Cygnus Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πώς είναι φάουλ όταν ένας παίχτης που πέφτει ρίχνει έναν αντίπαλο;
kirileman Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δηλαδή αν δεν το θες, δεν είναι φάουλ. Εντάξει, τέλος από εμένα.
nikos21aek Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πω ρε παιδιά ούτε ο Μουρίνιο δεν θα πει κάτι για την φάση που λέτε.Άμα είναι έτσι να πέφτουν πάνω στα πόδια των άλλων με κωλοτούμπες για να μην δίνουν φάουλ.Αν γινόταν μέσα στην περιοχή σας θα ήταν και πέναλτι.Ούκ ο λίγες φορές έχουν γίνει τέτοια πέναλτι.
Cygnus Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Κάρτα σε παίχτη των Καταλανών! Δε γίνονται αυτά! Νέος ηθοποιός αποκαλύφθηκε σήμερα: Mascherano!
gnsX Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Απογοήτευση ο Κακά,αλλιώς τον θυμόμουν,τες πα Η καλύτερη φάση ήταν η εκτέλεση φάουλ με τον άλλο στο μισό μέτρο,τον βρίσκει η μπάλα και ο Θεός δίνει πλάγιο,lol ένας μικρός θεούλης το αγόρι με τα κίτρινα σήμερα,αυτό το φάουλ στον Πουγιόλ΄κοντά στο τέλος του 1ου ημιχρόνου στη φάση του Ντι Μαρία (η μόνη καλή στο 1ο αλλά και η μόνη που μύριζε 0-1) φαντάζομαι ότι θα χετε κάτι να πείτε ότι ήταν,τον ακούμπησε χοντρή ψιχάλα και δεν την άντεξε και τέτοια αλλά δεν δίνεται. Για το ακυρωθέν γκολ ξέρει κανείς τον κανονισμό πέρα απο το επιχείρημα ότι έχει σφυρίξει πολλά τέτοια ο Κάκος; Τέλος πάντων,τέλος η παρωδία
Tilemaxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ακόμα και το site της προβατοφυλλάδας δείχνει επαφή:
gnsX Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 δεν λέει κανείς αν υπάρχει επαφή αλλά εάν είναι φάουλ,προσωπικά δεν ξέρω τι λέει ο κανονισμός,σχωράτε με που δεν δέχομαι το "έχω δει να σφυρίζονται παρόμοια" των μελών Για την φάση του Ντι Μαρία κάποιο σχόλιο;
Tilemaxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το μόνο που φάνηκε ήταν οτι σταμάτησε την φάση πρίν το γκόλ.
gnsX Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Για τη φάση του Ντι Μαρία μου απαντάς τώρα;Μπερδεύτηκα Και άλλη μια γενική ερώτηση,η διαιτησία σου φάνηκε 50-50 σήμερα;
AnOldFriend Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δηλαδή αν δεν το θες, δεν είναι φάουλ. Εντάξει, τέλος από εμένα. Ακριβως. Μια απο τα ιδια. Δεν εχει νοημα να συζηταμε το προφανες.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δεν κατάλαβα ποιά λες. Περιέγραψε. Υ.Γ: Στην περίπτωση του Μασεράνο έχουμε 3 ενδεχόμενα: 1. Σφυρίζεις θέατρο στον Μασεράνο και δίνεις φάουλ. 2. Δίνεις φάουλ υπέρ του Μασεράνο. 3. Αφήνεις τη φάση. Αλλά, ξαναλέω υπήρχε επαφή. Και άλλη μια γενική ερώτηση,η διαιτησία σου φάνηκε 50-50 σήμερα; Για τα στάνταρ του (τραγικού) Ντε Μπλέκερε, ναι. Η φάση που λέμε ήταν μια απο τις ατελείωτες γκάφες που έχει κάνει (βλέπε ακυρωθέν Μπόγιαν), σίγουρα δεν πιστεύω οτι είχε πρόθεση να "σφάξει" τη Ρεάλ. Αλλά και εσείς ρε παιδάκι μου, καμία διάθεση για ποδόσφαιρο της προκοπής. Όλο τάκλιν σε αστραγάλους...
demessakis Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δεν κατάλαβα ποιά λες. Περιέγραψε. Υ.Γ: Στην περίπτωση του Μασεράνο έχουμε 3 ενδεχόμενα: 1. Σφυρίζεις θέατρο στον Μασεράνο και δίνεις φάουλ. 2. Δίνεις φάουλ υπέρ του Μασεράνο. 3. Αφήνεις τη φάση. Αλλά, ξαναλέω υπήρχε επαφή. Πρόσεχε τι λες, γιατί ετοιμάζεται βίντεο (από μαδριλένικη φυλλάδα), που δείχνει τον C. Ronaldo, να μην ακουμπάει τον Mascherano.
gnsX Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 μετά το 1-0 και με την είσοδο του UFC Champion Αντεμπαγιόρ άρχισε το τελευταίο που λες. Για τη φάση τώρα,δεν μπορώ να την περγράψω Ντι Μαρία με Πουγιόλ,κλέβει ο Ντι Μαρία,ο Ρονάλντο μόνος του δεξιά και δίνει επιθετικό,κάπως έτσι (μπορεί και όχι,ένα replay ρε παιδιά),η μοναδική καλή φάση της Ρεάλ στο Α ημίχρονο (προοπτική για φάση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα