Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

όχι δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο για το Prison Break. In fact κάπου παρακάτω θα υπάρξει μια αρκετά μεγάλη διακοπή.

October 22 - Interference

*κενό*

November 5 - Photo Finish

November 12 - Vamonos

November 19 - Bang and Burn

November 26 - Boxed In

December 3 - Dirt Nap

December 10 - Title TBA

December 17 - Fall Finale

UPDATE 18/10: Fox has announced that 'Prison Break' will return in April, 2008 after its fall finale in December. An excruciating wait, we know

Δε ξέρω πόσο επίσημο είναι ακριβώς αλλά φαίνεται αρκετά έγκυρο.

πηγή

Δημοσ.

Ναι ισχυει διοτι τους γκαβλωσε ξαφνικα να αρχισουν σειρα Τerminator (αν ειναι δυνατον) και αν δεν παει καλα θα αρχισουν ξανα το Prison Break. Εγω πιστευω οτι επρεπε να το τελειωναν στον δευτερο κυκλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ennoei an den paei kala h seira Terminator...to Prison Break exei "dialeima" mexri ton Aprilio...an den ta paei kala h allh seira paizei na arxisoun to Prison Break nwritera apo ton Aprilio...

Ok it's official...

Οι Αμερικανοι δεν την παλευουν...

Ακου baseball αντι για Prison Break...:mad:

yparxoun ekatomyria Amerikanoi pou mporoun na sou poun to antistrofo :P

Δημοσ.

Kαι η αληθεια ειναι οτι εμεις γουσταρουμε(οσο γουσταρουμε πλεον γιατι πολλοι δεν...) αλλα στην Αμερικη το Prison δεν σπερνει ακριβως και σε νουμερα.8-10Μ ειχε/εχει, κατι που το κανει να μην γινεται cancel αλλα δεν ειναι και το 'ακλονητο" show. Εδω το House με 20-25Μ και παλι δεν επαιξε για μια βδομαδα λογω baseball

Δημοσ.

βασικά 7-7,5 έχει φέτος σταθερά, δεν τίθεται θέμα διακοπής ή τίποτα τέτοιο πάντως.

Όσο για το baseball όλες οι σειρές δεν παίζουν ανέκαθεν αυτές τις μέρες κάθε χρόνο keyser :)

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι το prison κολλησε λογω νουμερων. Το σχολιο μου ηταν ΑΣΧΕΤΟ με το μπειζμπολ

Λεω απλα οτι μπορει εμεις να εχουμε ψηλα το Prison(αν και εγω 1,5 χρονο μετα την 1η σεζον το εχω κατεβασει καμποσες θεσεις) αλλα στην Αμερικη δεν τρελενονται τοσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...