kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ο Πεπε με πηρε τηλεφωνο πριν και γελαγε επειδη καθε φορα που ερχονται "δυσκολες" ερωτησεις κανεις αβαβα και το γυριζεις στα τσιτατα. Γνωστη σου πρακτικη. Κριμα, γιατι σε ειχα για πιο δυνατο συνομιλητη, αποδεικνυεσαι κι εσυ της συνομοταξιας. Επιλεκτικη μνημη, τσουβαλιασμα και γενικοτερη δυσκοιλιοτητα. Καλο καλοκαιρι! Θα το κάνω (τελευταία φορά) πενηνταράκια. Όπως εγώ έκοψα το γήπεδο γιατί δεν ανέχομαι να μοιράζομαι τα ίδια σύμβολα και τις ίδιες εξέδρες με νεοναζί και με έναν εγκληματία πρόεδρο που με χαρά θα τον δω (αν τον δω) να σαπίζει σε κάποιο κελί, έτσι έχω την απαίτηση από εκείνους που ισχυρίζονται ότι διαφωνούν ιδεολογικά με τη δική τους ομάδα, να μην πουλάνε το παραμύθι του "εγώ απλώς τους στηρίζω γιατί παίζουν καλή μπαλίτσα", αλλά να αποδεικνύουν εμπράκτως τη διαφοροποίησή τους. Η ανοχή είναι συνενοχή σε αυτά τα θέματα. Πόσο μάλλον τα παραμύθια περί εξοστρακισμού των Ultras Sur. Ας το σκεφτούν αυτό όσοι κουνάνε κασκόλ με στέμματα και σταυρούς (με αυτόν τι γίνεται; μία μπαίνει, μία βγαίνει...). Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν μπορώ να τα σχολιάσω, δεν μπορώ να φτάσω σε τόσο "υψηλό" επίπεδο διανόησης και διαλόγου.
linkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Θα το κάνω (τελευταία φορά) πενηνταράκια. Όπως εγώ έκοψα το γήπεδο γιατί δεν ανέχομαι να μοιράζομαι τα ίδια σύμβολα και τις ίδιες εξέδρες με νεοναζί και με έναν εγκληματία πρόεδρο που με χαρά θα τον δω (αν τον δω) να σαπίζει σε κάποιο κελί, έτσι έχω την απαίτηση από εκείνους που ισχυρίζονται ότι διαφωνούν ιδεολογικά με τη δική τους ομάδα, να μην πουλάνε το παραμύθι του "εγώ απλώς τους στηρίζω γιατί παίζουν καλή μπαλίτσα", αλλά να αποδεικνύουν εμπράκτως τη διαφοροποίησή τους. Η ανοχή είναι συνενοχή σε αυτά τα θέματα. Πόσο μάλλον τα παραμύθια περί εξοστρακισμού των Ultras Sur. Ας το σκεφτούν αυτό όσοι κουνάνε κασκόλ με στέμματα και σταυρούς (με αυτόν τι γίνεται; μία μπαίνει, μία βγαίνει...). Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν μπορώ να τα σχολιάσω, δεν μπορώ να φτάσω σε τόσο "υψηλό" επίπεδο διανόησης και διαλόγου. Δεν εχεις απαντησει σε μιση ερωτηση που σου εχω κανει αλλα κατα τα αλλα θα μας τα κανεις και πενηνταρακια. Πριν μας εγραφες για κοσμοθεωριες, τωρα ξαφνικα ζοριζεσαι. Τραβα σε κανα γυμνασιο καλυτερα, θα τους εντυπωσιασεις με την ρητορικη σου. 1
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν εχεις απαντησει σε μιση ερωτηση που σου εχω κανει αλλα κατα τα αλλα θα μας τα κανεις και πενηνταρακια. Πριν μας εγραφες για κοσμοθεωριες, τωρα ξαφνικα ζοριζεσαι. Τραβα σε κανα γυμνασιο καλυτερα, θα τους εντυπωσιασεις με την ρητορικη σου.Η αποτυχημένη προσπάθεια συσχέτισης με την Μπαρτσελόνα φαινομένων που συναντώνται σε όλους τους συλλόγους αλλά και σε άλλους χώρους όπως η φοροδιαφυγή, η διακωμώδηση του αθλήματος και το βρώμικο παιχνίδι, δεν είναι άξια σχολιασμού. Θα μπορούσα να μιλήσω για "σύλλογο εκβιαστών ή εγκληματιών" με αφορμή πρόσφατο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε επιθετικός της Ρεάλ, αλλά αδυνατώ να ρίξω το επίπεδο τόσο χαμηλά. Επαναλαμβάνω και το κλείνω εδώ, αν οι πολιτικές καταβολές και το παρελθόν (αλλά και το παρόν) της ομάδας σου σου δημιουργούν εσωτερική σύγκρουση λόγω της δικής σου αντίθετης κοσμοθεωρίας (αποδέχομαι το ότι δεν είσαι φασίστας), μπορείς κάλλιστα να αλλάξεις ομάδα. Δε βλέπω το λόγο να βασανίζεσαι και να το αφήνεις να σε τρώει μέσα σου. Αν έχεις άλλες ερωτήσεις, σε pm. 1
linkin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 90+ για Higuain? Νταξει μεγαλος παιχτης αλλα οχι και για 90. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Νομίζω 94 ήταν η ρητρα του. Ισως το έριξαν στα 90 απο την Γιουβε για να μειωθεί κάπως η ξεφτίλα...
