viper2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 σε ποσο καιρο βγαινει το νεο διπλωμα? κανα μηνα?
dvamv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 σε ποσο καιρο βγαινει το νεο διπλωμα? κανα μηνα? Αν πας σε ΚΕΠ υπολογισε να το παρεις σε ενάμισυ μήνα Στο υπουργείο σε μια εβδομάδα είσαι έτοιμος
viper2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αν πας σε ΚΕΠ υπολογισε να το παρεις σε ενάμισυ μήνα Στο υπουργείο σε μια εβδομάδα είσαι έτοιμος στην σχολη οδηγων μου ειπαν υπολογισε κανα μηνα... [για υπουργειο]
dvamv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τι να σου πώ......... Εγω απο κεπ το πηρα σε εναμισυ μήνα και για την αντικατασταση που εκανα σημερα θα παω την άλλη παρασκευη αλλα και ενας φιλος το πήρε σε μια εβομαδα απο υπουργειο
RABINOS13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, καλή χρονιά καιχρονια πολλά. Ερώτηση: Διπλωμα Α1 με ημερομηνία έκδοσης 7/2000 γράφει μέχρι 125cc ή 11Κw, μπορει να επεκταθει σε Α χωρις εξετασεις-γιατρους μονο παράβολα; Ευχαριστώ πολύ.
AfterForever Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ναι 2 χρόνια μετά είναι αν δεν κάνω λάθος, δίνεις απλά παράβολα.
RABINOS13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Είσαι σίγουρος, γιατί κάποιοι λένε όχι προ 2004; Άλλη ερωτηση Αν δεν θέλεις επέκταση σε Α και πάρεις το νέο ( κάρτα) θα έχει περιορισμό με κωδικο 72;
AfterForever Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Όχι δεν είμαι σίγουρος για το 2004 που έγραψες, γι' αυτό και παραπάνω σου έγραψα "αν δεν κάνω λάθος". Πάντως πριν λιγότερο από ένα χρόνο που έβγαλα Α1 δίπλωμα, μου είπαν εντός 2 χρόνων, έρχεσαι δίνεις παράβολα και γίνεται απεριορίστου. Να ρωτήσω τώρα εγώ. Αν θέλω να το κάνω απεριορίστου ΤΩΡΑ, τι πρέπει να κάνω; να ξαναδώσω οδήγηση (με μηχανή πλέον και όχι με παπί)+παράβολα;
fysikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 αν κάποιος έχει βγάλει δίπλωμα για μοτοποδήλατο (μέχρι 50cc) νομίζω, για να μπορεί να οδηγήσει μηχανή θα βγάλει δίπλωμα για απεριόριστά σωστά;; δεν είναι το ίδιο το α1 που μετά απο 2 χρόνια γίνεται απεριόριστο...
Tetrabitos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ισχύει. Ο πατέρας ενός φίλου μου που έχει σχολή λέει στους μαθητές πάντα να φέρνουν χρήματα πριν πάνε για εξέταση.. εδώ στην δυτική περιφέρεια Αττικής που είμαι απ' ότι μου έχει πει μόνο 2 ζευγάρια εξεταστών δεν λαδώνονται.Και αυτά είναι αυστηρά. Γενικά αν δεν λαδώσεις μειώνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες να πάρεις το δίπλωμα γιατί κοιτάνε για το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ λαθος που θα κάνεις για να σε κόψουν.. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, 650-750€ το δίπλωμα για το αμάξι και 200€ το λάδωμα που ζητάνε.. (100€ ο κάθε εξεταστής) ένας άνεργος και ένας που μόλις ξεκινάει την ζωη του που θα τα βρει.. 1000€ για δίπλωμα και στην Αμερική το παίρνουν σε αρκετές πολιτείες με 200$..... πουτσοκράτος, γι αυτό έγιναν έτσι και κανείς δεν πληρώνει φόρους. Φιλε αυριο δίνω για αμαξι στο Ιλιον. Μου το πε ο δασκαλος για το λαδωμα αλλα του πα δεν εχω.Την αληθεια. Ανεργος με αρρωστη μανα.με το ζορι για το διπλωμα τα δίνω.Με λιγα λογια μου λεει ολο για 150 ευρω.Δεν εχω.Του λεω Απ'οτι φαινεται αυριο παιζει και να κοπω. Οδηγαω καλα αλλα μπορουν να μου βρουν τα παντα. Αστα με ειχε παρει απο κατω αλλα θα παω και οτι γινει...
LRoi Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Φιλε αυριο δίνω για αμαξι στο Ιλιον. Μου το πε ο δασκαλος για το λαδωμα αλλα του πα δεν εχω.Την αληθεια. Ανεργος με αρρωστη μανα.με το ζορι για το διπλωμα τα δίνω.Με λιγα λογια μου λεει ολο για 150 ευρω.Δεν εχω.Του λεω Απ'οτι φαινεται αυριο παιζει και να κοπω. Οδηγαω καλα αλλα μπορουν να μου βρουν τα παντα. Αστα με ειχε παρει απο κατω αλλα θα παω και οτι γινει... Αν κοπείς, να πας επαρχία να δώσεις. Στο Βόλο το πήρα με την πρώτη και δεν υπήρχε καν νύξη για λάδωμα. Νισάφι πια με τα λαμόγια του δημοσίου που θέλουνε και λάδωμα για να μην κάνουν τη δουλειά τους σωστά.
Tetrabitos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αν κοπείς, να πας επαρχία να δώσεις. Στο Βόλο το πήρα με την πρώτη και δεν υπήρχε καν νύξη για λάδωμα. Νισάφι πια με τα λαμόγια του δημοσίου που θέλουνε και λάδωμα για να μην κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Παιρνει και ο δασκαλος οδηγησης 100 οι 2 εξεταστες και 50 ο δασκαλος μαλλον. Η δουλεια του ειναι να σε προετοιμαζει "ψυχολογικα" εκτος τα της οδηγησεως.
LRoi Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Παιρνει και ο δασκαλος οδηγησης 100 οι 2 εξεταστες και 50 ο δασκαλος μαλλον. Η δουλεια του ειναι να σε προετοιμαζει "ψυχολογικα" εκτος τα της οδηγησεως. Κακό ψόφο και σε αυτόν τότε. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στη μητέρα σου.
Tetrabitos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Κακό ψόφο και σε αυτόν τότε. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στη μητέρα σου. Σε ευχαριστω φιλε μου. παω αυριο χαλαρος χωρις ανγχος και ο,τι γινει. Δεν θα σκασω κιολας. Και αμα κοπω θα πληρωσω τα παραβολα και την παρασταση να ξαναδωσω. Και 150 ευρω να ειχα δεν θα τα δινα γιατι μονο ο τροπος που στα ζητανε πονηρα ειναι απαραδεκτος... Θα ενημερωσω αυριο το μεσημερι τι εγινε...
johnyblack Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 αμα ξερεις να οδηγας καλα μην αγχωνεσαι. οταν εδωσα εγω δε λαδωσα και μου εβαλαν δυσκολη οπισθογωνια(οχι καθετη) ε την εκανα καλα και μετα δε μπορουσαν να πουν τιποτα. θελει να εισαι συγκεντρωμενος και να πηγαινεις αργα(ουτε καν τριτη) καλη επιτυχια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα