kirileman Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Η ιστορία έγραψε. Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία. Δεν πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι σούπα, πάντως. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε γκολ.
linkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Παντως εχει πλακα εδω μεσα. Οποιαδηποτε ομαδα παιζει διαφορετικο ποδοσφαιρο απο την Μπαρτσελονα, βαφτιζεται καταρα, καταστροφη και ολα τα λοιπα ομορφα. Αμα επαιζε την ιδια μπαλα η Μπαρτσελονα, απο τους ιδιους θα ακουμε "ποδοσφαιρο αντεπιθεσεων", "τακτικη", "συστημα", "συγχρονο ποδοσφαιρο" κλπ κλπ. Παιζεις με μικρη ομαδα. "Ειστε τυχεροι και ευνοηθηκατε". Παιζεις με μεγαλυτερη ομαδα. "Οι αλλοι ειναι εντελως αμπαλοι και εσεις ευνοηθηκατε". Παιζεις με μεγαλη ομαδα " Οι αλλοι ειναι εντελως αμπαλοι κι εσεις ειστε τυχεροι και ευνοηθηκατε". Τα εχουμε ξαναπει, το να μειωνεις την επιτυχια του αντιπαλου ειναι 1ης ταξεως τακτικη προκειμενου εσυ να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου. Ειδικα αμα εκανες ονειρα και εφαγες απανωτα σφαλιαριδια, λογικο ειναι, κατι πρεπει να βγεις να πεις. --- Για τον τελικο, παροτι μας εχουν δυσκολεψει οσο κανενας αλλος φετος, θα δωσω ενα ελαφρυ προβαδισμα στην Ρεαλ. Ελπιζω να μπει κανα γκολ μεχρι το 20-30 να δουμε μπαλα. 2
gas83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καθε ομαδα εχει το δικο της στυλ εμενα μου αρεσε πολυ και η ρεαλ με αντσελοτι και η μπαγερν με χαικενς η ρεαλ επαιζε πολυ καλα το παιχνιδι των αντεπιθεσεων η μππαγερν τα επαιζε ολα ομορφες ομαδες στο ματι και οι 2 για μπαρτσα τι να πω.τα τελευταια χρονια πολλες καλες ομαδες που επαιξαν μπαλλαρα τωρα κατι ιντερ κατι τσελσι και λοιπες που επαιζαν καταστροφη αντι για ποδοσφαιρο πραγματικα σιχαματα και δεν αξιζαν να το παρουν θελω να βλεπω μπαλλα και να ειμαι γεματος απο ποδοσφαιρο μετα το ματς και ας χασει και η ομαδα μου οκ δε λεω μερικες ομαδες δεν εχουν μεγαλες δυνατοτητες και παιζουν το λεγομενο ταμπουρι και περνουν κουπες και μπραβο τους γιατι παιζουν στο 100% συμφωνα με τα πλεονεκτηματα τους εμενα προσωπικα δε μου αρεσει αυτο το στυλ η ατλετικο ειναι σε μια μεση κατηγορια γιατι ενω παιζει τρομακτικη αμυνα εχει μπαλαδορους παικτες και αν χρειαστει θα επιτεθει θα δεις και συνδυασμους και ωραια γκολ και βασικα μεχρι και η αμυνα που παιζει ειναι ομορφη στο ματι δεν ειναι και οι 11 μεσα στην περιοχη κινουνται ολοι μαζι σωστα και πιεζουν ψηλα παρα πολυ δυσκολευοντας τον αντιπαλο και δεν εχω δει να εχουν και πολυ τυχη μεχρι τωρα οπως ομαδες αντιστοιχες. καθαρη ικανοτητα δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος
