gavros10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εβλεπα τον τελικο του ισπανικου "Super cup" και στο 2ο ημιχρονο ελεγα παλι καλα που υπαρχει και ο αλονσο για να παρει μπαλα στο κεντρο. Δεν ξερω με τι μυαλα τον διωχνουν και ειδικα για 10 εκ. ευρω
gas83 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 οποτε εχω δει ρεαλ τα τελευταια χρονια χωρις αλονσο στην εντεκαδα δεν υπηρχε κεντρο και η ρεαλ παντα δυσκολευοταν και στις πιο πολλες περιπτωσεις εκανε γκελα δεν ξερω αν παιζει φαση οπως με τσαβι και να του ειπαν οτι θα ναι πιο πολυ παγκιτης φετος και στραβωσε αλλα πολυ κακη κινηση κατα τη γνωμη μου .εφυγαν οι 2 απο τους 3 που ηταν στο κεντρο περσυ και επαιζαν πολυ καλα καλος ο κροος αλλα αλονσο δεν ειναι βεβαια παιζει και η ηλικια στη μεση αλλα εχω την εντυπωση οτι σε καποια ματς θα ζοριστει αμυντικα η ρεαλ πολυ θα λειψουν πολυ και τα τρομερα στημενα του που ηταν ολα κινδυνος
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλα κανατε και τον δωσατε σε αυτη την ηλικια .. Το θεμα ειναι τι τον πηρε ο Πεπ στα μαυρα γεραματα .. Ολο και με απογοητευει ο Πεπ απο την ωρα που πηγε στη Μπαγιερν .. Δλδ δε του εκανε ο Κροος και τον αντικατεστησε με τον γεροΑλονσο ? Θα τρελαθουμε εντελως ? Αν παρετε Πογκπα θα εχετε το κεντρο που θα σηκωσει ξανα για δευτερη φορα Τσαμπιονς Λιγκ εγγυημενα .. 1
linkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 οποτε εχω δει ρεαλ τα τελευταια χρονια χωρις αλονσο στην εντεκαδα δεν υπηρχε κεντρο και η ρεαλ παντα δυσκολευοταν και στις πιο πολλες περιπτωσεις εκανε γκελα δεν ξερω αν παιζει φαση οπως με τσαβι και να του ειπαν οτι θα ναι πιο πολυ παγκιτης φετος και στραβωσε αλλα πολυ κακη κινηση κατα τη γνωμη μου .εφυγαν οι 2 απο τους 3 που ηταν στο κεντρο περσυ και επαιζαν πολυ καλα καλος ο κροος αλλα αλονσο δεν ειναι βεβαια παιζει και η ηλικια στη μεση αλλα εχω την εντυπωση οτι σε καποια ματς θα ζοριστει αμυντικα η ρεαλ πολυ θα λειψουν πολυ και τα τρομερα στημενα του που ηταν ολα κινδυνος Eιναι πολυ πιθανο κατι τετοιο να εγινε. Σε μια χαμηλοτερης δυναμικοτητας ομαδα μπορει να παιξει βασικος, στα 33 του στην Ρεαλ πολυ δυσκολο. Καλα κανατε και τον δωσατε σε αυτη την ηλικια .. Το θεμα ειναι τι τον πηρε ο Πεπ στα μαυρα γεραματα .. Ολο και με απογοητευει ο Πεπ απο την ωρα που πηγε στη Μπαγιερν .. Δλδ δε του εκανε ο Κροος και τον αντικατεστησε με τον γεροΑλονσο ? Θα τρελαθουμε εντελως ? Αν παρετε Πογκπα θα εχετε το κεντρο που θα σηκωσει ξανα για δευτερη φορα Τσαμπιονς Λιγκ εγγυημενα .. Στον αγωνα της Ρεαλ με την Ατλετικο, στην αγγλικη περιγραφη, σε καποια στιγμη ειπωθηκε πως βγαινει/βγηκε μια βιογραφια καποιου τυπου (νομιζω χωμενου στην Μπαγερν) οπου λεει οτι ο Πεπ ΔΕΝ ηθελε να φυγει ο Κροος. Κεντρο με Πογκμπα-Κροος- Μοντριτς απλα θα δαγκωνει.
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κεντρο με Πογκμπα-Κροος- Μοντριτς απλα θα δαγκωνει. Γαβ , γαβ ..
linkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Kυριολεκτικα ομως. Ειναι ερωτας ο Πογκμπα ο ατιμος. Η χρονια δεν μπορει να βγει με 2 καλα χαφ (μοντρις-κροος) και 2 που δεν μπορουν ( Κεντρια- Ιγιαρα).
Cygnus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Για Falcao ελπίζαμε, Chiquarito έρχεται. Τι να πω.. 2
PostHelper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Απο 0-2 εγινε 3-2. Σταθερη η Ρεαλ Μαδριτης φετος φαινεται. Και παει για 3-4. [EDIT]Και ομως εγινε το 4-2. Απο 0-2 εγινε 4-2. Πολυ τρυπια αμυνα πρεπει να εχετε.....
Xero1991 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Άμυνα για σεμινάριο. (ήταν, δεν ήταν χέρι)
gas83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 οταν πουλας τα 2/3 του κεντρου σου που μαρκαραν και μετα θες και φαλκαο αυτα γινονται. προχτες τα λεγαμε 1
linkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Θελει αμυντικο χαφ βαρβατο η ομαδα αλλιως δεν βγαινει η χρονια.
Raikkonen86 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικα δεν την περιμενα αυτην την ηττα... Γιατι βλεποντας τα πρωτα 30 λεπτα του αγωνα με 2 γκολ, δοκαρι και γενικα καλη παρουσια περιμενα περιπατο και κανα 0-4... Οταν φαγαμε το γκολ ηταν σαν να σταματησαν να παιζουν... Και ολο το προβλημα ξεκιναει απο την αμυνα... Ο Ραμος νομιζει οτι ειναι φορ... ο Καρβαχαλ ειναι περισσοτερο επιθεση απο οτι αμυνα...Οπως λεει και ο linkin ( και ολοι μας) χρειαζομαστε αμυντικο χαφ οπωσδηποτε. Εγω περιμενα να μπορεσει ο Κροος να παιξει αμυντικο χαφ αλλα απο οτι φαινεται δεν θα γινει αυτο... Ο James περιπλανιεται ασκοπα μεσα στο γηπεδο χωρις να εχει καποιο ουσιαστικο ρολο... Καρλο μου βγαζεις τον Μοντριτς που ειναι ο καλυτερος παικτης της ομαδας??? Αμα παμε ετσι με Ατλετικο θα πεσει γελιο... Μπραβο στην Ρεαλ Σοσιεδαδ για την νικη τους, αξια. EDIT: Τον Τσιτσαριτο τι τον πηραν???? Αν ο Μπενζεμα θελει 5 αγωνιστικες για να κανει τελικη ο Τσιτσαριτο θελει 5 επαφες για να κανει κοντρολ... Α ρε Περεθ μια φορα ειπες να ακουσεις και εσυ τον προπονητη και σου εφεραν Τσιτσαριτο αντι για Φαλκαο...
margaritagr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ο τσαμπι αλονσο μας χαλαγε.... Καποιος να τους πει οτι χρειαζονται και αμυντικογενη χαφ.
Cygnus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω ότι ο Πέρεθ άκουσε τον προπονητή. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Ancelotti δεν ήθελε τις αποχωρήσεις Di Maria και Alonso αλλά έσκυψε το κεφάλι. Πάμε για εποχή Galactictos part 2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα