Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακαμψη του κοφτη δε νομιζω οτι μπορει να γινει. οσο to rs βλεπει οτι εισαι free user δε προκειται να σου δωσει παραπανω οτι προγραμμα και να χρησιμοποιησεις...

δε ξερω αν ο light360 μπορει να μας δωσει την πηγη για αυτο που διαβασε περι των 200kb/s

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή έχω μήνες να ασχοληθώ με RapidShare (επειδή έχει καταντήσει ένα μπάχαλο), μπορεί κάποιος να μου πει αν κατάλαβα σωστά:

Αφού όπως λέτε έχει βγει το Wait Time, μπορώ να βάλω ένα σωρό Links σε κάποιο Download Manager και να κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο με ταχύτητα ~50Kb/s?

Δημοσ.
δε ξερω αν ο light360 μπορει να μας δωσει την πηγη για αυτο που διαβασε περι των 200kb/s

Kατ αρχήν είναι φήμες ,μου το είπε ένας γνωστός οπότε το εψαξα στο google αλλα τιποτα

, μετά τυχαία το είδα σε ένα blog αλλα και πάλι δεν σημείνει τίποτα αυτό.

Αφού όπως λέτε έχει βγει το Wait Time, μπορώ να βάλω ένα σωρό Links σε κάποιο Download Manager και να κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο με ταχύτητα ~50Kb/s?

Ακριβως

Δημοσ.

re παιδες,

ποια ειναι η τελευταια εκδοση του usdownloader ?

το γουγλησα αλλά δεν εβγαλα ακρη.

κ αν εχει κ λινκ κανενας θα ειμαι ευγνωμων.

Δημοσ.

Κανονικά δουλεύει το USD.

H έκδοση 1.3.5.1 είναι η τελευταία.

Σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες υπάρχει link.

Δημοσ.
Κανονικά δουλεύει το USD.

H έκδοση 1.3.5.1 είναι η τελευταία.

Σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες υπάρχει link.

θενξ σπορος

Δημοσ.

Αφού όπως λέτε έχει βγει το Wait Time' date=' μπορώ να βάλω ένα σωρό Links σε κάποιο Download Manager και να κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο με ταχύτητα ~50Kb/s?[/quote']

Ακριβως

Τώρα τι του λες του ανθρώπου;Ότι δηλ μπορεί να βάλει 15 (π.χ.) μαζεμένες διευθύνσεις (links) στο FlashGet και να το αφήσει να κατεβάζει;Με free πρόσβαση;

Για λέγε,γιά λέγε....:P

Δημοσ.
Τώρα τι του λες του ανθρώπου;Ότι δηλ μπορεί να βάλει 15 (π.χ.) μαζεμένες διευθύνσεις (links) στο FlashGet και να το αφήσει να κατεβάζει;Με free πρόσβαση;

Για λέγε,γιά λέγε....:P

Τι να πω ρε μαγαζάτορα, πες μου τι δεν καταλαβες απο τα παραπάνω και θα σου απαντήσω.

Πλέον η rapidshare μας περιορίζει στα 65kb/s και μας απαλάσει απο γατες grid και reconect .

Δημοσ.
Τι να πω ρε μαγαζάτορα, πες μου τι δεν καταλαβες απο τα παραπάνω και θα σου απαντήσω.

Πλέον η rapidshare μας περιορίζει στα 65kb/s και μας απαλάσει απο γατες grid και reconect .

Καλημέρα.:-)

Λέω πολύ απλά ότι δεν λειτουργεί με FlashGet.Δηλ βάζω τα links μαζεμένα και δεν τα κατεβάζει.Αν έχεις καταφέρει κάτι τέτοιο,δείξε μου τον τρόπο και σου χρωστάω μιά μπύρα (αν ποτέ βρεθούμε).

Δημοσ.
τι λετε ?

το flashget και τρελλες ταχυτητες ειναι μονο για premium

για free βαλτε το cryptoload και ειναι οκ

Πες μου μία έκδοση που δεν είναι hackεμένη,γιατί όλες που έχω κατεβάσει ως τώρα βγάζουν σε όλα τα antivirus μου alert.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.Αν θες,ανέβασε κάποια "καθαρή" και δώσε μου link,ή postάρησέ τη "εκεί".

Δημοσ.
Πες μου μία έκδοση που δεν είναι hackεμένη,γιατί όλες που έχω κατεβάσει ως τώρα βγάζουν σε όλα τα antivirus μου alert.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.Αν θες,ανέβασε κάποια "καθαρή" και δώσε μου link,ή postάρησέ τη "εκεί".

και εγώ είχα πρόβλημα με το cryptload μου έβγαζε alert. και τώρα έχω to USD γιατί δεν το δοκιμάζεις;

Δημοσ.

Πραγματι, μολις δοκιμασα να κατεβασω κατι για δοκιμη μετα απο καιρο...μικροτερη ταχυτητα 65kb/s μεγιστη 100kb/s, μεσος ορος

γυρω στα 80kb/s...πριν κατεβαζα σταθερα 400-450 (4096)

Wait Time υπαρχει...

Αφου δεν χρειαζονται επανεκινησεις για αλλαγη ip, θα το αντιμετωπισουμε σαν ενα αργο (οι εχοντες πανω απο 1024) torrent,

για...ολοημερα κατεβασματα, κατι ειναι κι αυτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...