petrox21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 η ατλετικο ειναι σε μια μεση κατηγορια γιατι ενω παιζει τρομακτικη αμυνα εχει μπαλαδορους παικτες και αν χρειαστει θα επιτεθει θα δεις και συνδυασμους και ωραια γκολ και βασικα μεχρι και η αμυνα που παιζει ειναι ομορφη στο ματι δεν ειναι και οι 11 μεσα στην περιοχη κινουνται ολοι μαζι σωστα και πιεζουν ψηλα παρα πολυ δυσκολευοντας τον αντιπαλο και δεν εχω δει να εχουν και πολυ τυχη μεχρι τωρα οπως ομαδες αντιστοιχες. καθαρη ικανοτητα δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος Εχεις πολυ δικιο και συμφωνω μαζι σου παρα πολυ στην αναλυση σου για Ατλετικο. Το λεω κι εγω αυτο, αλλα τωρα ειναι της μοδας η λεξη πουλμαν. Αν παιζεις σωστη αμυνα, και επιθεση μονο οταν χρειαζεται να παρεις αυτο που θες, εισαι δακτυλοδεικτουμενος και εγκληματιας. Για την Ιντερ δε θα συμφωνησω πολυ παντως. Αυτο το εκανε μονο σε ενα ματς αν θυμασαι, στον επαναληπτικο με μπαρτσελονα, οπου θυμιζω ειχε μεινει απο πολυ νωρις με 10 με το θεατρο του Μπουσκετς που μετα εκανε ματακια.. Δε νομιζω οτι σε αλλα ματς επαιξε ταμπουρι, και 3 ειχε ριξει στο πρωτο ματς, και σχετικα ανετα νικησε τη Μπαγερν. Δε λεω οτι επαιξε επιθετικα φυσικα, αλλα εχει μεινει μια εντυπωση απο 1 ματς πολυ ειδικων συνθηκων, το οποιο δε νομιζω οτι χαρακτηριζει εκεινη την πολυ καλη ομαδα (και ειμαι και Μιλαν να φανταστεις). Για την Τσελσι θα συμφωνησω, ειχε παιξει οριτζιναλ ταμπουρι παραδοσιακο. Και παλι ομως ημουν υπερ της. Προβλημα των αλλων ειναι να το ανοιξουν και αν μπορουν ακομα να το ξεφτυλισουν. Την αντιμετωπιση των φιλαθλων "αααα αυτοι παιζουν αμυνααα, δε παιζωωωω, ειναι κακοιιιι" δε τη δεχομαι. Κυριως γιατι οσοι το λενε αυτο μιλανε παντα με αλαζονεια και την επαρση του ανωτερου. Αλλα πρεπει ο ανωτερος λοιπον να το δειξει και στο γηπεδο, να το κερδισει. Οχι να κλαιγεται οταν δε μπορει (και αρα να τον βρασω) ή να το κλεβει επειδη "δε το χρειαζομαστε, ετσι κι αλλιως ειμαστε καλυτεροι"..
linkin Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καθε ομαδα εχει το δικο της στυλ εμενα μου αρεσε πολυ και η ρεαλ με αντσελοτι και η μπαγερν με χαικενς η ρεαλ επαιζε πολυ καλα το παιχνιδι των αντεπιθεσεων η μππαγερν τα επαιζε ολα ομορφες ομαδες στο ματι και οι 2 για μπαρτσα τι να πω.τα τελευταια χρονια πολλες καλες ομαδες που επαιξαν μπαλλαρα τωρα κατι ιντερ κατι τσελσι και λοιπες που επαιζαν καταστροφη αντι για ποδοσφαιρο πραγματικα σιχαματα και δεν αξιζαν να το παρουν θελω να βλεπω μπαλλα και να ειμαι γεματος απο ποδοσφαιρο μετα το ματς και ας χασει και η ομαδα μου οκ δε λεω μερικες ομαδες δεν εχουν μεγαλες δυνατοτητες και παιζουν το λεγομενο ταμπουρι και περνουν κουπες και μπραβο τους γιατι παιζουν στο 100% συμφωνα με τα πλεονεκτηματα τους εμενα προσωπικα δε μου αρεσει αυτο το στυλ η ατλετικο ειναι σε μια μεση κατηγορια γιατι ενω παιζει τρομακτικη αμυνα εχει μπαλαδορους παικτες και αν χρειαστει θα επιτεθει θα δεις και συνδυασμους και ωραια γκολ και βασικα μεχρι και η αμυνα που παιζει ειναι ομορφη στο ματι δεν ειναι και οι 11 μεσα στην περιοχη κινουνται ολοι μαζι σωστα και πιεζουν ψηλα παρα πολυ δυσκολευοντας τον αντιπαλο και δεν εχω δει να εχουν και πολυ τυχη μεχρι τωρα οπως ομαδες αντιστοιχες. καθαρη ικανοτητα δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος Γινεσαι αντιληπτος. Οσον αφορα το μπολνταρισμενο, απλα πες μου ποσοι πιστευεις οτι εχουν παρομοια αποψη και ποσοι πιστευουν οτι η Ατλετικο παιζει κατενατσιο? Θα σου απαντησω εγω, το 80% θα σου πουν το 2ο. Οπως ειχαν πει και για την Ρεαλ επι Αντσελοτι.
