Nix_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 +1 kallair +1 Activex Allo h grammh mesw Voip kai, allo mesw PSTN or ISDN.
CyberDreamer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 RE PAIDIA mhn to mperdeyte to 8ema... einai Voip alla to voip center den einai sto spiti sas einai sto kentro ths forthnet poly apla... me liga loga fantasteite enan terastio adaptor apo to kentro ws to spiti sas (pou na bgazei se fx (pstn))... dhl. me liga logia mhn se noiazei an einai voip h pstn... ))) sigoura na se noiazei oti den einai OTE giati to problhma mporei apla na parousiastei sth syndesh Forthnet me OTE.. kai poly apla na mhn mporeis na kaleseis thn astynomia pou dystyxws exei provider ton OTE tetoia problhmata paizontai....
binary_dreamer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Κάπου έχει γίνει μπέρδεμα. Αν δεν έχει ΟΤΕ, τότε ποιόν έχει ως carrier?ΑΤΤΙΚΕΣ? Χρειάζεσαι έναν carrier για να σου κουμπώσει το DSL. Μετά από την στιγμή που σηκώνεις το ακουστικό σου, η κλήση σου δρομολογείται μέσω του δικτύου της HOL.
tzoykas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 +1 kallair+1 Activex Allo h grammh mesw Voip kai, allo mesw PSTN or ISDN. Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε .O cyberdreamer καταλαβε τι θέλω να πω πάντως . Βασίλη, τι σημασία έχει για αυτόν που θέλει τηλέφωνο αν είναι απλή αναλογική κλήση, ψηφιακή κλήση ή VoIP; σημασία έχει να έχει τηλέφωνο. Δε βλέπω γιατί θα πρέπει να έχει σημασία (ειδικά γι αυτούς που δεν ασχολούνται) τι τύπου είναι η κλήση. Το ότι είναι δηλαδή σταθερό μέσω πΟΤΕ σημαίνει ότι είναι πιο αξιόπιστο πχ; δε νομίζω ... δε νομίζω καθόλου ...
manitaroulis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Λυπάμαι αλλά δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Ποια είναι η ένστασή σου για το VoIP; και ποιες είναι οι περιπτώσεις που δε θα έχει κανείς τηλέφωνο; γιατί με τον πΟΤΕ στη γειτονιά μου δεν έχω τηλέφωνο κάθε φορά που βρέχει ... Όσο για τη γραμμή, είτε είναι PSTN είτε ISDN, από το ίδιο δισύρματο καλώδιο περνάει. Άρα δεν έχει σχέση ό τύπος της γραμμής αλλά το κέντρο και τι δυνατότητες παρέχει. Nai ean pas me forthnet i hol klp tha exeis nomizeis... To oti den exeis til file mou einai giati pithanotata kapoia diaroi yparxei sto kafao tis geitonias sou tin opoia kai profanos de mpikes sto kopo na tin anafereis kiolas, i na ti kataggileis grapta. Akou loipon na mathaineis mesa apo tin istoria pou tin plirwsa egw. Ti einai idioktito diktuo. Feugei to kalodio tou OTE apo to spitaki sou kai paei se ena KAFAO kai apo ekei ena matso kalwdia pou pane sto kentriko katanemiti tis perioxis sou. Ekei i forthnet kai i kathe forthnet exei noikiasei ena xwro kai exei to dikos tis dslam kai tilefwniko VASISMENO KATHARA KAI EKSOLOKLIROU STI DIKTYWSI TOU OTE kai apo ekei anakateuthini stis kentrikes eggatastaseis tis. Opote ginetai mia vlavi kai kovetai px to kalwdio sou PRIN to kentriko katanemiti. Pairneis esy til kai les guys no internet and/or no telephone. Sou lene kurie de vlepw problima se emas to diktuo tou spitiou sas einai ok? Nai les esy, e tote tha to dilosoume ston ote san vlavi! Ti ote re paidia egw se idioktito eimai. Nai kurie alla to fusiko diktyo to syntiri o ote (kai oxi o ote gia logariasmo mas epeidi de mporoume). Logiko 40 xronia to aneptyse ante allos na vrei akri, kai edw arxizei to paratragoudo, esy plirwnontas to pagio ote EXEIS 1 WORKING DAY SUPPORT APO OTE VASI SYMVOLAIOU. Otan eisai se private network exei na kanei me vasi to symvolaio syntirisis tis etairias me ton OTE pou px sta megara attikis einai 2 vlaves tin imera. An px skasoun 5 vlaves tin idia mera => 3 meres minimum anamoni. Opote opos katalavaineis to idioktito diktyo den einai kai toso idioktito kai mi viazesai na ta rikseis ola ston OTE, giati to pagio pou plirwneis einai ousiastika oi after sales ypiresies pou VASI SYMVOLAIOU exeis...
