Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως, αν το σκεφτείς πιο καλά, τα 5 ευρώ δεν είναι πραγματικά τίποτα. Αλλά δεν είναι ο κύριος λόγος που δεν αγοράζουν λογαριασμό απο την rapidshare. Νομίζω οτι είναι απο πείσμα. Πάντως μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει ποια είναι η διαδικασία για κάποιον να πληρώσει την rpaidshare. Βασικά κυρίως πως βγάζεις την προπληρωμένη κάρτα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι στα βιστα δεν το χω δοκιμασει, αλλα τι εννοεις? με το που τελειωνει το κατεβασμα δεν κανει αποσυνδεση? μηπως ειναι απενεργοποιημενο το sheduler τα options?

Με το που τελειωνει το κατεβασμα δεν κανει αποσυνδεση και το sheduler τα options είναι ενεργοποιημένο...

Δημοσ.

Το reconnect νομιζω, αν δεν κανω λαθος, δε δουλευει με ρουτερ και γενικα με οτιδηποτε δεν κανει κλησεις, αφου το ρουτερ συνδεεται αυτοματα χωρις να κανει κληση (εστω και εικονικη), οπως κανει το usb modem.

Δημοσ.
Με το που τελειωνει το κατεβασμα δεν κανει αποσυνδεση και το sheduler τα options είναι ενεργοποιημένο...

δοκιμασε το και σε κανενα xp μηχανημα και αν τα ιδια μαλλον καποια ρυθμιση ειναι λαθος...αλλιως ειναι θεμα βιστα...αλλα ας μας πει και καποιος αν το δουλευει μια χαρα στα βιστα

ρε παίδες τι διαφορα έχει το reconnect από το προγραμματάκι με το να κανεις on/off το router? Αξίζει τον κόπο?

το ρεκονεκτ κανει αυτοματα τη διαδικασια ενω αν δεν κανω λαθος to on/off πρεπει να το κανεις εσυ. τωρα για τα ρουτερ εχει αναφερθει πιο πανω θελει μια ειδικη διαδικασια.

Μάλλον το ότι γίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να είσαι από πάνω συνεχώς.

ακριβως ετσι ειναι , αυτη τη φιλοσοφια εχει το cap και το reconnect

Δημοσ.

παιδια εψαξα λιγο και εμαθα οτι τα 628 και 731 που βγαζει ως σφαλμα το reconnect ειναι θεμα του οτε οταν γινονται γρηγορα οι αποσυνδεσεις

Δημοσ.

δεν ξερω γιατι αλλα η επισημη σελιδα για updates του CAP ειχε να ενημερωθει αρκετο καιρο αλλα φαινεται επανηλθε με τα update ,οποτε μπορειτε να μην κατεβαζετε απο το λινκ που δινω εγω μερικα ποστ πιο πανω και να το βρειτε στη σελιδα του cap που δινω στο 1ο ποστ

Δημοσ.
παιδια εψαξα λιγο και εμαθα οτι τα 628 και 731 που βγαζει ως σφαλμα το reconnect ειναι θεμα του οτε οταν γινονται γρηγορα οι αποσυνδεσεις

τι εννοεις "οταν γινονται γρηγορα οι αποσυνδεσεις" ?

απο οτι καταλαβα το προβλημα το εχει το USDownloader οταν κανει την αποσυνδεση και οχι το reconnect που κανει τη συνδεση?

λυνεται καπως αυτο?

Δημοσ.
τι εννοεις "οταν γινονται γρηγορα οι αποσυνδεσεις" ?

απο οτι καταλαβα το προβλημα το εχει το USDownloader οταν κανει την αποσυνδεση και οχι το reconnect που κανει τη συνδεση?

λυνεται καπως αυτο?

δικη μου παραλειψη. αποσυνδεσεις και ξανασυνδεση σε γρηγορο χρονικο διαστημα ηθελα να πω. για το πως να λυθει δεν εχω ακουσει κατι αλλα εαν ισχυει αυτο που ξερω οτι ειναι θεμα του οτε δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα. το us δε νομιζω πως εχει ευθυνη σε καμμια περιπτωση

Δημοσ.

οταν κανω κανονικα manual αποσυνδεση και αμεσως συνδεση βγαζει το error 628

αλλα στη δευτερη προσπαθεια μπαινει κανονικα

με το ρεκονεκτ εστω κι αν ορισεις 10 δευτερολεπτα να περιμενει γιατι προβληματιζεται δεν καταλαβαινω

ορισμενες φορες λειτουργει κανονικα

εχω κατεβασει σερι 30 αρχεια χωρις προβλημα

αλλες φορες δεν ξερω τι το πιανει και κολλαει

Δημοσ.
οταν κανω κανονικα manual αποσυνδεση και αμεσως συνδεση βγαζει το error 628

αλλα στη δευτερη προσπαθεια μπαινει κανονικα

με το ρεκονεκτ εστω κι αν ορισεις 10 δευτερολεπτα να περιμενει γιατι προβληματιζεται δεν καταλαβαινω

ορισμενες φορες λειτουργει κανονικα

εχω κατεβασει σερι 30 αρχεια χωρις προβλημα

αλλες φορες δεν ξερω τι το πιανει και κολλαει

νομιζω πως επιβεβαιωνεται οτι ειναι του οτε το προβλημα??

Δημοσ.

Λοιπόν για συνεργασία με ρούτερ::-D

Kατευάζεις το "tst10" απο: ftp://ftp.elf.stuba.sk/pub/pc/comm/tst10.zip

αναλόγος το ρούτερ γκουγλαρεις για να βρείς το κατάληλο σκρίπτ. Πχ."tst10 speedtouch"

------------Το δικό μου speedtouch 585------------------

10.0.0.138 23

WAIT "Username :"

SEND "USERNAME\m"

WAIT "Password :"

SEND "PASSWORD\m"

WAIT ">"

SEND "system reboot\m"

WAIT "\m"

---------------------------------------------------------

Οπου USERNAME και PASSWORDβάζεις αντίστοιχα το username & pass σου

Το αντιγράφεις και το σώζεις ως :ResetRouter.txt

To τοποθετείς μέσα στο φάκελο tst10

Μέσα στο φάκελο φτιάχνεις ένα νέο txt και αντιγράφεις :tst10.exe /r:ResetRouter.txt

To σώζεις ώς :ResetRouter.bat

Σχεδόν τελείωσες.

Τον φακελο tst10 τον βάζεις μέσα στο φάκελο του USdownloader.

Ανοίγεις το USdownloader --> properties --> settings στο πρώτο κουτάκι (Rertry delay min) βάζεις το ν χρόνο που χρειάζεται το ρούτερ να επανακηνήσει 1,1 +-

Για το τέλος πας στο Sheduler και στο πρώτο κουτάκι (Ever. | After file has been downloaded | Επιλέγεις Execute program εκεί επιλέγεις να εκτελείτε το ResetRouter.bat .Τελείωσες.

Καλά κατεβάσματα:twisted:

ΥΓ. Κατέβασα 4 αρχεία χωρίς πρόβλημα από rapidshare. To δοκιμάζω ακόμη αν κολλήσει κάπου εγκώ κινέζο ντέν φταίει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...