johnny7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ποιος μπορει ρε παιδια να φτιαξει η να μου υποδειξει ενα ηδη ετοιμο reboot.txt για το router που εχω??Ειναι το USRobotics® Wireless MAXg ADSL2+ Gateway..Δεν εχω τις γνωσεις που χρειαζονται για να το κανω.. Μεχρι πριν που είχα USB ADSL ολα δουλευαν κομπλε..Αλλα τωρα μονο με το Winmacro και αυτο μοθ κολλαει που και που..HELP PLZ
d-l-sama Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 για router δεν ξερω αν δουλευει σε modem το εχω. παντως το reconnect εμφανιζεται διπλα απο το ρολο'ι'. Εμφανίζεται δίπλα από το ρολόι το reconnect αλλά δεν έχει κάνει κανένα connect για να κάνει disconnect!και μάλιστα όταν πατάω εγώ το connect μου γράφει "Error: No connections available".ξέρει κανένας τι παίζει???ή απλά θα είναι disconnected και όταν κατέβει θα κάνει όλη την δουλειά μόνο του????επίσης στις ρυθμίσεις βάζω username kai password και μετά όταν ξαναμπαίνω δεν υπάρχουν!!
d-l-sama Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 μια απορία!τελικά όταν έχουμε router χρησιμοπιούμε αυτά τα script που γράφεται για το αντίστοιχο router χωρίς το reconnect ή χρησιμοποιούμε και τα 2???επειδή με το reconnect δεν έβγαλα άκρη!!όχι βέβαια ότι με τα script κατάφερα κάτι!!
afentiko7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Για να μην παιδεύεστε με τα .txt αρχεία.Δοκιμάστε το sm and bot που είναι στο φάκελο reconnect.Το τρέχετε και πάτε στη σελίδα του router σας για να κάνετε manual την επανεκκίνηση.Αυτό αποθηκεύει τις κινήσεις σας και κάθε φορά κάνει επανεκκίνηση. Προτείνω να αρχίζετε να εγκαθιστάται το elephant τη συνέχεια του usd.Είναι πολύ ππιο βολικό.
computeras13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Όσον αφορά τον οδηγό του siera με την Macro θα ήθελα να πω απλά (μπορεί να είναι αυτονόητο αυτό που θα πω η μπορεί να το έχω μόνο εγώ) ότι στο αρχείο bat εκεί που γράφεις το αρχείο που θέλεις να εκτελείται πρέπει να βάλεις και την κατάληξη .log. Τουλάχιστον εμένα μόνο έτσι μου δούλεψε. Δηλαδή για παράδειγμα να γράψεις "C:/WinMacro.exe restart.log"
john5757 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 γεια χάρα παίδες μια ερώτηση Μπήκα με telnet απο cmd στο router (D-link) και μου έβγαλε αυτές τις εντολές ποιες είναι για επανεκκίνηση ξέρει κανείς?? afentiko νομίζω πως αυτή η λύση που προτείνεις είναι η καλύτερη απο όλες και πιστεύω η πιο σίγουρη!
john5757 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 επιτέλους τα κατάφερα και εγω μετά απο πολλά πειράματα να χακέψω το rapidshare! Εγώ έλυσα όλα τα προβλήματα με το winmacro.Τρώει πολλά κολλήματα όμως, και έκανα αρκετά πειράματα μέχρι να το βρω χωρίς να σημαίνει αυτό οτι δε θα ξαναφάει κόλλημα!Το αρχείο του winmacro μου βγήκε 41 kb.Α! και κάτι που διαπίστωσα είναι ότι στο schedule του usdownloader σα πρώτος κανόνας πρέπει να είναι το if plug in return error και μετά if server returns html και εμένα δουλεύει μόνο αν το bat τρέχει minimized!!!!(περίεργο στις άλλες περιπτώσεις κολλάει! ) Θα ψάξω να βρω ένα ποιο ευπρεπές προγ. να αντικαταστήσουμε το winmacro .
nino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Το US παιζει μια χαρα ,το Reconect το ιδιο.Το προβλημα μου ειναι οτι οταν τελειωνει ο US δεν μου κανει disconect παρολο που το εχει schedule.Πως το διορθωνω αυτο ??? .Μονο manual γινεται το reconect και ξεκινα o US. Τι ρυθμιση μου εχει φυγει???? Εχω VISTA
d-l-sama Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Να σας δώσω και μια πληροφορία!το rapidshare δουλεύει με ip!γι'αυτό άλλωστε γίνεται και ο λόγος!αλλά μην νομίζετε ότι αυτή η προσπάθεια για αλλαγή ip δεν φαίνεται στην εταιρία που βρίσκεται ο καθένας μας!για την ακρίβεια όχι μόνο την ip βλέπουν αλλά και τι κατεβάζουμε(ασφαλώς σε μορφή ip)!Γι'αυτό και για να μην βρεθούμε καμια μέρα προ εκπλήξεως ξυπνήσουμε και δεν έχουμε internet λίγο με μέτρο γιατί έχουν κάθε δικαίωμα να μας κλείσουν!κρασάρουμε το σύστημά τους!και εγώ το χρησιμοποιώ το USdownloader και αλλάζω σχεδόν συνέχεια ip!δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω!
dimitris2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 δεν λεω οτι εχεις αδικο οποια διευθυνση και να επισκεφτουμε ακομα και το ινσομνια καταγραφεται η ip μας. ομως θα το ξαναπω, ,δεν υπαρχει τιποτα παρανομο ωστε να βρεθουμε προ εκπληξεως απο το rapid. το πολυ πολυ να κοψουν τα free κατεβασματα
d-l-sama Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 δεν λεω οτι εχεις αδικο οποια διευθυνση και να επισκεφτουμε ακομα και το ινσομνια καταγραφεται η ip μας. ομως θα το ξαναπω, ,δεν υπαρχει τιποτα παρανομο ωστε να βρεθουμε προ εκπληξεως απο το rapid. το πολυ πολυ να κοψουν τα free κατεβασματα Από το rapid δεν πρόκειται να βρεθείς ποτέ προ εκπλήξεως!Εξάλλου το rapid το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει την ip του χρήστη που προσπαθεί να κατεβάσει και από εκεί και πέρα κρίνει!αλλά ποτέ δεν ανέφερα εγώ για το rapid!Η οποιδήποτε εταιρία πχforthnet από την οποία έχουμε το internet ελέγχει οτιδήποτε διακινείς!όταν ο καθένας μας προσπαθεί να αλλάξει την ip του κάθε 5 λεπτά(παραπάνω δεν νομίζω να κάνει για να κατεβάσεις ένα rar από το rapid) θα σε κλείσει!όχι γιατί διακινείς παράνομα πακέτα αλλά επειδή κρασσάρεις το σύστημά τους με αποτέλεσμα να εμποδίζεις την κυκλοφορία των πακέτων και σε άλλους χρήστες!
dimitris2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ναι οκ σωστη η παρατηρηση σου. αν κ πιστευω οτι θα αργησουν τετοιες κινησεις...
pkoutsias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Από το rapid δεν πρόκειται να βρεθείς ποτέ προ εκπλήξεως!Εξάλλου το rapid το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει την ip του χρήστη που προσπαθεί να κατεβάσει και από εκεί και πέρα κρίνει!αλλά ποτέ δεν ανέφερα εγώ για το rapid!Η οποιδήποτε εταιρία πχforthnet από την οποία έχουμε το internet ελέγχει οτιδήποτε διακινείς!όταν ο καθένας μας προσπαθεί να αλλάξει την ip του κάθε 5 λεπτά(παραπάνω δεν νομίζω να κάνει για να κατεβάσεις ένα rar από το rapid) θα σε κλείσει!όχι γιατί διακινείς παράνομα πακέτα αλλά επειδή κρασσάρεις το σύστημά τους με αποτέλεσμα να εμποδίζεις την κυκλοφορία των πακέτων και σε άλλους χρήστες! Καλά, η forthnet ας φτιάξει τα disconnects κάθε πεντάλεπτο και ας αρχίσει μετά να κλείνει όσους λογαριασμούς θέλει .
alex_000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 To κορυφαίο είναι οτι όταν αλλάζεις ip με reset παίρνεις ip που επίσης έχει wait time για download.. Το γαμήσαμε λίγο το θεμα.
dimitris2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 To κορυφαίο είναι οτι όταν αλλάζεις ip με reset παίρνεις ip που επίσης έχει wait time για download.. Το γ*** λίγο το θεμα. ε σε λιγο ετσι θα καταντησουμε να μην υπαρχει ip χωρις wait limit και θα στραφουμε σε premium αναγκαστικα η σε αλλες μεθοδους κατεβασματος. ΑΛΛΑ ας παραμεινουμε ontopic για να μην υπαρξει συγχηση με οσους ψαχνουν στο θεμα. μπορουν να συζητηθουν σε αναλογο τοπικ τετοια θεματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.