Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Παντως εγω μενω στην αποψη που σχηματισα απο την αρχη του 2ου κυκλου...ΑΝ το ΡΒ τελειωνε σε 1 σαιζον θα ηταν super σειρα.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι παραγωγοι για να τα κονομησουν παρατραβηξαν τη σειρα γεμιζοντας την ιστορια τρομερα λαθη αν σταματαγε στην πρωτη σεζον,θα ελεγες μετα μαλακια που το σταματησανε τοσο γρηγορα. τη δεν σου αρεσε στην 2η σεζον? ηταν απλα καταπληκτικη,τελεια,ολα τα επεισοδια.πολυ πλοκη,και απιστευτες ανατροπες.να θυμισω μερικες? Δε θα ειμαι δηλαδη ο πρωτος που πιστευει οτι η Σαρα δεν εχει πεθανει? και εγω το πιστευω.ειναι τυχαιο που βγηκε η σαρα 2 μερες πριν την προβολη του 4ου επεισοδιου,και ειπε οτι την εδιωξαν? δεν αποκλειω να την δουμε ξαφνικα σε καποιο επεισοδιο στην πορεια,και την επομενη μερα να ανακοινωθει η συνεργασια της με την φοξ.
anthony_88 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 αν σταματαγε στην πρωτη σεζον,θα ελεγες μετα μαλακια που το σταματησανε τοσο γρηγορα.τη δεν σου αρεσε στην 2η σεζον? ηταν απλα καταπληκτικη,τελεια,ολα τα επεισοδια.πολυ πλοκη,και απιστευτες ανατροπες.να θυμισω μερικες? Εδω παραθετω posts του tzinos απο τη δευτερη σεζον οπου τα περισσοτερα με βρισκουν απολυτα συμφωνο ως προς τη γεματη ανακριβειες, σεναριακα leaps και κουφες εως κουλες εως ανεκδιηγητες καταστασεις της σεζον 2. Δε νομιζω ο Τζινος να εχει προβλημα... http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=1605078
saxon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 αν σταματαγε στην πρωτη σεζον,θα ελεγες μετα μαλακια που το σταματησανε τοσο γρηγορα.τη δεν σου αρεσε στην 2η σεζον? ηταν απλα καταπληκτικη,τελεια,ολα τα επεισοδια.πολυ πλοκη,και απιστευτες ανατροπες.να θυμισω μερικες? Αν θεωρείτε ανατροπή το οτι η γυναίκα του Scofield (η ρωσίδα) ξαφνικά τους σημαδεύει με το πιστόλι θέλοντας να τους καταδωσει για να εισπράξει τις επικυρήξεις ενώ στον πρώτο κύκλο και στην απόδραση τους βοήθησε....ναι τότε είχε πολλές ανατροπές. Πας δηλαδή...βοηθάς κάποιον να αποδράσει και μετά πας και τον καταδίδεις για να πάρεις την αμοιβή. Σπουδαίο σενάριο! Οσο για το 3χ04, ήταν το πρώτο επεισόδιο που μου άρεσε απο τον τρίτο κύκλο. Ελπίζω σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια.
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αν θεωρείτε ανατροπή το οτι η γυναίκα του Scofield (η ρωσίδα) ξαφνικά τους σημαδεύει με το πιστόλι θέλοντας να τους καταδωσει για να εισπράξει τις επικυρήξεις ενώ στον πρώτο κύκλο και στην απόδραση τους βοήθησε....ναι τότε είχε πολλές ανατροπές. μονο αυτο ειδες εσυ δηλαδη? εισαι λιγο υπερβολικος.
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Εδω παραθετω posts του tzinos απο τη δευτερη σεζον οπου τα περισσοτερα με βρισκουν απολυτα συμφωνο ως προς τη γεματη ανακριβειες, σεναριακα leaps και κουφες εως κουλες εως ανεκδιηγητες καταστασεις της σεζον 2.Δε νομιζω ο Τζινος να εχει προβλημα... http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=1605078 φιλε μου,σειρα ειναι.μια αμερικανικη σειρα.αν ειναι να καθομαστε με το ματι κολλημενο στην τηλεωραση,και να βλεπουμε το καθε εποισοδιο 13547 φορες με σκοπο να διαπιστωσουμε ανεκδιηγητες καταστασεις,καλυτερα να βαλουμε ANT1,καθημερινα στις 04:50 ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ. η το ρετιρε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ε εντάξει δεν είναι μια αμερικάνικη σειρά της πλάκας. Ξεκίνησε πολύ δυνατά στο μεγαλύτερο μέρος της 1ης season, και είναι πολύ λογικό το τρέχον ξήλωμά της να συγκρίνεται με τις καλές στιγμές της. Imho η σειρά έπρεπε όντως να μείνει σε μία πολύ καλή season. Η δεύτερη ήταν χάλια για τις προσδοκίες που δημιούργησε η πρώτη season, και η τρίτη αν και τουλάχιστο μέσα σε Prison αυτή τη φορά είναι λίγο όπου φυσά ο άνεμος.. Οι δημιουργοί είπαν σε συνέντευξη ότι το FOX τους ανάγκασε να ξαναγράψουν το σενάριο της season πολλές φορές γιατί δεν έβλεπε πολύ νόημα και σκοπό σε αυτό (εξού και το τόσο κακοστημένο και άρον άρον ξεμπέρδεμα με τη Sarah . Ε όταν επεμβαίνει το κανάλι και "πειθαρχεί" τους σεναριογράφους κάτι πάει πολύ στραβά....
Harkon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ..Ε όταν επεμβαίνει το κανάλι και "πειθαρχεί" τους σεναριογράφους κάτι πάει πολύ στραβά.... α, καλά είσαι... κάπου εκεί αρχίζει το τέλος
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 τη περιμενατε να δειτε στην δευτερη σεζον και δεν το ειδατε δηλαδη? ενα παραδειγμα πειτε μου.
eliask Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Εμένα πάντως μία χαρά μου φανήκε η season 2.
fireflies Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Η 2η μια χαρά ήταν. Τουλάχιστον σε σχέση με την 3η, που όσο πάει και χειροτερεύει. Το σκηνικό με τη Σάρα είναι από τα πιο γελοία που έχω δει. Ειδικά ο τρόπος που το χειρίστηκαν, Πήγε εντελώς τζάμπα, χωρίς λόγο και πρόχειρα ένας βασικός χαρακτήρας . Και όλο το 4ο επεισόδιο ήταν εντελώς ασυνάρτητο. Ούτε αγωνία, ούτε ρυθμό ούτε τίποτα.
Sellers Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Εμάς που μας άρεσε να μην ελπίζουμε και σε μία 4η σεζόν?
dimitris2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 παντως το περιστατικο με τη Σαρα με χαλασε θα ελεγα εκει που περιμενα απλως καποιο χερι η ποδι μας πηγε κεφαλι! παντως ισως να το σωσει αν αποδειξει στο τελος οτι ηταν fake το κεφαλι τι να πω...
Dr.Strangelove Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 παντως το περιστατικο με τη Σαρα με χαλασε θα ελεγα εκει που περιμενα απλως καποιο χερι η ποδι μας πηγε κεφαλι! παντως ισως να το σωσει αν αποδειξει στο τελος οτι ηταν fake το κεφαλι τι να πω... Με δεδομένο ότι δεν ήταν φωτογραφία αλλά το ίδιο το κεφάλι, θα πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος ο Linc για να μην το καταλάβει αν ήταν fake.
soturin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Με δεδομένο ότι δεν ήταν φωτογραφία αλλά το ίδιο το κεφάλι, θα πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος ο Linc για να μην το καταλάβει αν ήταν fake. Εεεεεε...εσύ γιατί τον κόβεις τον Link?
Dr.Strangelove Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ε, εντάξει. Ότι δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος το έχουμε καταλάβει, αλλά όχι κι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.