dimitris2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 κριμα ρε γμτ και ηθελα να το βλεπα για χαλαρωση απο το διαβασμα...τεσπα κατι αλλο θα βρουμε
flo1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Κι εγω ψαχνω ψαχνω.. λεω τι εγινε δεν το ανεβασαν ακομα..
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Και που να πιάσουν και τα μεγάλα "breaks"...
Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ε όχι ρε γμτ. Πολύ σπαστικό όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Ας ελπίσουμε πρώτο και τελευταίο.
ababapanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 kala lalakes einai? den ixan pei oti tha to epezan xwris diakopes anamesa sta episodia?
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 όχι δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο για το Prison Break. In fact κάπου παρακάτω θα υπάρξει μια αρκετά μεγάλη διακοπή. October 22 - Interference *κενό* November 5 - Photo Finish November 12 - Vamonos November 19 - Bang and Burn November 26 - Boxed In December 3 - Dirt Nap December 10 - Title TBA December 17 - Fall Finale UPDATE 18/10: Fox has announced that 'Prison Break' will return in April, 2008 after its fall finale in December. An excruciating wait, we know Δε ξέρω πόσο επίσημο είναι ακριβώς αλλά φαίνεται αρκετά έγκυρο. πηγή
heroicentaur Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ναι ισχυει διοτι τους γκαβλωσε ξαφνικα να αρχισουν σειρα Τerminator (αν ειναι δυνατον) και αν δεν παει καλα θα αρχισουν ξανα το Prison Break. Εγω πιστευω οτι επρεπε να το τελειωναν στον δευτερο κυκλο.
flo1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 και αν δεν παει καλα θα αρχισουν ξανα το Prison Break. Δλδ μπορει και να τελειωσει Δεκεμβρη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ennoei an den paei kala h seira Terminator...to Prison Break exei "dialeima" mexri ton Aprilio...an den ta paei kala h allh seira paizei na arxisoun to Prison Break nwritera apo ton Aprilio... Ok it's official...Οι Αμερικανοι δεν την παλευουν... Ακου baseball αντι για Prison Break... yparxoun ekatomyria Amerikanoi pou mporoun na sou poun to antistrofo
KaizerSoze Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Kαι η αληθεια ειναι οτι εμεις γουσταρουμε(οσο γουσταρουμε πλεον γιατι πολλοι δεν...) αλλα στην Αμερικη το Prison δεν σπερνει ακριβως και σε νουμερα.8-10Μ ειχε/εχει, κατι που το κανει να μην γινεται cancel αλλα δεν ειναι και το 'ακλονητο" show. Εδω το House με 20-25Μ και παλι δεν επαιξε για μια βδομαδα λογω baseball
tonypapadovic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 βασικά 7-7,5 έχει φέτος σταθερά, δεν τίθεται θέμα διακοπής ή τίποτα τέτοιο πάντως. Όσο για το baseball όλες οι σειρές δεν παίζουν ανέκαθεν αυτές τις μέρες κάθε χρόνο keyser
KaizerSoze Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Οχι δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι το prison κολλησε λογω νουμερων. Το σχολιο μου ηταν ΑΣΧΕΤΟ με το μπειζμπολ Λεω απλα οτι μπορει εμεις να εχουμε ψηλα το Prison(αν και εγω 1,5 χρονο μετα την 1η σεζον το εχω κατεβασει καμποσες θεσεις) αλλα στην Αμερικη δεν τρελενονται τοσο.
tonypapadovic Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ναι βρε το κατάλαβα αυτό και συμφωνώ, μάλλον παρερμήνευσα το σχόλιο για τον House
tonypapadovic Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Ο υπότιτλοι για το χθεσινό επεισόδιο διαθέσιμοι στο greektvsubs.gr Εnjoy!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.