genius_13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Τα επόμενα επεισόδια θα ειναι πολυ καλύτερα απο τα πρώτα,πολλα ακούγονται οπως π.χ οτι τα αδέρφια θα μας "τελειώσουν" Θα δούμε στην συνέχεια τι θα γινει,το επομενο επεισόδιο ειναι σε 2 βδομαδες οπου θα προβληθούν μαζί μαζι τα επεισόδια 6 ΚΑΙ 7 Σε αυτα τα επεισόδια ειμαι κατα ενα μεγάλο ποσοστό σίγουρος οτι θα γίνει και το Prison BreaK;)
Sellers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδή αύριο δεν έχει επεισόδιο πάλι?
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δεν έχει. Το πρόγραμμα του πως θα πάει η σειρά μέχρι το μεγάλο διάλλειμα για το χειμώνα/μιση άνοιξη έχει ανακοινωθεί εδώ και δύο βδομάδες περίπου. link
Sellers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ωραίος thanks. Αν και στο link σου δεν λέει τίποτα για ταυτόχρονη προβολή των 5 κ 6 που λέει ο genius_13.
Bougas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Τα επόμενα επεισόδια θα ειναι πολυ καλύτερα απο τα πρώτα,πολλα ακούγονται οπως π.χ οτι τα αδέρφια θα μας "τελειώσουν" τι εννοεις θα μας τελειωσουν? που το διαβασες αυτο?
genius_13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Απο αυτα που ακούγονται σε διαφορα φορουμς..οταν λέω οτι θα μας τελειώσουν εννοώ οτι θα πεθάνουν Βέβαια δεν πιστεύω να πεθάνει και ο Μιχαλάκης αλλα για τον Λινκ πιστεύω οτι σύντομα θα μας φύγει ..
LORD12345 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ante re den nomizw re file giati an itane etsi tha ton eixan skotwsei edw kai polla epeisodia.. Makari na min pethanei kanenas allos apo toys 3 irwes(Ta 2 aderfia kai to gio toy megaloy aderfoy)
nektarios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 εμένα πάντως αν "φύγει" με κάποιο τρόπο από τη σειρά ο λινκον δε θα με χαλάσει καθόλου έχει καταντήσει αηδία πλήρως ατάλαντος και πολύ "βαρύς"
Bougas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 τι εννοεις οταν λες ''βαρυς'' ; σε αυτον το ρολο τι περιμενες να δεις,ρομπερτο μπενινι? μια χαρα παιζει ο ανθρωπος το ρολο του.ακριβως οπως πρεπει να ειναι ο συγκεκριμενος χαρακτηρας. τωρα αν εσυ περιμενεις εναν ηρωα,ενας εναντιων ολων,δες the bourne ultimatum. πολυ καλο,το προτεινω!
nektarios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 τι εννοεις οταν λες ''βαρυς'' ; σε αυτον το ρολο τι περιμενες να δεις,ρομπερτο μπενινι? μια χαρα παιζει ο ανθρωπος το ρολο του.ακριβως οπως πρεπει να ειναι ο συγκεκριμενος χαρακτηρας. τωρα αν εσυ περιμενεις εναν ηρωα,ενας εναντιων ολων,δες the bourne ultimatum. πολυ καλο,το προτεινω! το έχω δει μια χαρά ήταν η ταινία ίσως ο χαρακτηρισμός μου "βαρύς" να μην ήταν ο καταλληλότερος ανέκφραστος ίσως να ήταν σωστότερος (αν και νομίζω το ατάλαντος τα καλύπτει όλα) δεν με πείθει καθόλου ότι αγωνιά για τον γιο του ή ότι λυπήθηκε για το θάνατο της σάρα
Bougas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 δεν με πείθει καθόλου ότι αγωνιά για τον γιο του ή ότι λυπήθηκε για το θάνατο της σάρα ενας λινκ μπαροους,ποτε δεν αγωνια.ουτε και λυπατε. απλα ο ανθρωπος ειναι τερας ψυχρεμιας!
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ωραίος thanks. Αν και στο link σου δεν λέει τίποτα για ταυτόχρονη προβολή των 5 κ 6 που λέει ο genius_13. Ναι, αυτό πρέπει να είναι πιο πρόσφατη αλλαγή στο πρόγραμμα. Το διπλό επεισόδιο ισχύει για την επόμενη εβδομάδα .
Harkon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Κάτι σαν τον Chuck Norris ένα πράγμα! ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ είστε Θεοί!!!! αχαχαχαααχαχααααχαχαχ μια χαρα τα λέτε για τον Λινκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.