Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

bokos

Πρόβλημα: Vista και AC '97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.. :)

 

Πρόσφατα έστησα ένα νέο pc σε ένα φιλαράκι και του έβαλα τα vista ultimate. Το mobo ( MSI ) διαθέτει on board κάρτα ήχου και για να σιγουρευτώ μπήκα στo site της MSI και είδα πως το chipset της on board κάρτας είναι το κλασσικό AC '97 της realtek. Παρόλα αυτά, όλοι οι drivers που βρήκα για τα vista δεν μπαίνουν: Η εγκατάστασή τους ξεκινάει κανονικά αλλά όταν φτάνει στο σημείο να περάσει τους drivers κολλάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο της εγκατάστασης.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω εγκαταστήσει κι εγώ Vista σε MSI mobo με AC97. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ήχο. Βασικά γιατί προσπαθείς να κατεβάσεις drivers?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τους drivers τους έχουν μέσα τα vista. Εμένα πάντως παρόλα αυτά δεν είναι και πολύ καλή η ποιότητα του ήχου. Έχει κάνεις καμιά ιδέα;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά και εγώ πίστευα οτι θα λειτουργήσει κανονικά αλλά στο taskbar μου έχει ένα Χ στο ηχειάκι και μου γράφει οτι δεν υπάρχει συσκευή ήχου..Γι' αυτό είπα να κατεβάσω τους drivers αλλά πάλι τίποτα..Τι μπορεί να παίζει?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμένα είναι μια χαρα το ηχειάκι και ο ήχος παίζει κανονικά αλλά δεν είναι κ πολύ καλή η ποιότητα. δοκίμασε να κάνεις windows update μπορει να φτιάξει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανενα προβλημα κι εγω με ΜSI και ηχο.Πηγα απο τη διαχειριση συσκευων και πατησα να βρει μονο του drivers και μου τους εβαλε αμεσως.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκανα όλα τα updates αλλά τίποτε.. Τέλος πάντων, δεν το βλέπω να γίνεται κάτι, άν κάποιος έχει καμιά ιδέα πάντως..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τα Vista και τη μητρική μου (MSI). Ωστόσο δούλεψαν οι drivers για XP. Αυτούς τους δοκίμασες;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Realtek έχει άλλους drivers για HD Codec και άλλους φυσικά για τα απλά τσιπάκια π.χ ALC 650. Άν έχεις κάτι ALC88x είναι η HD έκδοση 7.1 (8κάναλο) δηλαδή. Εδώ είναι για την 6xx σειρά http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97-2.aspx?lineid=5&famid=12&series=8&Software=True

 

και για την 88x http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...