Προς το περιεχόμενο

Τι μπορεί να συνέβη με τον σκληρό δίσκο;


alexgreat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγα το laptop μου σε ένα κατάστημα για να κάνουν κάποιες αλλαγές στο software, και με παίρνει τηλέφωνο ένας νεαρός τεχνικός και μου λέει ότι όταν βγάλαν τον δίσκο από τον υπολογιστή μου για να κάνουν backup και τον έβαλαν στο δικό τους μηχάνημα, ο δίσκος ούτε καν ξεκινούσε. Οπότε έπρεπε να μου εγκαταστήσουν καινούριο.

 

Πέραν της διαβολικής σύμπτωσης να κλάταρε ο δίσκος στα καλά καθούμενα με το που πάτησε αυτός το κουμπί της εκκίνησης, τι άλλο μπορεί να συνέβη (δηλ. να έκανε καμιά χαζομάρα αυτός και να μην θέλει να το παραδεχτεί), και υπάρχει τρόπος να το ελέγξω; Το laptop είναι Αμερικάνικο, και δουλεύει με 220V, αλλά αυτό δεν νομίζω να έχει σχέση (να κάηκε δηλαδή ο δίσκος όταν τον έβγαλε από το laptop μου και τον έβαλε στο δικό του ελληνικό μηχάνημα).

 

Τι λέτε; Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου μερικές φορες δυστυχώς συμβαίνουν και αυτες οι διαβολικες συμπτώσεις . Και εγώ τεχνικός είμαι και πολλες φορές μας το φέρνουν για κάτι απλό και έχει καμένη μητρική για παράδειγμα ή τροφοδοτικό . Τώρα δεν ξέρω την περίπτωση σου αλλα πολλά παιζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπακαλίστικη η άποψη μου αλλά νομίζω ότι αφού πήγες το μηχάνημα για αλλαγές προγραμμάτων (ή ακόμα και format) και τώρα δεν ανάβει, θα πρέπει να μην πληρώσεις την ζημιά και να απαιτήσεις να βρούνε και τρόπο να επανακτήσεις τα χαμένα αρχεία που υπήρχαν στον δίσκο.

Άλλο αν τον πήγες και χαροπάλευε ο δίσκος και άλλο να δούλευε ρολόι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...