SCORPIO777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 το καινουργιο το δικο μου.μαλλον θα κανω να το αλλαξω καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 το καινουργιο το δικο μου.μαλλον θα κανω να το αλλαξω καιρο. άσχημο είναι μην ενοχλήστε... έχω προηγούμενα με τον Scorpio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 άσχημο είναι μην ενοχλήστε... έχω προηγούμενα με τον Scorpio τολμας και λες ασχημο αυτο το εργο τεχνης. πες πως ειναι ωραιο και θα σου χαρισω ενα λουκουμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ωραίο είναι... Ορίστε και το δικό μου : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Πολύ ωραίο!! Τα σπάει το blue-screen-of-death.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γ@μάτ() ? Εν τω μεταξύ και στο δίκτυο τους PC μας τους βγάζει έτσι ! Κουλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ωραίο είναι... Ορίστε και το δικό μου : ευχαριστω κοπελι.για ριξτε ολοι μια ματια εδωhttp://www.dpgr.gr/index.php?page=wallpapers_index&wall_npage=0εχει και αλλα ωραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έχει όντως ωραία τοπία, αλλά δεν αλλάζω με τπτ την συλλογή μου από το interfaclift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γ@μάτ() ? Εν τω μεταξύ και στο δίκτυο τους PC μας τους βγάζει έτσι ! Κουλό; Xαχα..δεν το ειχα παρατηρήσει!! Κοίτα κ εδώ απο interface: http://gallery.me.com/giorgos_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 To desktop του μόλις αποκτηθέντος Macbook 2.4GHz unibody. Μεγειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μεγειά! Επιτέλους, κάποιος το παρατήρησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Επιτέλους, κάποιος το παρατήρησε. όλοι το παρατήρισαμε απλώς κανουμε τα στραβα ματια απο ζήλια =Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ωραίο είναι... Ορίστε και το δικό μου : Το dock που το βρηκες ρε μαγκα? καθως και το εικονιδιο του bsod? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Χμμμ... Dock εδώ και B.S.O.D. Icon από αυτή τη συλλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Σε περίπτωση που θέλω να χρησιμοποιήσω τα icons αυτά πώς θα το κάνω; Θέλει ειδικό πρόγραμμα ή γίνεται μέσω leopard; Για φωτίστε με.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα