dimitris2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ε νταξει μοντεμ ειναι. το προβλημα σου ειναι οτι δεν αναγνωριζει τη συνδεση το reconnect. ισως αν ξαναπερνουσες την εγκατασταση της συνδεσης αλλα μην το κανεις μονος αν δεν ξερεις πως ακριβως να το ξαναρυθμισεις...
kostelo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 planelover για να μπεις στο ιντερνετ κανεις "κληση", εστω και εικονικη, με καποιο εικονιδιο? Ή με το που ανοιγεις τον υπολογιστη ειναι συνδεμενος αυτοματα στο ιντερνετ? Απο πισω ειναι συνδεμενος με ethernet ή με usb? Αν ειναι με ethernet και δε κανεις τπτ κληση για να συνδεθεις, τοτε εχεις ρουτερ και το reconnect νομιζω δε συνεργαζεται με ρουτερ ακριβως για το οτι δε κανουν κληση τπτ.
papayios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Παντως και εγω με speedtouch 530 δεν εχω βρει ακομα τροπο να το κανω να αλλαζει ip αυτοματα μεσω telnet script , winmacro , recconect , autoit η με αλλο τροπο .
bebis4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 dokimasa ta panta nomizo alla kapou kano lathos. mipos mporeis na valeis to fakelo please me to usd sou i to fakelo pou exeis mesa to tst10, to txt kai bat pou ekanes esi giati ego mallon den skampazo
siera Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=1065 Download : 1) Universal Share Downloader v1.3.4.80 2) Cap OCR System v1.7.8.10 Manual Install : 1- Extract the files from the *.rar archive 2- Right click on the *.inf 3- Choose Install from the context menu 4- Follow the message boxes 5- Enjoy Make sure you choose either Cap or AntiCaptcha, you cannot use both
michael92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ hide my IP platinum για πολλαπλές εικονικές Ip και πολλαπλό κατέβασμα από το rapid.
siera Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ hide my IP platinum για πολλαπλές εικονικές Ip και πολλαπλό κατέβασμα από το rapid. Εμ τι να σε κανω Δεν ηξερες ας ρωταγες Αν επειμενεις ακομα... Κακο του κεφαλιου σου
michael92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Εμ τι να σε κανω Δεν ηξερες ας ρωταγες Αν επειμενεις ακομα... Κακο του κεφαλιου σου Τι, είναι malicious?
bebis4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=1065Download : 1) Universal Share Downloader v1.3.4.80 2) Cap OCR System v1.7.8.10 Manual Install : 1- Extract the files from the *.rar archive 2- Right click on the *.inf 3- Choose Install from the context menu 4- Follow the message boxes 5- Enjoy Make sure you choose either Cap or AntiCaptcha, you cannot use both ti akrivos einai ayto pou paratheteis?
siera Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Τι, είναι malicious? Οχι michael92 αλλα αλο ειναι να βαζεις στο USD καμια τριανταρια αρχεια και να φευγεις απ το pc και αλλο να κατεβαζεις ενα - ενα μεσω proxy.
siera Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 ti akrivos einai ayto pou paratheteis? Μα τι αλλο απο αυτο που βλεπεις. τελευταιες εκδωσεις του usd & cap με δυνατοτητα αυτοματης εγκαταστασης. Εδω δουλευει και το update του usd.
motherfucker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλημερα και καλο μηνα σε ολους-ες, εχω ενα Crypto F200 usb ADSL WAN Adapter (modem δηλαδη) και κατεβασα το US και το reconnect πριν απο καμποσο καιρο και δεν το ειχα δοκιμασει. Χτες θελησα να κατεβασω ενα πολλαπλο .rar απο το rapid κι ενω ειχα κανει αυτα που λεει o "οδηγος" οταν τελειωνε το ενα .rar αρχειο δεν μου εκανε reconnect αλλα με πεταγε εξω και μετα προσπαθουσα αρκετες φορες μεχρι να μπορεσω καν να συνδεθω με το internet και μου εβγαζε ενα σφαλμα 628. Που ειναι το προβλημα? (ΟΕΟ?)
Arrenoposss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλημερα και καλο μηνα σε ολους-ες, εχω ενα Crypto F200 usb ADSL WAN Adapter (modem δηλαδη) και κατεβασα το US και το reconnect πριν απο καμποσο καιρο και δεν το ειχα δοκιμασει. Χτες θελησα να κατεβασω ενα πολλαπλο .rar απο το rapid κι ενω ειχα κανει αυτα που λεει o "οδηγος" οταν τελειωνε το ενα .rar αρχειο δεν μου εκανε reconnect αλλα με πεταγε εξω και μετα προσπαθουσα αρκετες φορες μεχρι να μπορεσω καν να συνδεθω με το internet και μου εβγαζε ενα σφαλμα 628. Που ειναι το προβλημα? (ΟΕΟ?) Eίχες επιλέξει από τα settings του reconnect το automatic reconnect?
motherfucker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εννοειται, και τα username-password εβαλα
dimitris2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 σφαλμα 628 ειναι απο τον οτε νομιζω, καποιες φορες δεν σε συνδεει αμεσως, εμφανιζεται το σφαλμα και μετα απο λιγο... αλλα δε ξερω σε μενα εχει να εμφανιστει αρκετο καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.