kirileman Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αυτο το εκανε μονο σε ενα ματς αν θυμασαι, στον επαναληπτικο με μπαρτσελονα, οπου θυμιζω ειχε μεινει απο πολυ νωρις με 10 με το θεατρο του Μπουσκετς που μετα εκανε ματακια.Ναι, θύμισέ μας. Γιατί δεν τα είχαμε δει τα ματς. Περιμέναμε εσένα με την επιλεκτική σου μνήμη να... ξεχάσεις το 3ο γκολ οφσάιντ στην Ιταλία και το 2 γκολ της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου που ακυρώθηκε λανθασμένα. Και δεν το έκανε σε ένα ματς, αλλά σε πολλά. Τον χορτάσαμε τον Μουρίνιο.
petrox21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η επιλεκτικη μου μνημη τα θυμαται αυτα, η δικη σου ομως που τωρα μας κανει περιληψη...ξεχασε οτι και το γκολ του Πικε ηταν οφσαιντ. Η αναφορα μου ηταν στο ποδοσφαιρο που επαιζε η Ιντερ, και οτι ολοι πισω επαιξε σε αυτο το ματς (εφοσον εμεινε και με 10), οχι γενικα, χωρις αυτο να σημαινει οτι επαιζε φαντεζι σε καμια περιπτωση. Ουτε στη διαιτησια ηθελα να σταθω, ουτε στην καριερα του Μουρινιο.
gas83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ας μην παμε παλι σε αυτα τα ματς και αυτα της τσελσι δε θα βγαλουμε ακρη το μονο σιγουρο ειναι οτι και στις 2 περιπτωσεις η μπαρτσα εχει να διαμαρτυρεται για πολλες σοβαρες αποφασεις οπως και οι αντιπαλοι αλλα το αστειο ειναι οτι ενω υπαρχουν εκατερωθεν φασεις για τις ομαδες για την μπαρτσα απο εκει κυριως βγηκε η καραμελα του ουεφαλονα που ειναι αντελως παραλογο αν τα βαλεις κατω αφου περασε στη μια περιπτωση και οχι στην αλλη ξαναλεω δεν εχω ορεξη να το ανοιξουμε παλι το θεμα τα χουμε πει και τα χουμε δει linkin πραγματικα δε θυμαμαι να ελεγε κανεις οτι η ρεαλ του αντσελοτι επαιζε ταμπουρι μπορει να μη θυμαμαι εγω καλα αλλα αν καποιος το πε ειναι μαλλον ασχετος επαιξε και αυτη στα πλεονεκτηματα της και αυτα ηταν η ταχυτητα και η δυναμη γιαυτο και οι ανεπιθεσεις με τους παικτες που ειχε της ταιριαζαν γαντι και ειδαμε πολυ ομορφα γκολ στην κοντρα με 3-4-5 μπαλλιες και αυτο συνηθως προσπαθει να κανει τα τελευται χρονια γιαυτο οταν βρισκεται απεναντι σε κλειστες αμυνες δυσκολευεται τρομερα δεν εχει παικτες διεμβολιστες που με μια ντριμπλα να ανοιξουν τιην αμυνα ειδικα απο τα ακρα(ροναλντο,μπειλ) οσο και να ακουγεται περιεργο σε μερικους(δεν εννοω οτι δεν εχουν τεχνικη να κανουν ντριμπλα) αλλα δεν ειναι καλοι σε αυτο οποτε στηριζονται στην ταχυτητα και την δυναμη στο χωρο δεν ειναι τυχαιο που εχουν γινει πελατες της ατλετικο που παιζει την καλυτερη αμυνα τα τελευταια χρονια ακομα και στον τελικο που πηραν με τεραστια δυσκολια το πηραν ισοφαριζοντας απο μια στημενη φαση στο 92 οκ γινεται 1
