γυρίσματα. Δηλαδή κάνει καλά τάκλιν κτλ, αλλά του φεύγουν πολλές φάσεις και πολλές μπαλιές γενικά. Έτσι νομίζω, αυτά φαίνονται πιο καλά απο το γήπεδο, όχι απο tv. Ο Λας, όχι άσχημα. Ο ανταγωνισμός για την θέση του επιθετικού αποδίδει. Ο Higuain είναι καλός σκόρερ, αλλά μονοδιάστατος. Φοβερό τελείωμα, γρήγορος, δυνατός. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι οτι σκοράει όταν το δίνουν την μπάλα κάθετα. Δηλαδή το κάθετο τρέξιμο με μέτωπο προς το τέρμα και το πλασέ ή το δυνατό σουτ για τελείωμα. Αυτό και οι παράλληλες μπαλιές, καθώς έχει σωστές τοποθετήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα