Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αντε ,επιτέλους καινούργια η Rapidshare ,χωρίς captcha χωρίς γατες ούτε τα grid ,εχουμε πια περιορισμό στα 500ΚΒ/s μια χαρά θα έλεγα (γιατι εκεί λίγο πιο κάτω είναι το όριο της σύνδεσης μου)

Μακάρι να ήταν μισό μεγαμπάιτ το δευτερόλεπτο. Το σωστό είναι 500 kilobit per second, δηλαδή γύρω στα 55 KB/s. Στην πράξη, χθες και σήμερα ως free user λέπω ταχύτητες από 52 ως και (μία φορά) 87 KB/s.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα δε με πειράζουν καθόλου. Μου αρκεί ότι δεν υπάρχει η χρονική καθυστέρηση ανάμεσα στα αρχεία. Εξαρτάται βέβαια από τις ταχύτητες που έχει συνηθίσει κάποιος να κατεβάζει, τον όγκο των δεδομένων και το διαθέσιμο χρόνο.

Δημοσ.

Tι τραγικο ειναι αυτο που διαβαζω και βλεπω??

παει το ραπιντσερ οριο 50κβ πλακα μας κανουν????

εκει που κατεβαζα με 180-200 τωρα ειναι στο 50

βρε ουστ καραγκιοζηδες

Δημοσ.

Πάμε όλοι, filefactory και megaupload ,αφού μας διώχνει η rapidshare απο τους server της δεν θα την παρακαλάμε κι όλας .Εγώ premium δεν πρόκειτε να πάρω (εκτός εαν δεχτεί κανενας γνωστός μου να την μοιραστεί με μένα)

Δημοσ.

το usd πλεον δε λειτουργει

αν και τωρα πρεπει να ειναι πολυ ευκολοτερη η λειτουργια του νομιζω

Δημοσ.
ειδα οτι καπιοι "θειοι" αρχισαν σαμποταρουν το rapid και ανεβαζουν αλλου :D

Καλα του κανουν το κακο ειναι οτι και οι περισσοτεροι λειτουργουν με τον ιδιο τροπο στο free κατεβασμα.

Δημοσ.

παιδιά κάτι ακούγεται πως ετοιμάζουν κάποιον τρόπο ώστε να παρακαμφθεί ο κόφτης... δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό οι ποιο έμπειροι και γνώστες των κομπιούτερ ας πούνε την γνώμη τους κατά πόσο μπορεί να γινη κάτι τέτοιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...