Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο site του ξανθού γένους πάντως αναφέρουν οτι αν και κατάφεραν να προσπεράσουν τις απλές "γάτες" στο rapidshare τις παρουσιάζουν πλέον αντεστραμμένες ή σε κλίση. Υπόσχονται πάντως οτι η λύση είναι κοντά

link

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω θελω να ρωτησω εχει καταφερει κανεις με script το zyxel prestige 660hw-d3 να δουλεξει; οτι και να εψαξα οτι και να δοκιμασα δεν τα καταφερα μονο με bridge τα χει καταφερει κανεις;

Δημοσ.

Βασιλη σε ευχαριστω που μας το υπενθυμισες αλλα το εχουν κανει καμια 10αρια ακομα στο παρον τοπικ και καθε φορα επαναλαμβανει ο καθενας τα δικα του. το γραφω και στις πρωτες λεξεις του πρωτου ποστ. ας μη συνεχιστει αλλο το οφτοπικ :) (στο συσκεκριμενο ατομο που απαντησες ετσι κι αλλιως θα διαγραφει το ποστ του λογω greeklish)

Δημοσ.

επισης δεν ξερω γιατι αλλα το usdownloader τωρα δεν μου βγαζει το μηνυμα με το ticket που πρεπει να περιμενω 2λεπτα και βγαζει μια βλακια το cap με εναν σκιουρο χωρις γραμματα μεσα. το εβγαλα το ξαναεβαλα αλλα τπτ πως ξεμπλοκαρει τωρα αυτο;

Δημοσ.
επισης δεν ξερω γιατι αλλα το usdownloader τωρα δεν μου βγαζει το μηνυμα με το ticket που πρεπει να περιμενω 2λεπτα και βγαζει μια βλακια το cap με εναν σκιουρο χωρις γραμματα μεσα. το εβγαλα το ξαναεβαλα αλλα τπτ πως ξεμπλοκαρει τωρα αυτο;

KAI MENA ακριβως το ιδιο κανει...θα περιμενουμε φιλε μου το ξανθο γενος οπως ειπαν παραπανω...ασ ελπισουμε να μην αργησουν να το κανουν...

Δημοσ.
συμφωνώ με τον φίλο Lucretius.

ωστόσο αν πας να κατεβάσεις κανονικά από το rapid σου βγάζει 6ψηφιο κωδικό αλλά και πάλι δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 4 ψηφία στο πεδίο.

2 μέρες και εγώ

τελικά από τα 6 ψηφία θέλει μόνο τα 4 πρώτα

εγω πιστευω οτι μεχρι το βραδακυ θα ειναι παλι ενταξει.ειδεσ τωρα βρισκω μονοσ μου τα καπσ και δεν σε ζαλιζω.

Δημοσ.

Παιδιά στο rapid έβγαλαν για λίγες ώρες τον χρόνο αναμονής και την επιβεβαίωση με γράμματα αλλά το usdownloader αρνείται να συνεργαστεί υπό αυτά τα δεδομένα

:fear:

Δημοσ.
Παιδιά στο rapid έβγαλαν για λίγες ώρες τον χρόνο αναμονής και την επιβεβαίωση με γράμματα αλλά το usdownloader αρνείται να συνεργαστεί υπό αυτά τα δεδομένα

:fear:

και εγώ το παρατήρησα αυτό. και κάτι άλλο τι θέλει να πει με αυτό "The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!" το λέει μετά το πάτημα του free όταν κατεβάζεις με τον παραδοσιακό τρόπο.:rolleyes:

Δημοσ.
Τι δυο μερες?

Παρτε το http://rapidshare.com/files/108024625/Cap1800.rar

Γεια σας.

Και εγώ κατέβασα το συγκεκριμένο αρχείο, το έκανα αποσυμπίεση στον φάκελο μέσα αλλά τίποτα.

Επίσης μου ανοίγει το πρόγραμμα abbyy finereader που έχω και μου βγάζει ένα κόκκινο κουτάκι με ένα σκίουρο χωρίς τα γράμματα μέσα.

Λέτε να αργήσουν να βρούν την λύση? Νομίζω αυτή την φορά βρήκαμε τον δάσκαλό μας.

Δημοσ.

Εγώ κατέβασα τη νέα έκδοση 1.0.5, το άφησα να κάνει update και μέχρι τώρα (εδώ και μία περίπου ώρα) έχει 7 στα 7 σωστά. Οπότε δείχνει να δουλεύει καλά προς το παρόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...