Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Superpie βλεπω την εξυπναδα και την ειρωνια τις εχεις ετοιμες, ανεξαρτητως τοπικ...

Για ποιες ακριβως ειρωνιες μιλας? Για τον posthelper που αναφερομαι? γιατι λεω κατι που δεν ισχυει? Που ειναι αυτος εδω και 10 μερες που  υποστηριζε τους υπεραθλητες της Ρεαλ?

• Like 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ποιες ακριβως ειρωνιες μιλας? Για τον posthelper που αναφερομαι? γιατι λεω κατι που δεν ισχυει? Που ειναι αυτος εδω και 10 μερες που  υποστηριζε τους υπεραθλητες της Ρεαλ?

3 ποστ πιο πανω δες.

Δημοσ.

3 ποστ πιο πανω δες.

Γιατι ρε φιλε,ειπα κατι που δεν ισχυει? Ολοι λενε οτι πηγε χαλια η Ρεαλ λογω του Κασιγιας και των λοιπων παικτων που αναφερθηκαν.. Και σας λεω το εξης πραγμα.Εδω και 10 χρονια εχει παρει ενα κυπελλο Ισπανιας και ενα Πρωταθλημα και δεν εχει παει καν σε τελικο CL.Και για ολα αυτα δαπανηθηκαν 800+ εκ. ευρω..Σε ολα αυτα τα χρονια φταιει ο Κασιγιας? Και επιπλεον,γιατι να μην φταιει ο Μουρινιο ας πουμε για την ολη κατασταση της και να φταινε οι Παικτες? Ολα τα ριχνετε στους παικτες και βγαζετε λαδι τον Μουρινιο..

Δημοσ.

Μονο σ εμενα αρεσουν ε; :P

Αφηστε τις φανελες τωρα γιατι θα μας ερθει κανας Αντσελοτι και δε θα ξερουμε που να κρυφτουμε

Δημοσ.

Μονο σ εμενα αρεσουν ε; :P

Αφηστε τις φανελες τωρα γιατι θα μας ερθει κανας Αντσελοτι και δε θα ξερουμε που να κρυφτουμε

Από αριστερά προς τα δεξιά: Milan, Chelsea, Shakhtar  :P

• Like 2
Δημοσ.

αυτη η εμιρειτς σε ποσες ομαδες εχει χορηγια; μιλαν, αρσεναλ, παρι, τσελσι, σαχταρ;;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ρε φιλε,ειπα κατι που δεν ισχυει? Ολοι λενε οτι πηγε χαλια η Ρεαλ λογω του Κασιγιας και των λοιπων παικτων που αναφερθηκαν.. Και σας λεω το εξης πραγμα.Εδω και 10 χρονια εχει παρει ενα κυπελλο Ισπανιας και ενα Πρωταθλημα και δεν εχει παει καν σε τελικο CL.Και για ολα αυτα δαπανηθηκαν 800+ εκ. ευρω..Σε ολα αυτα τα χρονια φταιει ο Κασιγιας? Και επιπλεον,γιατι να μην φταιει ο Μουρινιο ας πουμε για την ολη κατασταση της και να φταινε οι Παικτες? Ολα τα ριχνετε στους παικτες και βγαζετε λαδι τον Μουρινιο..

Ο Μουρινιο, περα απο τα 3 αποτυχημενα χρονια ως προπονητης στην Ρεαλ, φταιει και για τα προηγουμενα 7 που η Ρεαλ αποκλειοταν στους 16 του ch.l?? Aυτο δεν σε προβληματιζει λιγο?

Εγω προσωπικα δεν θα πω οτι φταιει ο Μουρινιο ή οι παικτες, θα πω οτι φταιει ολη η δομη της Ρεαλ ως σωματειο, η ελλειψη σοβαρης διοικησης, εξουσιας και ρολων.

Δημοσ.

Αυτο εχω πει και εγω,δεν ειπα ποτε οτι για ολα τα 10 χρονια που ειναι ατιτλοΙ σχεδον η Ρεαλ οτι φταιει ο Μουρινιο.Αν πας πιο πισω στα ποστ μου θα δεις οτι γραφω οτι η Ρεαλ δεν ειχε πλανο αγωνιστικο.Το πλανο της ηταν να φερνει τους καλυτερους παικτες της Ευρωπης,με υπερογκα συμβολαια,να τσεπωνει τα λεφτα απο συμφωνιες και μανατζμεντ οπως και για τις διαφημισεις.Ξοδευοντας παρα πολλα εκατομμυρια και η ουσια να ειναι μηδεν.Απλα ειπα οτι θεωρητικα αφου εφερε τον καλυτερο προπονητη του κοσμου,και με τετοιο μπατζετ θα περιμενε κανεις κατι καλυτερο αυτη την τριετια.Αλλα το συμπερασμα που βγαινει οτι οποιον παικτη και να φερεις σε μια ομαδα,ασχετως μπατζετ και ποσο καλος παικτης ειναι ο καθενας,αν δεν υπαρχει καποιο πλανο να δουλεψεις πανω σε αυτο δεν πας πουθενα.Απο εκει βγαινει οτι την ομαδα και τους τιτλους δεν την κανουν μονο τα λεφτα.Και κακα τα ψεμματα ο Μουρινιο,ειναι τετοιος ο χαρακτηρας του που θελει παρα πολλα  λεφτα,να φερει τους καλυτερους για να παρει τιτλους,να εχει να λεει οτι εχω παρει πρωταθλημα και cl με 15 διαφορετικες ομαδες παραδειγμα,οτι δεν το εχει ξανακανει κανεις ποτε εκτος απο μενα.Ετσι εγινε με την συντεντευξη τυπου του τελικου κυπελλου Ισπανιας που δεν παρεβρεθηκε.Γιατι ποτε κανεις δεν το ειχε ξανακανει,και η ιστορια εγγραψε οτι ηταν ο πρωτος που το εκανε.Δεν πηρε τον τιτλο αλλα εγγραψε στην ιστορια το ονομα του.Για εκεινον προσωπικα ισως το θεωρει επιτυχια..

Δημοσ.

Κυρια αιτια που η Ρεαλ ειναι ετσι τα τελευταια 10 χρονια ειναι η ελλειψη σοβαρης διοικησης.Ολα τα αλλα ειναι το λιγοτερο μπροστα σε αυτο το προβλημα.

Γελανε ολοι μαζι μας πια.Να σου ριχνει η Ντορτμουντ 4αρα την στιγμη που ενας παιχτης μας κοστιζει οσο ολο το ροστερ τους,τι καθομαστε να συζητησουμε.Καποτε η ομαδα αντιμετωπιζοταν με τον μεγιστο σεβασμο και δεν ειναι τυχαιο που το ονειρο καθε παιχτη(ακομη και σημερα) ειναι να παιξει στη Ρεαλ.

Δημοσ.

Η άφιξη του Cavani είναι πολύ πιθανή. Επίσης συνεχώς διαβάζω τελευταά οτι η αποχώρηση του Higuain πρέπει να είναι δεδομένη, με προορισμό τη Juventus.

Η ισπανική Sport έβγαλε δημοσίευμα οτι έχει συμφωνήσει ο Cavani με τη Real, αλλά ο ίδιος το διέψευσε.

Και για να δούμε και με τον Bale τι θα γίνει. Προφανώς αν έρθει θα φύγει ο Ντι Μαρία. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Bale. Νομίζω ο καλύτερος παίχτης που μπορεί να έρθει στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Ανεξαρτήτως χρημάτων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...