Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος ,αν ειμαι πειτε μου να το βαλω καπου αλλου...

Χρειαζομαι βοηθεια.....

Εχω ενα λαπτοπ με windows 7 και ενα pc με windows xp και τα εχω συνδεσει με ενα καλωδιο crossover... πως γινεται να παιξω το Far cry 2 σε Lan, δηλαδη ενας προς εναν...?? (αν γινεται).. Οποιος γνωριζει βοηθεια.......

Ευχαριστω προκαταβολικα....!!!!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παντως αυτο το παιχνιδι εχει ενα απο τα καλυτερα multiplayer modes.. Ακρως εθιστικο αν το μαθεις καλα.. και μεσω tunngle υπαρχουν πολλοι παικτες που παιζουν ακομη ;)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Far Cry 2 is now available on GOG, is DRM-free and priced at $9.99

Good news for all those who boycotted Ubisoft’s games due to their DRM implementations as GOG has added Ubisoft’s title to its catalogue and, like all GOG-games, this edition of Far Cry 2 is DRM-free. Entitled as Far Cry 2: Fortune’s Edition, this special version is patched to the most recent version and includes the Fortunes Pack DLC that added three new weapons and two new vehicles to the game, as well as several new multiplayer maps.

Far Cry 2: Fortunes Pack is priced at $9.99 USD and can be purchased from here.

Far Cry 2, developed by Ubisoft Montreal, takes many of the great ideas from the previous game and improves upon them, making a pulse-pounding, high-speed shooter that roars through the beautiful, if sere, environments of Central Africa.

http://www.youtube.com/watch?v=_Jzz4MfhHsQ

http://www.youtube.com/watch?v=Iv8jIpX1J14

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το ξανάρχισα για δευτερη φορά μετα απο πολλά χρόνια με τα γραφικά στα full όλα στην 43" τηλεόραση και είναι φανταστικό.Για μένα είναι το καλύτερο far cry της σειράς!

• Like 1
Δημοσ.

κι εμενα ρε φιλε,πρεπει να ειμαστε οι μοναδικοι.

Η ιστορια ολα τα λεφτα οπως καταληγει με τοσες ανατροπες...

• Like 2
Δημοσ.

Η πιο συχνη μαχη για το ποιο ειναι το καλυτερο Farcry γινεται μεταξυ του 1 και του 3

Αρα οντως ειστε οι μονοι :-)

Δημοσ.

Ντάξει κι εμένα μου άρεσε αρκετά.Δε συμφωνώ με όσους το κράζουν.Αλλά όχι το καλύτερο της σειράς.Κι εγώ θα έπαιζα ανάμεσα στο 1 και το 3.

Δημοσ.

Το έβαλα μόλις χτες,μετά από χρόνια.. μάλλον πιάνω πολλά FPS και το παιχνίδι δεν το αντέχει!:P

Τότε είχα τον q6600 και την 8500 δεν το είχα δει ποτέ στο max το παιχνίδι,τώρα όμως ωχ ωχ!

Αλλά χοροπηδάνε τα NPC σε  σημείο που bugαρει το παιχνίδι και να μην μπορώ να πάρω quests κτλ.
Οπότε googlαρα και έπεσα σε αυτήν εδώ την λύση!
Ενεργοποίησα το vsync ώστε να πέσουν τα fps στα 75 και έφτιαξε!

bug. anyone know a fix?

Bouncing character issues 

Οι servers του παιχνιδιού έχουν κλείσει.. Οπότε μόνο SP.

Δημοσ.

Το δεύτερο Far Cry ήταν το πιο ρεαλιστικό και ατμοσφαιρικό της σειράς. Ρεαλιστικό γιατί δεν υπήρχε ένδειξη εντοπισμού σου από εχθρούς, ούτε tagging για να τους βλέπεις μέσα από τοίχους όπως ο Superman. Ούτε έκανες crouch με 30χλμ/ώρα όπως τα επόμενα. Προσέφερε δυνατή εμπειρία σε όσους ήθελαν κάτι τέτοιο.

Ατμοσφαιρικό γιατί ακόμα και πριν από λίγους μήνες που το έβαλα είχε από τα ομορφότερα και πιο διαχρονικά γραφικά που έχω δει σε games. Δεν καταλάβαινες εύκολα την ηλικία του.

Το βασικό του ελάττωμα ήταν η εξέλιξη της ιστορίας και τα respawn των εχθρών στα checkpoints, που με την αυξημένη δυσκολία το έκαναν ακόμα πιο εκνευριστικό.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ομολογουμένως είχε διαχρονικά γραφικά.Αναρωτιέμαι εάν και τα σημερινά παιχνίδια θα κρατάνε αντίστοιχα καλά σε 10 χρόνια.

Ενδεικτικά πώς φαίνεται ακόμα και σήμερα.Θυμάμαι ότι είχα και σε 1440p φωτογραφίες αλλά δεν τις βρίσκω. 

Spoiler

FarCry2 2009-02-02 02-15-58-66.jpg

Spoiler

FarCry2 2009-02-12 02-12-11-51.jpg

Spoiler

FarCry2 2009-02-13 02-18-07-42.jpg

Spoiler

FarCry2 2009-02-13 02-19-39-68.jpg

Spoiler

FarCry2 2009-02-22 20-36-55-65.jpg

Spoiler

FarCry2 2009-02-22 20-43-25-34.jpg

Spoiler

FarCry2 2009-03-08 08-33-52-75.jpg

Spoiler

farcry2 2010-04-27 14-19-36-16.jpg

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...