linkin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλα δεν ειναι θεμα ξεφτιλας, ηθελαν βαρβατο επιθετικο και τα εσκασαν. Πηραν και τα 100++ απο τον Pogba... Απλα το 90+ μου φαινεται πολυ, ειδικα για μια ομαδα σαν την Juventus που δεν ειναι συνηθισμενη να σκαει τοσα πολλα.
alexis333 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καμια μεταγραφη η Ρεαλ ? Δεν ακουω τπτ απολυτως. Ετσι θα παει το ροστερ και του χρονου ?
Raikkonen86 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το μόνο που ακούγεται για μεταγραφές είναι ο αποκλεισμός μας για δυο μεταγραφικες σεζον ( το ίδιο και η ατλετικο). Βέβαια για να μην έχουν γίνει ακόμα κάποιες κινήσεις εκτος του Μορατα ισως και αυτό να μην αληθεύει.
linkin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ε απο την στιγμη που δεν εκατσε Pogba-Veratti, δεν νομιζω οτι εχει νοημα να παρουμε καποιον μονο και μονο για να πουμε οτι πηραμε. Ειναι σχετικα γεματο το ροστερ. Σοβαροτητα χρειαζεται η ομαδα κυριως, οχι αλλα "ταλεντα" των 30-40 εκ που θα παιξουν 10 παιχνιδια την σεζον και θα τους δωσουμε για 15 εκ. 1
Cygnus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Η ομάδα έχει ανάγκη από μεταγραφές, το ρόστερ δεν είναι πλήρες σε καμία περίπτωση. Για backup του Marcelo υπολογίζεται ο Coentrao; Στα σεντρε μπακ μένουμε ως έχει; Στον άξονα έχουμε εναλλακτικούς των Kroos και Modric;
alexis333 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ισκο , Χαμες στον αξονα αν παθει κατι Κρος , Μοντριτς. Σεντρε μπακ Βαρανε , Ραμος , Πεπε. Eχετε αλλους εντωμεταξυ ? Επισης αν παθει κατι ο Κασεμιρο ποιος παιζει εκει ? Μονο ο Κρος , που και δεν ειναι 6αρι ?
Cygnus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Και ο Nacho θεωρείται back up σέντρε μπακ αλλά μοιάζει για φευγάτος. Isco, James μπορούν να καλύψουν τους Kroos, Modric αλλά όχι το ρόλο τους καθώς είναι πιο "απείθαρχοι" και τραβιούνται προς τα πλάγια. Αντικαταστάτης του Casemiro, καθαρό 6αρι, δεν υπάρχει.
alexis333 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ισκο και Χαμες ειναι 10αρια. Δεν εχουν μαθει να παιζουν στο κεντρο ως εσωτερικοι μεσοι με αποτελεσμα σε συστηματα οπως το 4-3-3 να μην εχουν θεση στο υψηλο επιπεδο και γι αυτο βρισκουν χωρο στ αριστερα γιατι εκει δεν ειναι τοσο πολυ η πιεση οσο στο κεντρο. Για Κασεμιρο το εχω ξαναπει δε με τρελαινει οταν θα πρεπει να παιξει η ομαδα ποδοσφαιρο κατοχης. Μπορει να παιξει μονο σε ματς που η ομαδα ειναι πιο χαμηλα. Αυτο βεβαια σημαινει οτι ειναι απολυτο εργαλειο σε μεγαλα ματς που παιζει αμυνα ο Ζιζου .. Επισης απαιτει να ειναι διπλα του καποιος για να ξεκιναει η αναπτυξη της ομαδας. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να πρεπει να μενει χαμηλα ο Κρος ή ο Μοντριτς. Πρεπει να κανει κατι για να το λυσει αυτο ο Ζινταν. Οπως και πρεπει να ξεκουρασει τον Ροναλντο νομιζω. Αν παει κι αλλη μια σεζον σερι στο τελος δε θα μπορει ουτε να περπατησει. 1
linkin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Παιδια ειναι πολυ λιγοι ποδοσφαιριστες που μπορουν να ερθουν στην Ρεαλ και να παρουν χρονο συμμετοχης. Ποιος ενδεκαδατος θα ρθει να φαει παγκο πισω απο Modric, Kroos, Marcelo, κλπ?
alexis333 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 PSG have reportedly agreed a €25M fee with Real Madrid for winger Jesé Rodriguez.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα