Προς το περιεχόμενο

Κασέτες από κάμερα σε dvd


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε παλικάρια, αγόρασα ένα καλωδιάκι το οποίο έχει από τη μία μεριά τρία βύσματα (ένα κόκκινο, ένα κίτρινο κι ένα άσπρο) κι από την άλλη ένα πραματάκι που νομίζω πως λέγεται καρφί. Το βυσματάκι το συνδέω στην κάμερα στην τρύπα A/V OUT της κάμερας και τα άλλα βύσματα (με τα τρί χρώματα) στις αντίστοιχου χρώματος υποδοχές στο dvd recorder μου. Ανοίγω τηλεοραση και dvd recorder αλλά σε όποιο κανάλι και να το βάλω (ΕΧΤ1, ΕΧΤ2,CAM1, CAM2) λέει NO SIGNAL. Τί κάνω λάθος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγα στον ηλεκτρονικό και μου συνέδεσε τα καλώδια μου με την TV του και διαπίστωσε ότι έπρεπε να συνδέσουμε διαφορετικά τα καλώδια, δηλ το κίτρινο της TV με το άσπρο του καλωδίου κλπ. Στην TV μου λοιπόν ΄παίζει το περιεχόμενο της κάμερας. Όταν όμως κάνω την ίδια σύνδεση στο DVD REC προκειμένου να τα περάσω σε DVD περνάει μόνο ο ήχος κί όχι η εικόνα... Τι να κάνω; Σκέφτηκα να κάνω την εγγραφή μέσω TV συνδέοντας την κάμερα στα πλάγια της TV, αλλά δε μπορώ να πιάσω και το αντίστοιχο κανάλι...

Μήπως να συνδέσω την κάμερα μέσω καλώδιου DV; Τώρα δεν ξέρω τί ακριβώς είναι αυτό αλλά το είδα στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες χρήσεως της κάμερας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το DVD σου έχει είσοδο firewire/DV/iLink (ή όποια άλλη ονομασία έχουν σκεφτεί για το ΙΕΕΕ1394) χρησιμοποίησε αυτή και ξέχνα τις συνδέσεις A/V.

Θα έχεις τις ελάχιστες δυνατές απώλειες σε ποιότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν συνέδεσα τα καλώδια στο scart και παίζει και γράφει! Τουλάχιστον έτσι νόμιζα... Γιατί βάζω τα dvd που "έγραψα" και ανακαλύπτω ότι είναι κενά!!!!

Τι φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...