tzoykas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Nai ean pas me forthnet i hol klp tha exeis nomizeis...Δεν νομίζω. ΕΧΩ. Εδώ και 8 μήνες χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα (αλλα θα μπορούσες να το ξέρεις ήδη αν διάβαζες προσεκτικά τα προηγούμενά μου μηνύματα). Μήπως έχεις και καμμιά φαεινή ιδέα γιατί ενώ έχω δίκτυο δεν έχω τηλέφωνο από τον πΟΤΕ;To oti den exeis til file mou einai giati pithanotata kapoia diaroi yparxei sto kafao tis geitonias sou tin opoia kai profanos de mpikes sto kopo na tin anafereis kiolas, i na ti kataggileis grapta.Δεν ανέφερα τη βλάβη για να μου πεις τι πρόβλημα έχει η γραμμή. Αυτό το γνωρίζω ήδη. Οσο για το αν το έχω αναφέρει ήδη ή όχι, είσαι πολύ αφελής να νομίζεις ότι δεν έχει γίνει ήδη. Μόνο που η φύση της βλάβης είναι τέτοια που το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο μετά από βροχή (και εξαφανίζεται αμέσως μετά). Ετσι και τις τρεις φορές που έχουν έρθει δε μπόρεσαν να βεβαιώσουν τη βλάβη στο ΚΑΦΑΟ παρά μόνο στο κουτί της οικοδομής (το οποίο είναι επίσης χάλια αλλά δουλεύει και δε προτίθεμαι να επωμιστώ το κόστος αλλαγής του μόνο και μόνο για να πείσω τον πΟΤΕ οτι το πρόβλημα είναι στη μεριά τους και όχι στη δική μου. Εκτός αν θέλεις εσύ να εξηγήσεις στους συνταξιούχους της οικοδομής ποιο είναι το πρόβλημα ...). Akou loipon na mathaineis mesa apo tin istoria pou tin plirwsa egw.Ο τρόπος που βγάζεις συμπεράσματα και υποθέτεις για τις κινήσεις και τις πράξεις των άλλων, με διαβεβαιώνει ότι δε μπορείς να μας προσφέρεις απολύτως καμμία γνώση και λύση στο πρόβλημα μας. Ισως είναι φρόνιμο να προσπαθήσεις να μάθεις εσύ από αυτά που γράφονται από τους φίλους. Το "tutorial" σου που ακολουθεί δε το έκανα quote γιατί δεν έχει νόημα να απαντήσω σε κάτι που ήδη γνωρίζω και αφελώς πιστεύεις ότι δε γνωρίζει κανένας άλλος
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 RE PAIDIA mhn to mperdeyte to 8ema...einai Voip alla to voip center den einai sto spiti sas einai sto kentro ths forthnet poly apla... me liga loga fantasteite enan terastio adaptor apo to kentro ws to spiti sas (pou na bgazei se fx (pstn))... dhl. me liga logia mhn se noiazei an einai voip h pstn... ))) sigoura na se noiazei oti den einai OTE giati to problhma mporei apla na parousiastei sth syndesh Forthnet me OTE.. kai poly apla na mhn mporeis na kaleseis thn astynomia pou dystyxws exei provider ton OTE tetoia problhmata paizontai.... Fax στέλνεις ? Αν στέλνεις είναι pstn Κάποιους (κυρίως επαγγελματίες) τους ενδιαφέρει ακόμα.
CyberDreamer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 paidia exoun beltiwsei to fax mesw voip... pou shmainei oti oi codec pleon dexontai kai fax... an e3aireseis thn i-call pou einai poly kalh fash alla akoma (den 3erw - akoma???) den yposthrizei fax... h alh8eia einai pws ta ellhnika voip opws forthnet/hol/tellas akoma den 3erw an dexontai.... alla sto e3wteriko ta perissotera exoun leitourgia fax... by the way to paketo ths vodafone... einai mesw kinhths to sta8ero ? dhl.. xreiazetai grammh dsl h paei wireless mesw GSM ??? 3erei kaneis ? ....giati sthn diafhmish o typos krataei ena router (vodafone) 3esyndei to thl apo thn grammh kai to syndeei apey8eias sto router - kai to router exei mono reyma ... xmmmm...
kallair Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 stin diafimisi tis vodafone an thimamai kala, deixnei na koumponeis to tilefono sou panw sto modem. ara voip dinoun.
manitaroulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δεν νομίζω. ΕΧΩ. Εδώ και 8 μήνες χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα (αλλα θα μπορούσες να το ξέρεις ήδη αν διάβαζες προσεκτικά τα προηγούμενά μου μηνύματα). Μήπως έχεις και καμμιά φαεινή ιδέα γιατί ενώ έχω δίκτυο δεν έχω τηλέφωνο από τον πΟΤΕ;Δεν ανέφερα τη βλάβη για να μου πεις τι πρόβλημα έχει η γραμμή. Αυτό το γνωρίζω ήδη. Οσο για το αν το έχω αναφέρει ήδη ή όχι, είσαι πολύ αφελής να νομίζεις ότι δεν έχει γίνει ήδη. Μόνο που η φύση της βλάβης είναι τέτοια που το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο μετά από βροχή (και εξαφανίζεται αμέσως μετά). Ετσι και τις τρεις φορές που έχουν έρθει δε μπόρεσαν να βεβαιώσουν τη βλάβη στο ΚΑΦΑΟ παρά μόνο στο κουτί της οικοδομής (το οποίο είναι επίσης χάλια αλλά δουλεύει και δε προτίθεμαι να επωμιστώ το κόστος αλλαγής του μόνο και μόνο για να πείσω τον πΟΤΕ οτι το πρόβλημα είναι στη μεριά τους και όχι στη δική μου. Εκτός αν θέλεις εσύ να εξηγήσεις στους συνταξιούχους της οικοδομής ποιο είναι το πρόβλημα ...). Ο τρόπος που βγάζεις συμπεράσματα και υποθέτεις για τις κινήσεις και τις πράξεις των άλλων, με διαβεβαιώνει ότι δε μπορείς να μας προσφέρεις απολύτως καμμία γνώση και λύση στο πρόβλημα μας. Ισως είναι φρόνιμο να προσπαθήσεις να μάθεις εσύ από αυτά που γράφονται από τους φίλους. Το "tutorial" σου που ακολουθεί δε το έκανα quote γιατί δεν έχει νόημα να απαντήσω σε κάτι που ήδη γνωρίζω και αφελώς πιστεύεις ότι δε γνωρίζει κανένας άλλος 1) Tha protimousa na min kaneis xaraktirismous enanti twn upoloipwn, den einai omorfo gia ti koinwtita enws foroum. 2) Mporw palikari mou an exw prosvasi sto tilefwniko ekei pou leei oti sundethikes me x taxutita na sou grapsw oti sundethkikes me 144mbit alla esy tha katevazeis me 16k einai apla mathimatika, posi grammi me ekswteriko exw / posoi xristes peftoun epanw kai poso mporei na dwsei to site pou vlepw i o foreas pou genika katevazw. 3) Ti ftaiei o ote re megale an mpazei to kouti tis polikatikias sou? Pigaine se idioktito na doume an tha sou kovetai ekei kai otan tha sou kopei kane parapona na doume poios tha to ftiaksei. Tha pas se idioktiko kai tha ginei magika kai monosi sto kouti sou. Ntistw me plastiko naulon to kouti sou ap'eksw gia na deis an tha exeis provlima stin epomeni vroxi. Eksalou de nomizw otan vrexei na menoun 5-6 tetagwna kai kati psila xwris tilefwno kai na mi diamarturetai kanenas para mono esy? Apla oloi koitame kapou na ta riksoume ektos apo emas kai na ti vgaloume kathari tzapa... 4) To an mporw na prosferw ousiastiki gnwsi kai lusi sto provlima SOU kai to epipedo twn gnwsewn MOU ase na to krini kanenas allos me ousiastiki apopsi kai gnwsi. An thes na milisw me texnikous orous kai na sou analusw to planning kai tin upodomi twn tilefwnikwn kentrwn analutika no problem, alla se ti tha ofelisei to kathe xristi pou den exei idea kai thelei na katalavei ti soi pramma einai auto to "idoktito"? Akoma de thumame na evgala kapoio sumperasma sto proigoume minima mou. Oi sumvaseis einai anakoinwsimes apo tis etairies. Oi diadikasies epilisis provlimatwn episis. I aformi itan i parapanw istoria gia tis psaksw kai na dw ti soi suntirisi paizei apo pleuras twn enalaktikwn paroxwn. Opote prin viasteis na miliseis kale mou file psaxtw ligo de kanei kako... An exw kapou lathos feel free na me diapseuseis... Filika Alexis...
tzoykas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 An exw kapou lathos feel free na me diapseuseis... Filika Alexis... Θα αναφέρω τα λάθη σου και δε θα συνεχίσω μετά από αυτό. Αρκετά φορτώσαμε το θέμα με άσχετα ποστς. 1. Χαρακτηρισμούς δε κάνω εγώ. Χαρακτηρίζεσαι από μόνος σου. 2. Εκανες λάθος στο ότι δεν ανέφερα το πρόβλημα στον πΟΤΕ. Και το πρόβλημα που συνεχίζω να έχω είναι ο πΟΤΕ και όχι ο εναλλακτικός πάροχος 3. Το πρόβλημα είναι στο ΚΑΦΑΟ, όχι στο κουτί μου. Εκτός αν τρελλάθηκε το πολύμετρό μου ... 4. Η αναφορά μου ήταν στο τι σημαίνει PSTN, ISDN και VoIP για τον τελικό (και πιθανώς αδαή) χρήστη. Ούτε στο τι θα γίνει αν έχεις βλάβη ούτε ποιον θα καλέσεις. 5. Η απάντησή μου σε σένα ήταν μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποιήσες εκφρασεις όπως "μεγαλε","άκου να μαθαίνεις","προφανώς ούτε καν ανέφερες τη βλάβη","μη τα ρίχνεις κατ'ευθείαν στον πΟΤΕ" και άλλα τέτοια όμορφα (και ανορθόγραφα ). Ξέρω πολύ καλά πότε κατηγορώ τον πΟΤΕ και πότε όχι. Και ο λόγος που δεν ασχολούμαι πλέον είναι επειδή κάνω τη δουλειά μου αλλιώς, χωρίς προβλήματα. Ο τρόπος που γράφεις σε χαρακτηρίζει. Και αυτός δεν εμπνέει σεβασμό. Οταν λοιπόν κάποιος χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν σου αρέσουν για να αναφερθεί σε σένα, σκέψου μήπως πρώτος χρησιμοποίησες εκφράσεις που δεν άρεσαν στον άλλο. Αυτα που λέω δε τα λέω με νεύρο ούτε με εκδικητική διάθεση, ούτε θα το παρατείνω. Απλά μη θεωρείς ότι γνωρίζεις μόνο εσύ και όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι ή ανεύθυνοι. Φιλικά Γιώργος
manitaroulis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Θα αναφέρω τα λάθη σου και δε θα συνεχίσω μετά από αυτό. Αρκετά φορτώσαμε το θέμα με άσχετα ποστς.1. Χαρακτηρισμούς δε κάνω εγώ. Χαρακτηρίζεσαι από μόνος σου. 2. Εκανες λάθος στο ότι δεν ανέφερα το πρόβλημα στον πΟΤΕ. Και το πρόβλημα που συνεχίζω να έχω είναι ο πΟΤΕ και όχι ο εναλλακτικός πάροχος 3. Το πρόβλημα είναι στο ΚΑΦΑΟ, όχι στο κουτί μου. Εκτός αν τρελλάθηκε το πολύμετρό μου ... 4. Η αναφορά μου ήταν στο τι σημαίνει PSTN, ISDN και VoIP για τον τελικό (και πιθανώς αδαή) χρήστη. Ούτε στο τι θα γίνει αν έχεις βλάβη ούτε ποιον θα καλέσεις. 5. Η απάντησή μου σε σένα ήταν μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποιήσες εκφρασεις όπως "μεγαλε","άκου να μαθαίνεις","προφανώς ούτε καν ανέφερες τη βλάβη","μη τα ρίχνεις κατ'ευθείαν στον πΟΤΕ" και άλλα τέτοια όμορφα (και ανορθόγραφα ). Ξέρω πολύ καλά πότε κατηγορώ τον πΟΤΕ και πότε όχι. Και ο λόγος που δεν ασχολούμαι πλέον είναι επειδή κάνω τη δουλειά μου αλλιώς, χωρίς προβλήματα. Ο τρόπος που γράφεις σε χαρακτηρίζει. Και αυτός δεν εμπνέει σεβασμό. Οταν λοιπόν κάποιος χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν σου αρέσουν για να αναφερθεί σε σένα, σκέψου μήπως πρώτος χρησιμοποίησες εκφράσεις που δεν άρεσαν στον άλλο. Αυτα που λέω δε τα λέω με νεύρο ούτε με εκδικητική διάθεση, ούτε θα το παρατείνω. Απλά μη θεωρείς ότι γνωρίζεις μόνο εσύ και όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι ή ανεύθυνοι. Φιλικά Γιώργος Den uparxei ontws noima sti sunexisi. Apla xairomai pou akoma kai me greeklish mporeis filologika na krineis to keimeno mou. To entono tou ufous mou epilthe meta apo tin diki sou prosopiki epithesi me antistoixes ekraseis pou opws kai sou eipa de theorw oti prepei na uparxoun se tetoio forum pou mpainei kosmakis na tou luthoun oi aporeies kai oxi na vlepei kokoromaxies. ps. An ontws einai to kafao kane eggrafi anafora sto topiko ote gia na paei to call stous texnikous apo kentrika. Filika Alexis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.