dimitris2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 παρακαμψη του κοφτη δε νομιζω οτι μπορει να γινει. οσο to rs βλεπει οτι εισαι free user δε προκειται να σου δωσει παραπανω οτι προγραμμα και να χρησιμοποιησεις... δε ξερω αν ο light360 μπορει να μας δωσει την πηγη για αυτο που διαβασε περι των 200kb/s
Daredevil 1994 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Επειδή έχω μήνες να ασχοληθώ με RapidShare (επειδή έχει καταντήσει ένα μπάχαλο), μπορεί κάποιος να μου πει αν κατάλαβα σωστά: Αφού όπως λέτε έχει βγει το Wait Time, μπορώ να βάλω ένα σωρό Links σε κάποιο Download Manager και να κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο με ταχύτητα ~50Kb/s?
light360 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 δε ξερω αν ο light360 μπορει να μας δωσει την πηγη για αυτο που διαβασε περι των 200kb/s Kατ αρχήν είναι φήμες ,μου το είπε ένας γνωστός οπότε το εψαξα στο google αλλα τιποτα , μετά τυχαία το είδα σε ένα blog αλλα και πάλι δεν σημείνει τίποτα αυτό. Αφού όπως λέτε έχει βγει το Wait Time, μπορώ να βάλω ένα σωρό Links σε κάποιο Download Manager και να κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο με ταχύτητα ~50Kb/s? Ακριβως
ekkli Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 re παιδες, ποια ειναι η τελευταια εκδοση του usdownloader ? το γουγλησα αλλά δεν εβγαλα ακρη. κ αν εχει κ λινκ κανενας θα ειμαι ευγνωμων.
spor_os Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κανονικά δουλεύει το USD. H έκδοση 1.3.5.1 είναι η τελευταία. Σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες υπάρχει link.
ekkli Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κανονικά δουλεύει το USD.H έκδοση 1.3.5.1 είναι η τελευταία. Σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες υπάρχει link. θενξ σπορος
o_magazatoras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Αφού όπως λέτε έχει βγει το Wait Time' date=' μπορώ να βάλω ένα σωρό Links σε κάποιο Download Manager και να κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο με ταχύτητα ~50Kb/s?[/quote'] Ακριβως Τώρα τι του λες του ανθρώπου;Ότι δηλ μπορεί να βάλει 15 (π.χ.) μαζεμένες διευθύνσεις (links) στο FlashGet και να το αφήσει να κατεβάζει;Με free πρόσβαση; Για λέγε,γιά λέγε....
light360 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τώρα τι του λες του ανθρώπου;Ότι δηλ μπορεί να βάλει 15 (π.χ.) μαζεμένες διευθύνσεις (links) στο FlashGet και να το αφήσει να κατεβάζει;Με free πρόσβαση; Για λέγε,γιά λέγε.... Τι να πω ρε μαγαζάτορα, πες μου τι δεν καταλαβες απο τα παραπάνω και θα σου απαντήσω. Πλέον η rapidshare μας περιορίζει στα 65kb/s και μας απαλάσει απο γατες grid και reconect .
o_magazatoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τι να πω ρε μαγαζάτορα, πες μου τι δεν καταλαβες απο τα παραπάνω και θα σου απαντήσω.Πλέον η rapidshare μας περιορίζει στα 65kb/s και μας απαλάσει απο γατες grid και reconect . Καλημέρα. Λέω πολύ απλά ότι δεν λειτουργεί με FlashGet.Δηλ βάζω τα links μαζεμένα και δεν τα κατεβάζει.Αν έχεις καταφέρει κάτι τέτοιο,δείξε μου τον τρόπο και σου χρωστάω μιά μπύρα (αν ποτέ βρεθούμε).
adi32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 τι λετε ? το flashget και τρελλες ταχυτητες ειναι μονο για premium για free βαλτε το cryptoload και ειναι οκ
o_magazatoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 τι λετε ?το flashget και τρελλες ταχυτητες ειναι μονο για premium για free βαλτε το cryptoload και ειναι οκ Πες μου μία έκδοση που δεν είναι hackεμένη,γιατί όλες που έχω κατεβάσει ως τώρα βγάζουν σε όλα τα antivirus μου alert. Ευχαριστώ. Υ.Γ.Αν θες,ανέβασε κάποια "καθαρή" και δώσε μου link,ή postάρησέ τη "εκεί".
nibakou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Πες μου μία έκδοση που δεν είναι hackεμένη,γιατί όλες που έχω κατεβάσει ως τώρα βγάζουν σε όλα τα antivirus μου alert. Ευχαριστώ. Υ.Γ.Αν θες,ανέβασε κάποια "καθαρή" και δώσε μου link,ή postάρησέ τη "εκεί". και εγώ είχα πρόβλημα με το cryptload μου έβγαζε alert. και τώρα έχω to USD γιατί δεν το δοκιμάζεις;
gf030 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τι να πω ρε μαγαζάτορα, πες μου τι δεν καταλαβες απο τα παραπάνω και θα σου απαντήσω.Πλέον η rapidshare μας περιορίζει στα 65kb/s και μας απαλάσει απο γατες grid και reconect . Πραγματι, μολις δοκιμασα να κατεβασω κατι για δοκιμη μετα απο καιρο...μικροτερη ταχυτητα 65kb/s μεγιστη 100kb/s, μεσος ορος γυρω στα 80kb/s...πριν κατεβαζα σταθερα 400-450 (4096) Wait Time υπαρχει... Αφου δεν χρειαζονται επανεκινησεις για αλλαγη ip, θα το αντιμετωπισουμε σαν ενα αργο (οι εχοντες πανω απο 1024) torrent, για...ολοημερα κατεβασματα, κατι ειναι κι αυτο!
accipio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Σε μένα η μέση ταχύτητα είναι 48 KB/s τις τελευταίες δύο μέρες. Το USD κατεβάζει συνεχώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.