Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Πληρωνετε dsl,σκληρους,cd/dvd ή και hardware για να παιζεται τα τελευταια

παιχνιδια και δεν μπορειται να πληρωσετε 5/μηνα για το bandwidth που

προσφερει η εταιρια?Και για αυτους που φοβουνται υπαρχουν και οι προπληρωμενες καρτες.

Για να είμαι ειλικρινής, αυτή την απορία έχω κι εγώ...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμα και με ολη την ευγενεια να μην ποσταρετε ασχετα με το παρων θεμα μηνυματα οπως πχ για συνδρομες στο rs κλπ. εχουν συζητηθει εδω πολλες φορες και εμποδιζουν την αναζητηση στους χρηστες που θελουν να ψαξουν κατι σχετικο.

ευχαριστω :)

:) Το παληκαρι ζητησε κατι με ευγενεια. Ας το σεβαστουμε.

Δημοσ.

Γειά σε όλους

Εχω ένα πρόβλημα στο reconnect με το cryptload.

Λοιπόν ,πηγαίνω να κατεβάσω ένα αρχείο , τελειώνει ,μετα στο επόμενο γράφει problem:waiting time και μετράει αντιστροφα 1 ώρα.

Πώς διορθώνεται??

Router μ έχω το speedstreem 4200.

Δημοσ.
Τίποτα ? Κανείς δεν ξέρει τι παίζει? plz απαντήστε έχω ψάξει όλους τους οδηγούς και δεν δουλεύει τίποτα .

Προφανώς δεν καταφέρνει να δουλέψει σωστά το reconector σου.Ρίξε μιά ματιά και σ' αυτό το forum

,καταγίνεται με κάποια διαφοροποιημένη μέθοδο,αποτελεσματικώτατη κατά τη διάρκεια των extented (πιά...) happy hours,γιατί τα caps δεν πρόκειται να σπάσουν σύντομα -ίσως και καθόλου.;)

edit:H τελευταία τους έκδοση λένε ότι υποστηρίζει πλήρως τα "γατόσκυλα".

Δημοσ.

edit:H τελευταία τους έκδοση λένε ότι υποστηρίζει πλήρως τα "γατόσκυλα".

Nαί αλήθεια είναι .Εμένα δουλεύει συνέχεια όσες φορές πηγαίνω στο RS μέσω cryptload μου τα αναγνωρίζει.:-):-)

Edit:Νόμιζα ότι έλεγες για το cryptload

Δημοσ.

Πάρτε και μια εναλλακτική λύση για να υπάρχει:

Το πρόγραμμα είναι το jdownloader:

http://rapidshare.com/files/122124316/JD-solution.rar

Αφού το κάνετε extract πάτε στο configuration για να δηλώσετε τρόπο που θα κάνει reconnect

01cw8.th.jpg

02da3.th.jpg

Στην πιο πάνω εικόνα καταλαβαίνετε ότι πρεπει να φτιάξετε ένα batch αρχείο για να κάνει disconnect και reconnect και να το δηλώσετε στο configuration του προγράμματος.

Τα περιεχόμενα του batch πρέπει να περιέχουν τα κάτωθι:

>@echo off
cls
echo Disconnecting...
start /wait rasphone -h "εδω βαλε το ονομα της συνδεσης σου"
cls
echo Waiting...
ping -n 1 194.63.247.208 > nul
cls
start /wait rasphone -d "εδω βαλε το ονομα της συνδεσης σου"
FOR /F "tokens=1" %%i in ('printip') DO set ipstatusnew="%%i"
IF %ipstatusnew % of ==' <ERROR'> goto action
IF %ipstatus % == %ipstatusnew % goto action

:log
@echo IP changed in the %date % around %time %>> IP-History_Refresh.txt
@echo old IP was: %ipstatus %>> IP-History_Refresh.txt
@echo new IP was: %ipstatusnew %>> IP-History_Refresh.txt
exit

Σημείωση1: το παραπάνω batch είναι για χρήστες με modem που κάνει dial. Οι χρήστες router ας βάλουν το batch που έχουν για άλλα προγραμματάκια τέτοιου είδους (π.χ. USD)

Σημείωση2: όσοι έχετε κάποιο άλλο προγραμματάκι που κάνει αυτόματα reconnect όταν καταλαβαίνει ότι έπεσε η γραμμή, τότε ΔΕΝ χρειάζεται να ασχοληθείτε με το ενσωματομένο reconnect του JDownloader και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από το ανάλογο πλήκτρο που έχει στη μπάρα του...

Τέλος δηλώνετε το path όπου θέλετε να γίνονται download τα files στο δίσκο σας...

03cm9.th.jpg

Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβετε εύκολα πώς δουλεύουν (π.χ. πώς του βάζουμε να κατεβάσει links κ.λ.π.).

Δεν το έχω τεστάρει ακόμα αλλά αυτός που μου το συνέστησε με διαβεβαίωσε ότι δουλεύει και με ΣΚΥΛΙΑ και με ΓΑΤΙΑ :-D

Μόλις το τεστάρω κι εγώ θα κάνω edit το post για να το πω...

Δημοσ.

διαβάζει και τα γατόσκυλα; αν μπορεί ας το ανεβάσει και κάποιος άλλος γιατί δεν πρόλαβα και όταν κάνω κλικ μου βγάζει "The file could not be found. Please check the download link."

http://rapidshare.com/files/12033417...levei.rar.html

οκ βρήκα το κανονικο link και τώρα περιμένω το ticket για να το κατεβάσω

Δημοσ.

πάντως το cryptload εδω και 5 ημέρες δουλευει κανονικά και με τις γάτες!!!!

το usd δεν το χρησιμοποιω πλεόν γιατι επειδη έβαλα router δεν βρηκα τρόπο να κάνει reconnect ενω το cryptload εχει επιλογη απο μόνο του!!

Δημοσ.
μετα απο πολλες πατεντες (ανακατεψα παλια με νεα προγραμματα) βρηκα λυση.Σας δινω το δικο μου USD και μια java που χρειαζεται να εγκαταστησετε.Δουλευει και σε happy και με κωδικο.

http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=20287

http://rapidshare.com/files/120334179/vangos_doulevei.rar.html

Δουλευει αψογα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...