Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε εννοείται. Αλλά εγώ ομολογώ πως πριν την κλήρωση έλεγα καλό θα ήταν να αποφύγουμε Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι.

Οι αγώνες στους 8 είναι πάντα δύσκολοι, ανεξαρτήτως ομάδας που παίζεις.

Αλλά απο πέρυσι έχουν αλλάξει πολλά.

Θα είναι μεγάλη αποτυχία για την Ρεάλ αν δεν περάσει. Αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θεωρω οτι πολυ δυσκολα θα την παθουμε δευτερη σερι χρονια. Φυσικα και θελει προσοχη το ματς αλλα ηταν η καλυτερη δυνατη κληρωση

• Like 1
Δημοσ.

Να το αλλάξω τότε. Αν δεν νικήσει η Ρεάλ στο Μπερναμπέου θα είναι αποτυχία. Όπως ήταν πέρυσι αποτυχία το 4-1 εκεί μέσα, ίδιου μεγέθους αποτυχία θα είναι μια ήττα 0-1, 1-2 μέσα στο Μπερναμπέου.

Δημοσ.

Οι καλυτερες μεταγραφες για τη Ρεαλ για νικη θα ειναι να αποσυρθουν καποια στιγμη

οι Τσαβι,Ινιεστα και ολη αυτη η φουρνια.

Δημοσ.

Αν κερδίσεις σε όλα τα επόμενα ματς θα το πάρεις. Η Ατλέτικο δεν θα κάνει αήττητο. Αλλά δεν ξέρω. Νεύρα. Πολλά νευρά.

Δημοσ.

Δεν ήταν πέναλτι και κόκκινη(δηλαδή κόκκινη είναι από τη στιγμή που δίνεις πέναλτι. το πέναλτι να μην δώσεις είναι το θέμα). Τουλάχιστον αυτό είδα και από ότι βλέπω αυτό λένε και αρκετοί ουδέτεροι. Και για να μην παρεξηγηθώ και στον Ρονάλτο είναι μισό μέτρο έξω από την περιοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς πολλά πολλά.

Βάσει απόδοσης ομάδων, εγώ θα έλεγα Χ το ματς. Όπως και να έχει, η Ρεάλ αν αξίζει πρωτάθλημα θα το πάρει. Αν δεν το πάρει δεν θα το αξίζει. Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα.

Καλό ματς κατα τα άλλα, μέχρι την κόκκινη φυσικά.

Ο Πέπε πρέπει να βγει, στη θέση του ο Βαράν. Δεν παλεύεται ο κερατάς.

Χάρηκα πολύ για τον Μπενζεμά.

• Like 2
Δημοσ.

Περισσοτερο εχασε η Ρεαλ σημερα παρα κερδισε η Μπαρτσελονα. 

Ανυπαρκτος Μπειλ (κυριως), ανυπαρκτος Ροναλντο (για αλλο ενα σημαντικο παιχνιδι) και ενας Μπενζεμα που εβαλε 2 και εχασε αλλα 2.

Περισσοτερο με ανησυχει το οτι η Ρεαλ εχει τεραστιο προβλημα στο να παιζει ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας και να διαχειριζεται σωστα τα ματς.

Ειδωμεν.

Δημοσ.

Βασικά το παίρνω πίσω για το πρωτάθλημα... Ακόμα δεν έχει τελείωσε τίποτα αλλά και όταν είσαι Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι έχει τελειώσει κάτι χωρίς να είναι 100% σίγουρο...

Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα ο linkin. Η Real του Ancelotti δε μπορεί είναι ανίκανη να κάνει διαχείριση παιχνιδιού και αποτελέσματος.

Κατά τα άλλα ένα ματς που πήγαινε τουλάχιστον για Χ καταφέραμε και το χάσαμε. Πολλά ευχαριστώ στον Sergio Ramos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...