margaritagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Χρονια πολλα στην ομαδαρα, να συνεχιστουν με παιχταραδες και τιτλους!!
Cygnus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Και από το επίσημο site http://www.youtube.com/watch?v=-OoVPeJFLiI#!
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλημέρα. Σημαντική νίκη χθες απέναντι σε μία Betis που πάλευε δυνατά για το Χ αλλά και για τη νίκη. Παίδες θέλουμε οπωσδήποτε δεξί μπακ μιας και ο Ramos πήγε σέντρε μπακ. Με Arbeloa δεν πάμε πουθενά. Κατά τα άλλα περαστικά στο sport-fm μιας και χαλιούνται τόσο που η Barca τους είναι στο -10.
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Σημαντική νίκη χθες απέναντι σε μία Betis που πάλευε δυνατά για το Χ αλλά και για τη νίκη. Παίδες θέλουμε οπωσδήποτε δεξί μπακ μιας και ο Ramos πήγε σέντρε μπακ. Με Arbeloa δεν πάμε πουθενά. Κατά τα άλλα περαστικά στο sport-fm μιας και χαλιούνται τόσο που η Barca τους είναι στο -10. Ο τίτλος στα χέρια σας.... Χαχαχαχα .... http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/h_real_krataei_ton_titlo_sta_xeria_ths.1686844.html Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2012 από alexis333
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Alex στη φάση του Ramos δε βρίσκει χέρι ενώ στη φάση του Alonso η μπάλα βρίσκει πρώτα στο πόδι του και αναπηδά στο χέρι. Εκεί δε ξέρω τι λέει ο κανονισμός. Από τη μία έχω ακούσει ότι όταν έρθει από άλλο μέρος του σώματος στο χέρι θεωρείται ακούσιο και από την άλλη ότι όταν υπάρχει αλλαγή πορείας με το χέρι είναι εκούσιο.
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Alex στη φάση του Ramos δε βρίσκει χέρι ενώ στη φάση του Alonso η μπάλα βρίσκει πρώτα στο πόδι του και αναπηδά στο χέρι. Εκεί δε ξέρω τι λέει ο κανονισμός. Από τη μία έχω ακούσει ότι όταν έρθει από άλλο μέρος του σώματος στο χέρι θεωρείται ακούσιο και από την άλλη ότι όταν υπάρχει αλλαγή πορείας με το χέρι είναι εκούσιο. ... Αλέξη άστο. Καμιά φορά λέμε στο σινεμά ότι η φαντασία ξεπερνάει την πραγματικότητα, εδώ η πραγματικότητα ξεπερνάει τον οπαδικό φανατισμό. Ούτε ο Κόκκαλης δεν έχει πάρει τέτοια πρωταθλήματα και είμαι γαύρος. Και κάποια στιγμή αναρωτιόμουν αν είμαι υπερβολικός, αν παρασύρομαι από τις οπαδικές μου προτιμήσεις όταν έγραφα ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ έχουμε ένα κρούσμα υπέρ της Ρεάλ ή/και κατά της Μπάρτσα. Τώρα ξέρουμε... Αυτά. Φαίνεται και η σκιά της μπάλας στο χέρι.
Rabican Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 κι εγω νομιζω ηταν χερουκλες και τα δυο.. τεσπα..
flik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Από φωτογραφίες δε βγαίνει άκρη. Του Ράμος δεν ήταν,χτύπησε στο γόνατό του και σηκώθηκε. Του Αλόνσο ήταν. Αλλά αν ήταν του Αλόνσο, ήταν και το χέρι στο πρώτο γκολ της Μπέτις. Επίσης μετά το 2-2 έχει γίνει πέναλτυ στον Κακά και δεν δόθηκε. Άμα είναι να τα πιάσουμε να τα πιάσουμε όλα.
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ναι, να τα πιάσουμε όλα (πατήματα, χτυπήματα στο πρόσωπο, edit: γκολ οφσαιντ που είχαμε ΚΑΙ ΧΘΕΣ) και μετά να δούμε που θα κρυφτείτε! Το σταματάω εδώ, έχω δώσει συγχαρητήρια για το φετινό πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό. Θα το βουλώσουμε και εμείς αφού η μουρμούρα δεν αλλάζει κάτι, αλλά plz, κάντε το ίδιο και σεις. Η πρόκληση έχει τα όρια της.
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Στο τέλος πως και είχε τόσες αγκαλιές και χειραψίες;
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Του εξήγησε κουνώντας το δάχτυλο ο Μουρίνιο ότι δεν ήταν χέρια και το κατάλαβε.
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Εγώ λέω ότι δεν είναι πέναλτι κανένα από τα δύο, αν και ο Alonso κάνει χέρι αλλά του έρχεται από κόντρα στο πόδι. Στου Ramos εσείς βλέπετε και τη σκιά στο χέρι ενώ και ο άγγλος εκφωνητής λέει ότι δεν είναι χέρι. Σε κάθε ματς ψάχνετε σφαγή της Barca και αβάντα της Real ενώ μέχρι τώρα η μεγάλη Barca τα έπαιρνε καθαρότατα προφανώς. Δεν το συνεχίζω άλλο και εγώ καθώς τη δικαιολογία για φέτος την έχετε βρει εδώ και πολύ καιρό.
demessakis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ας πω κι εγώ την άποψή μου. Στην φάση με τον Αλόνσο, επειδή το βίντεο είναι σε αργή κίνηση, δεν μπορεί να βγει εύκολα κάποιο συμπέρασμα. Αν ήταν σε κανονική ταχύτητα, τότε προφανώς, και θα δικαιολογούσε την άποψη του Cygnus. Επομένως, ούτε για μένα υπάρχει πέναλτι, γιατί ναι μεν η μπάλα βρίσκει στο χέρι, αλλά όποιος ποδοσφαιριστής και να ήταν, δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Στην φάση με τον Ράμος (αν και με κάλυψε ο José María Gutiérrez), επειδή υπάρχει πρόθεση αλλά ΚΑΙ επαφή της μπάλας με το χέρι, και επειδή η μπάλα έχει κατεύθυνση προς την εστία, είναι πέναλτι και αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα.
SlimData Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Το ότι λέει άγγλος εκφωνητής κάτι σημαίνει κιόλας ότι ισχύει? Μόλις είδα τη φάση του ράμος, δεν έχω δει και διαβάσει τίποτα άλλο για το ματς. Σαφώς και είναι πέναλτι. Αν είναι δυνατόν σε τέτοιες φάσεις να προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογίες.. Βάζει το χέρι του σε σημείο που προεκτείνει τον κορμό του σώματός του. Δεν υπάρχει περιθώριο για ερμηνείες. Και φίλε cygnus, δεν είναι δικαιολογία. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση. Πόσα αμφισβητούμενα ματς πρέπει να πάρει η ρεαλ και πόσα ακυρωμένα γκολ/πέναλτι να μην πάρει η μπαρτσελόνα για να μπορούμ να πούμε πως κάτι πάει στραβά και να μην θεωρηθούμε γραφικοί?
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλά αν τέτοιες φάσεις τις λέτε καθαρό χέρι, πέναλτι και αποβολή (με φανερή τη σκιά της μπάλας στο χέρι κιόλας) λογικό είναι να βλέπετε σε κάθε αγωνιστική αβάντα της Real και σφαγή της Barca.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα