Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται οτι δεν θα είναι αυτή η εντεκάδα.

Απλά το σχήμα, και πάλι ακόμα και αυτό, το να βάζει isco και ozil μαζί είπε ο Αντσελότι οτι ήταν πειραματικό. Επίσης είπε οτι δύο τόσο καλοί παίχτες μπορούν να χωρέσουν στην ίδια εντεκάδα.

Σίγουρα θα είναι Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, πιο σίγουρο και απο τη θέση του ΤΦ :)

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Carvajal πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά βελτιώθηκε στο δεύτερο. Παιχνίδι έφτιαχναν κυρίως Modric με Isco με τον Khedira να μένει πιο πίσω. Ορεξάτος ο Ronaldo και, αντίθετα, πολύ βαρύς ο Benzema. Έπαιξε και ο Cherysev ως αριστερό μπακ-χαφ και με την απόδοσή του έδειξε ότι ίσως δε χρειαζόμαστε μεταγραφή εν όψει φυγής του Coentrao.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμικότητα της Bournermouth βεβαίως βεβαίως.

Δημοσ.

Ο Carvajal έκανε μερικά λάθη στην αρχή, αλλά έδειξε οτι μπορεί να βοηθήσει και μπροστά.

Καλό τεστ είναι το αυριανό με Λυών.

Νομίζω πως τα έχει σκεφτεί όλα ο Αντσελότι, εκτός για το αν θα παίζει ο Illara και το πώς θα χωρέσει Isco και Ozil.

Δημοσ.

πιπιτα τελος απο οτι φαινεται.

Δυστυχως (για μενα τουλαχιστον, γιατι μα'ρεσε σαν παικτης).

Link.png Site: http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9D%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9-%CE%BF-%CE%99%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%90%CE%BD/28-178929.html">Στην Νάπολι ο Ιγκουαΐν

Δημοσ.

Τώρα ή θα πάρουν Σουάρεζ με τα λεφτά που έδωσαν + μετρητά (ή Κοεντράο) ή θα πάρουν Bale γιατί μερικά δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα περι πρότασης 85m €.

Η ομάδα βέβαια χρειάζεται περισσότερο τον Σουάρεζ (σε σχέση με τα πόσα θα δώσουν).

Δημοσ.

προταση σε bale 93 μυρια και ακυρο απο τοτεναμ αλλα λογικα θα τα βρουν ειναι πολλα τα λεφτα.

τρομερη μεταγραφη αν γινει.θα ανεβει πολυ η ρεαλ αλλα εχω την αισθηση οτι πιο πολυ επρεπε να τα σκασουν για βαρβατο επιθετικο παρα για το μπειλ.στις πτερυγες ειναι αρκετα καλοι ηδη

Δημοσ.

Τι θεση παιζει αυτος ο Kondogbia ?

Δεν τον εχω ακουστα .

20χρονος αμυντικος χαφ με 2 γεματες χρονιες. Θα δουμε κατα ποσο θα παρει ευκαιριες.

Δημοσ.

Αμυντικο χαφ πηρατε ..

Κι αλλον θελετε ?

Ριξε μια ματια ποσα αμυντικα χαφ εχετε εσεις!  :P

Νταξει ρε, πιτσιρικας ειναι, επενδυση για το μελλον. Μεγαλωνει και ο Αλονσο...

Δημοσ.

Νομίζω πως ο Kondogbia θα έρθει αν έχουν σκοπό να πουλήσουν τον Κεντίρα. Αλλιώς έχουμε συμφόρηση στο κέντρο, γιατί ο νέος προπονητής εμπιστεύεται και τον Μόντριτς, ενώ και ο Κασεμίρο δείχνει καλός.

Πάντως ο Kondogbia μου αρέσει πάρα πολύ.

Δημοσ.

Ισπανικά και Αγγλικά μέσα γράφουν οτι η μεταγραφή Bale είναι να προ των πυλών. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά, ο παίχτης θέλει και πιέζει, για να δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...