linkin Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 .....ι linkin πραγματικα δε θυμαμαι να ελεγε κανεις οτι η ρεαλ του αντσελοτι επαιζε ταμπουρι μπορει να μη θυμαμαι εγω καλα αλλα αν καποιος το πε ειναι μαλλον ασχετος Δεν θυμασαι καλα, αλλα δεν τρεχει, μονο και μονο που τους ειπες ασχετους (ξερουν αυτοι), φτανει επαιξε και αυτη στα πλεονεκτηματα της και αυτα ηταν η ταχυτητα και η δυναμη γιαυτο και οι ανεπιθεσεις με τους παικτες που ειχε της ταιριαζαν γαντι και ειδαμε πολυ ομορφα γκολ στην κοντρα με 3-4-5 μπαλλιες και αυτο συνηθως προσπαθει να κανει τα τελευται χρονια γιαυτο οταν βρισκεται απεναντι σε κλειστες αμυνες δυσκολευεται τρομερα δεν εχει παικτες διεμβολιστες που με μια ντριμπλα να ανοιξουν τιην αμυνα ειδικα απο τα ακρα(ροναλντο,μπειλ) οσο και να ακουγεται περιεργο σε μερικους(δεν εννοω οτι δεν εχουν τεχνικη να κανουν ντριμπλα) αλλα δεν ειναι καλοι σε αυτο οποτε στηριζονται στην ταχυτητα και την δυναμη στο χωρο δεν ειναι τυχαιο που εχουν γινει πελατες της ατλετικο που παιζει την καλυτερη αμυνα τα τελευταια χρονια ακομα και στον τελικο που πηραν με τεραστια δυσκολια το πηραν ισοφαριζοντας απο μια στημενη φαση στο 92 οκ γινεται Στα υπολοιπα συμφωνω. Η καθε ομαδα παιζει την μπαλα που του επιβαλλει το υλικο της. Απλα αυτο ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβει ο καθε χθεσινος.
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/sok-tromokratiki-epithesi-se-sundesmo-tis-real-apo-meli-tou-ISIS-14-oi-nekroi/3166008 .......
PostHelper Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ουεφαdrid Η Ρεαλ Μ. για ακομα μια φορα παιζει πιο πολυ αμυνα και απο την Αθλετικο. Ωραιο ματς!! :eek: Ηρθε και εδεσε και με το μαιμου γκολ της Ρεαλ Μ. οποτε ολα πανε καλα. Και θα εχουνε να πανυγηριζουν το 11ο εστω και αν ηρθε με στρωμενα χαλια(κληρωσεις κλασικα οχι απεναντι σε τοπ ομαδα) με αηδιαστικο ποδοσφαιρο(αμυνα-- που πλεον βεβαια σχεδον κανείς απο καμια ομαδα εκτός απο ελαχιστες δεν ενδιαφερεται για το ποδοσφαιρο που παιζει η ομαδα του αρκει να νικαει ) και με μαιμου γκολ που ομως αν γινει το 2-0 (επειδη θα ανοιχτει τωρα η Αθλετικο) δεν θα το εχει παρει λογω διαιτησιας αφου 2-1 = 1 αρα θα νικουσε ετσι και αλλιως.
dekulinkgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δυστηχως οπως αναμενοταν πονεσανε τα ματια μας.Πολυ βαρετο 1ο ημιχρονο ελπιζω να ζωντανεψει στο 2ο γιατι δεν βλεπω να αντεχω παλι το ιδιο πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα