flik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 21 χρονών είναι τώρα, την δήλωση πότε την έκανε; 19-20; Σκοπός είναι να παλεύει στο γήπεδο, και να αγωνίζεται για την ομάδα. Αυτό αγάπησε ο κόσμος στον Οζίλ. Αυτό βέβαια θα φανεί πολύ αργότερα. Φίλε PostHelper: Μη βιάζεσαι, κάτσε να δούμε τι θα γίνει με το θέμα Κασίγιας και πώς θα το διαχειριστεί ο Αντσελότι. Κι εγώ πάντως δεν συμφωνώ με την ιδέα να παίζει Ch.L. και δε πιστεύω οτι θα γίνει έτσι. Ρεπορτάζ είναι, καμία σχετική δήλωση δεν υπάρχει απο τη πλευρά του. Για τον Οζίλ. Θα σε ρωτήσω, γιατί δεν έδωσαν Di Maria; Λες να μην τον ήθελε η Άρσεναλ ή καμία άλλη ομάδα; Όχι, απλά ο Οζίλ είχε πρόβλημα να καθίσει πάγκο, και ο Di Maria δεν είχε. Όταν σε κάνει αλλαγή και θυμώνεις, δείχνεις οτι θέλεις να αποχωρήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις οτι τον έδιωξαν.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΝΑ ΡΟΖ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ «Ο Εζίλ ήταν γυναικάς και του άρεσαν οι ώριμες!» http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=18265&subid=2&pubid=129485955
mtzs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΝΑ ΡΟΖ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ «Ο Εζίλ ήταν γυναικάς και του άρεσαν οι ώριμες!» Αξιος - Αξιος !!!! Εδω σε πιο καλη εκδοση http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=26613&subid=2&pubid=129486038
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλο νεο η ανανεωση του κριστιανο, μακαρι να ισχυει και ν ανακοινωθει συντομα. 15εκ το χρονο λεει... Πω ρε γαμωτο ασυλληπτα λεφτα... Με τοσα μπορεις ν αγορασεις κυριολεκτικα τα παντα, να χεις βιλλες, αμαξαρες, τα καλυτερα για τα παιδια σου, την καλυτερη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη... Τεσπα ας μη ξεφευγω!
man of steel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλο νεο η ανανεωση του κριστιανο, μακαρι να ισχυει και ν ανακοινωθει συντομα. 15εκ το χρονο λεει... Πω ρε γαμωτο ασυλληπτα λεφτα... Με τοσα μπορεις ν αγορασεις κυριολεκτικα τα παντα, να χεις βιλλες, αμαξαρες, τα καλυτερα για τα παιδια σου, την καλυτερη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη... Τεσπα ας μη ξεφευγω! Μαργαρίτα αυτά που περιγράφεις πιο πάνω μπορείς να τα έχεις και με τα μισά και εφάπαξ μόνο με μία φορά δηλαδή.Αυτός για να χαλάσει πλέον τα λεφτά του πρέπει να καίει ένα τσουβάλι με 500ευρα κάθε 10 λεπτά και αν!
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα μου ντε! αυτος πια θα χει οχι απλα για τα παιδια του, αλλα και για τα εγγονια του! Α ρε ζωαρες.....!
flik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δυνατό παιχνίδι, σκληρή η Βιγιαρεάλ με δυνατή έδρα. Ο Ντι Μαρία χάλασε όλο το παιχνίδι. Έχεις απο τη μια πτέρυγα αυτόν που ούτε μια σωστή ενέργεια δεν έκανε, έχεις απο την άλλη τον Νάτσο, που το παιδί δε μπορεί ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά, ξέρει τη μισή μπάλα απο τον Κοεντράο τι να λέμε. Έχεις και Μπενζεμά μπροστά που δε τραβάει. Είναι δυνατόν να είσαι Ρεάλ, να το γυρνάς το ματς, και να σε ξαναισοφαρίζουν;
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θα αναπολήσετε τον Οζίλ φέτος προβλέπω. Το κέντρο σας είναι πιο σόφτ απο ποτέ, απ' όσα χρόνια θυμάμαι τη Ρεάλ.
flik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θα δείξει. Πολλοί νέοι παίχτες σήμερα, και αν βάλεις και οτι έπαιζε ο Νάτσο με τραγική εμφάνιση στη πτέρυγα, μύριζε το ματς.Απλά έδειχνε οτι θα το πάρει η Ρεάλ μετά την ανατροπή, γιατί στο β ημίχρονο πατούσε πιο καλά. Είναι νωρίς ακόμα, χρειάζεται λίγο δέσιμο για να αντιμετωπίσεις δύσκολες έδρες.
Cygnus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Με τέτοια αμυντική λειτουργία δεν πας πουθενά. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να ξεκινήσουν βασικοί οι ανέτοιμοι Bale - και κυρίως - Illaramendi σε μια δύσκολη έδρα. Επίσης δε θέλω να δω δίδυμο Pepe - Ramos ξανά στη ζωή μου. Ο ένας πιο νευρικός και πανικόβλητος από τον άλλο. Benzema εκτός πραγματικότητας, Nacho τραγικός παίζοντας σε μια θέση που δεν του αρμόζει. Κάπως στρώσαμε με Di Maria, Khedira και μάλλον έτσι έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει. Τσάμπα απώλεια βαθμών εν ολίγοις.
flik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Κεντίρα βοήθησε, ο Ντι Μαρία βιαζόταν και έκανε λάθος κινήσεις. Γνωστό χαρακτηριστικό του βέβαια. Η άμυνα όχι έμπαζε, αλλά περνούσε παίχτης περπατώντας με τη μπάλα, τι να λέμε. Ο Lopez ας είναι καλά που δεν χάσαμε 4-2. ΥΓ: Απο την άλλη, πόσο να κατηγορήσεις τον Μπενζεμά; Να πάρει πάσα απο ποιον όταν η ομάδα δεν έχει κατοχή; Και όλοι σημαδεύουν Ρονάλντο όταν βρίσκεται στην περιοχή. Εντάξει ξέρω είναι αργός κτλ, και εγώ τα έχω πει, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Αμα δε κρατάς μπάλα, και πας μόνο με ατομικές ενέργειες, ο striker δεν φταίει όσο οι πιο πίσω.
gas83 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θα αναπολήσετε τον Οζίλ φέτος προβλέπω. Το κέντρο σας είναι πιο σόφτ απο ποτέ, απ' όσα χρόνια θυμάμαι τη Ρεάλ. αν εχεις δει ρεαλ οποτε λειπει ο αλονσο εχουν τρομερο προβλημα.ειναι το μισο κεντρο για αυτους και κατι για το ματς αν και δεν ειμαι ρεαλ μερικα πραγματα ειναι να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο. εισαι ολοκληρη ρεαλ 2-2 και η αλλαγη επιθετικου σου για να παρεις το ματς ειναι μορατα αντι μπενζεμα!!! νομιζω σε μερικα ματς θα λειψουν πολυ ο ιγκουαιν με τον οζιλ παντως με αυτες τις αμυνες καμια απο τις 2 μεγαλες δεν εχει τυχη κοντρα σε μια ντορτμουντ πχ που κατα τη γνωμη μου παιζει την πιο ωραια μπαλλα στην ευρωπη και ειναι και η καλυτερη ομαδα μαλλον να πουμε και ενα μπραβο και στη βιγιαρεαλ.πολυ καλο στρωτο ποδοσφαιρο και γρηγορο.
Xero1991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα δεν αρχίσαμε και χάσαμε βαθμούς .. Αμυνα για τα πανηγύρια , κέντρο 0 . Α ρε γλέντια που.. Ελπίζω να στρώσει η ομάδα γρήγορα , και οι μισητοί να φέρουν κ αυτοί κανα Χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα