Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά δοκίμασε κανείς το finereader και το autoimager. Μπορεί και να δουλεύει η να χρειάζετε να του περάσεις ορισμενες εντολές.

Οπως είπα πιο πάνω έχω και τα δύο, εαν δουλεύουν πείτε μου αν είναι να κάνω το σπίτι ανω κάτω να τα βρώ.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά ήταν το πρωί 7 happy hours είχαμε πριν απο κανα 15λεπτο βάλανε τα capchta .Χιλιεςφορές οι γάτες. Μιλάμε σε ζαλίζουν , δεν διαβάζονται.Eδώ δεν τα καταλαβαίνουμε εμείς θα τα καταλάβει υπολογιστής.

Τεσπα , δοκίμασα το autoimager δεν το βρίσκει.

Δημοσ.

αφου κανει disconnect βγαζει παλι 99 λεπτα αναμονης και μονο αν το κλεισεις και το ξανανοιξεις κατεβαζει

Δημοσ.

Σήμερα το Rapidshare τρελάθηκε στα λάθη! Συγκεκριμένα, κατέβασα 6 αρχεία ως free user και στα 3 απ' αυτά έγινε σφάλμα κατά τη μεταφορά και διακοπή, βέβαια. Τι συμβαίνει πάλι; Δε φτάνει που κάποια απ' τα γράμματα του κωδικού δε διαβάζονται, τώρα έχουμε κι αυτό;

Δημοσ.

Γεια σας παιδια πολυ καλο το σαΐτ.Ηθελα να σας ρωτισω κατι σχετικα με το cryptload.Ολα μια χαρα το προβλημα ειναι οτι ενω εχω βαλει να κανει reconnect μονο του αυτο δεν κανει...και πρεπει να πατισω το κουμπι διπλα του που ειναι σαν χρονομετρο(κατεβασα την καινουργια εκδοση)

Δημοσ.
Γεια σας παιδια πολυ καλο το σαΐτ.Ηθελα να σας ρωτισω κατι σχετικα με το cryptload.Ολα μια χαρα το προβλημα ειναι οτι ενω εχω βαλει να κανει reconnect μονο του αυτο δεν κανει...και πρεπει να πατισω το κουμπι διπλα του που ειναι σαν χρονομετρο(κατεβασα την καινουργια εκδοση)

Καλο θα ήταν να βάλεις το μόντεμ σου να μήν ζητάει κωδικό διαχειριστή οταν είναι να κάνει reconect , συνήθως δεν βαζει σωστά τους κωδικούς το cryptload και έχοτμε πρόβλημα.

Προσεχε μην το μπερδέψεις με την κρυπτογράφηση αν το router σου είναι ασυρματο.:shifty:

Δημοσ.

Δεν εχω αρσυματο.Τωρα αυτο που μου κανει ειναι να μην διαβαζει τους κωδικους απο τις εικονες και να μ ζηταει να τους βαλω εγω....τρεχα γιρευε πριν δεν μ το εκανε αυτο αλλα μπορει να ηταν επειδη ηταν σε happy hour.Οι ρυθμισεις ειναι σωστες δηλαδη οπως τις εχετε πει και εσεις...

Δημοσ.

Κατεβασα το προγραμμα που ειπες learner, ολα καλα αλλα κι εγω οταν τελειωνει το ενα download περιμενει 99 λεπτα για το αλλο. εβαλα και την επιλογη που ειπες αλλα τιποτα... εχω adsl μεσω router

Δημοσ.

Γιατι δεν το αγοραζεται να τελιωνει και αυτο το θεμα βαλτε με ενα φιλο σας μισα μισα τα χρηματ αν σας φενονται πολλα!!!με το ζορι δηλαδη να τ σπασετε το γ@μ$#@νο δεν σπαει και καλα κανει τοσα και τοσα θα κατεβασεις ολα τζαμπε δεν γινονται :mad:

Δημοσ.
Γιατι δεν το αγοραζεται να τελιωνει και αυτο το θεμα βαλτε με ενα φιλο σας μισα μισα τα χρηματ αν σας φενονται πολλα!!!με το ζορι δηλαδη να τ σπασετε το γ@μ$#@νο δεν σπαει και καλα κανει τοσα και τοσα θα κατεβασεις ολα τζαμπε δεν γινονται :mad:

Γιατί γίνεσαι επιθετικός;Αν σε ενοχλούν όλα αυτά που λέμε,γιατί δεν σταματάς να τα βλέπεις;

Μάθε ότι το R.S. σταματάει πιά να αφήνει τις "μοιρασιές" μεταξύ δύο ή περισσότερων μελών,με κίνδυνο διαγραφής του λογαριασμού,συνεπώς ένας λόγος παραπάνω να εξαντλήσουμε τις leecherιές πάνω του.Εσένα τι σ' ενοχλεί σ' αυτό;Έχεις premium και φοβάσαι ότι σου κλέβουμε το bandwidth;Ίσα-ίσα που με τις μαϊμουδιές μας σε εξυπηρετούμε και μπορείς να κερδίζεις points από μας τους free,απ' τις κατεβασιές που αφήνεις να διαρεύσουν στον ιστό.

Δημοσ.

δεν μαθενω τιποτα φιλε εγω ξερω πως τοrapid το εχω με τον κολλητο μου εδω και μηνες και οι 2 κατεβαζουμε με τα κιλα τα gb και δεν υπαρχει κανενα προβλημα εξαλλου γιαυτο τον λογο υπαρχει και ο περιορισμος τον gb ανα εβδομαδα!!!Εσυ να μαθεις να μην σπαταλας χρονο στο να κατεβαζεις 1 ταινια σιγα τα χρηματα δηλαδη!!!

Επιθετικος γινομαι γιατι υπαρχουν τοσα ατομα που σπαταλανε ασκοπα τον χρονο τους για τετοια πραγματα εγω με 20 εχω κατεβασει υλικο αξιας 5000 ευρω και βαλε στα 20 θα κολλησω???σκεφτητε το ειναιτο μονο πραγμα που πραγματικα αξιζει τα λευτα του!!!

Δημοσ.
Γιατί γίνεσαι επιθετικός;Αν σε ενοχλούν όλα αυτά που λέμε,γιατί δεν σταματάς να τα βλέπεις;

.

Εγώ ενοχλούμε διότι δεν κατεβάζω πολλά απο rapid μπορεί να περάσουν και εβδομάδες για να κατεβάσω κάτι οπότε δεν αξίζει να γίνω premium!

Σαν free-user όμως επειδή κάνετε μαιμουδιές με τα προγράμματα κτλ η ζωή μου γίνεται δύσκολη διότι έτσι βάλανε τον αρχικό χρόνο 2 λεπτών, τις γάτες κτλ που δεν πολυφαίνονται με αποτέλεσμα να μας δυσκολεύει τη ζωή αλλά και να μην αξίζει να γίνουμε premium!!!:P

Δημοσ.

@Vamire666 :Εδώ και μήνες το είχες.Κάτσε να δεις πως θα γίνει έκτοτε.Επίσης,άσε με να κάνω κουμάντο στα χρήματά μου εγώ (όσο μπορώ...) και όσο για το χρόνο μου,μ' αρέσει να τον σπαταλάω ψάχνοντας,ευχαριστώ.Τώρα,αν λές ότι με 20 γιούργια κλέβεις 5.οοο,κι άλλοι αγάπησαν αλλά δεν κάναν έτσι.Μου φαίνεται περίεργο όμως πως δεν καταλαβαίνεις τι παίζει με τους κλεπταποδόχους και σε ποιό "καθεστώς" βασίζονται...

@free-s:Λες να γίνεται η ζωή σου μαύρη απ' τις "διευκολύνσεις" μας;lol.

Λέω να το σταματήσω εδώ,μιας και εκπέμπουμε "αλλού".

Καλά να περνάτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...