thanocaster Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παιδιά επιτέλους σας γράφω από το brand new Macbook Pro μου. Ψάρακας στο χώρο του μήλου έχω από τα αποδυτήρια την πρώτη μου απορία: Υπάρχει κανένας "νόμιμος" τρόπος να γίνει το dvd του μακ region free? Αν δεν υπάρχει νόμιμος υπάρχουν και τα pm για να ανταλλάξουμε συνταγές και τεχνικές για κυνήγι πεταλούδας. Ευψαριστώώώώώώ! PS> Το trackpad του mac ΣΠΕΡΝΕΙ! Άκου δεξί κλικ όταν το χτυπάς με 2 δάχτυλα!
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ποστάρω απλά για να εκφράσω τη ζήλεια μου. Καλορίζικο ! Καλή φάση να ανακαλύπτεις σαν ψάρακας, ένα καινούριο λειτουργικό. Έχω μπει στην πρίζα κι εγώ γαμώτο...
deus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 φίλε Thanocaster καλορίζικο, μπορείς να δοκιμάσεις το vlc player ή αλλιώς τα freeware mactheripper or handbrake για να το κάνεις rip στο σκληρό το οποίο το κάνει και region free. μπορείς να μου πεις απο που το πήρες? περιμένω απο τη προηγούμενη παρασκευή τα fnac να παραλάβουν macbook pro και ακόμη τίποτα έκανα κράτηση και ακόμη περιμένω.
thanocaster Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το λάπτοπ το πήρα από την Apple Center Pireaus. Αυτή τη στιγμή νοιώθω σαν 8χρονος που του πήραν οι γονείς του ποδήλατο. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω για το ζήτημα του κλειδώματος. @punky: Niah niah niah niah niah niah, ha ha ha ha ha ha (βλ. Eric Cartman)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παιδιά επιτέλους σας γράφω από το brand new Macbook Pro μου. Ψάρακας στο χώρο του μήλου έχω από τα αποδυτήρια την πρώτη μου απορία: Υπάρχει κανένας "νόμιμος" τρόπος να γίνει το dvd του μακ region free? Αν δεν υπάρχει νόμιμος υπάρχουν και τα pm για να ανταλλάξουμε συνταγές και τεχνικές για κυνήγι πεταλούδας. Ευψαριστώώώώώώ! PS> Το trackpad του mac ΣΠΕΡΝΕΙ! Άκου δεξί κλικ όταν το χτυπάς με 2 δάχτυλα! Το να φλασάρεις το DVD player σου είναι απόλυτα νόμιμο. Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βοηθηθείς: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1551137 Κάπου είχα βρει μία έκδοση του RegionX για Intel-based μηχανήματα, θα την βρω και θα την ανεβάσω κάπου. ΥΓ: Με γειά το Macintosh, να το χαίρεσαι, ο πάνκης να σκάσει από τη ζήλεια του!
thanocaster Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Thnx paredwse! Πραγματικά δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα! Αφού λέω να πάω κάτω από το σπίτι του και να μην τον αφήνω ούτε να κοιτάει!
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Σταματήστε ρε, γιατί πάντα είχα ροπή στους πειρασμούς και στις κακές παρέες. Περιμένω τον Οκτώβρη να βγει το Leopard, για να πάρω κι εγώ το πρώτο μου κατοικίδιο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Όλη η συζήτηση για τα νέα iMac μεταφέρθηκε εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=204044
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.