Προς το περιεχόμενο

PC για τα σκουπιδια? οχι βεβαια!


islandero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατως πηγαινοντας να πεταξω τα σκουπιδια, (για καλη μου τυχη?:mrgreen:) βρηκα εξω απο το καδο ενα case. Το σηκωσα και ειδα οτι ειχε μεσα απο ολα! Σκληρο, dvd, mb, ολοκληρο συστημα! Ετσι πηγα το φορτωθηκα και πηγα στο σπιτι.

Εκει το ανοιξα και παρατηρησα οτι μαλλον απο το πεταμα που εφαγε εξω απο τον καδο φυγανε μερικοι πυκνωτες απο την καρτα γραφικων και απο την θηκη της cpu (3+3 για την ακριβεια). Ο σκληρος ενας 40αρης maxtor, το dvd drive, flopy, τροφοδοτικο(με τιμη επανω 52 ευρω!!!) και ολα τα αλλα δουλευανε μια χαρα!

Εκει που ελεγα ενος φιλου μου για το τι βρηκα και ποιος βλακας θα μπρορουσε να το ειχε πεταξει μου ειπε το δραστη. Ηταν ο γειτονας μου (ο αποπανω) που μετακομιζε και τον πεταξε επειδη θα επαιρνε αλλο στη νεα του κατοικια! :shock:

Το ωραιο ηταν οτι ηξερε οτι ασχολουμαι με Η/Υ αλλα δεν μου ειπε τιποτα και προτιμησε να τον πεταξει.:evil:

Τελος παντων παμε στο θεμα μας.

Το συστηματακι αυτο λοιπον προωριζεται για "κατεβαστηρι". Αλλα βεβαια θελει λιγο συμμαζεμα γιαυτο και θελω την βοηθεια σας. Προφανως πρεπει να αγορασω αλλη καρτα γραφικων και τη θηκη της cpu (πώς το λεμε αυτο;:confused:) 'Η μπορω να ξανακολλησω τους πυκνωτες?

Σας παραθετω τις εικονες.

p9010010bw5.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την CPU μπορείς να ψάξεις σε καταστήματα ηλεκτρικών 3 νέους ιδιους πυκνωτές και μετα να πάς σε μαγαζή επισκευής TV και να σου τους κολήσουν εκεί. Απλά μην δεχτείς αμα σου βγεί πάνω απο 10-15Ε.

Εναλακτικά αγωράζεις κολητήρι και καλάι και πιάνεις δουλεία!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ayto pou exei h cpu einai adaptoras gia na baleis pio kainoyrgia cpu,h cpu pou eixe sta posa einai?ayth pou exw mpenei kathenthian xoris ton adaptora,eina gia p2 opos h mhtrikh ayth poy exeis,mpenoun sigoura,an meneis athina h konta sta katebazo kentro kai ta perneis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά είναι :) τρελαίνομαι από χαρά όταν βρίσκω pc παρατημένα σε κάδους. Μόνο και μόνο να ανακαλύπτεις το hardware που έχουν μέσα αρκεί.

 

Η μητρική που βλέπω είναι η QDI advance 5. Ο επεξεργαστής θα είναι κανένας celeron γύρω στα 400MHz. Είναι αρκετά παλιό σύστημα γιαυτό το πέταξε.

Αν βρισκόσουν Αθήνα θα έβρισκες μπόλικα ανταλλακτικά (και τον αντάπτορα) στο παζάρι της Κυριακής.

Για ότι χρειάζεσαι βάλε αγγελία ζήτησης εδώ, γιατί να τα πάρεις από μαγαζιά δε συμφέρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θυμάμαι καλά πάει μέχρι Ρ3 στα 733.

Προσπάθησε να βρεις κανένα Ρ3 στα 450. Θα είναι πολύ καλύτερος από το celeron που έχει τώρα. Αντάπτορα δε θα χρειαστείς (είναι slot1).

Μνήμη έχεις αρκετή και ο σκληρός είναι μεγάλος, οπότε γίνεται κατεβαστήρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...