EstellePr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μισό να δώσω link γτ δεν θυμάμαι απο που το κατέβασα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:54 ---------- http://www.ps3-wallpaper.com/images//christmas-ps3-wallpaper.jpg Njoy!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Σημερινές αλλαγές. Δεν μου αρέσει!
Trapper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο παιδιά. Ωραία desktops. Μερικές απορίες μόνο πριν ανεβάσω και εγώ screenshot του δικού μου. α) Στην πάνω μπάρα πως βάζω να μου δείχνει upload και download speed? β) Γίνεται με κάποιο application να μου δείχνει τον καιρό στο desktop? Ξέρω αυτό στο dashboard αλλά εγώ θέλω στο desktop. γ) Στο εικονίδιο του σκληρού μου δίσκου που έχω βάλει στο desktop, έχω επιλέξει να μου δείχνει από κάτω πληροφορίες για χωρητικότητα και free space. Ομως μου το κόβει παρότι έχω το grid spacing στο φουλ. Τι μπορώ να κάνω;
kdiamant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο παιδιά. Ωραία desktops.Μερικές απορίες μόνο πριν ανεβάσω και εγώ screenshot του δικού μου. α) Στην πάνω μπάρα πως βάζω να μου δείχνει upload και download speed? β) Γίνεται με κάποιο application να μου δείχνει τον καιρό στο desktop? Ξέρω αυτό στο dashboard αλλά εγώ θέλω στο desktop. γ) Στο εικονίδιο του σκληρού μου δίσκου που έχω βάλει στο desktop, έχω επιλέξει να μου δείχνει από κάτω πληροφορίες για χωρητικότητα και free space. Ομως μου το κόβει παρότι έχω το grid spacing στο φουλ. Τι μπορώ να κάνω; 1) Δεν ξέρω 2) Μπορείς τα Widgets του Dashboard να τα βάλεις και στο Desktop, επομένως και τον καιρό. Δες εδώ: http://www.askdavetaylor.com/dashboard_widgets_on_my_mac_os_x_desktop.html 3)Μίκρηνε το Font Size απο το View->Show View Options στο Desktop.
giorgos_k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 1)Τη δουλειά την κάνει το προγραμμα iStat Menus..
Labfrog Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ή καλύτερα(για μένα τουλάχιστον) το iStat pro που τρέχει στο dashboard οπότε έχεις το menu bar καθαρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα