Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα επόμενα επεισόδια θα ειναι πολυ καλύτερα απο τα πρώτα,πολλα ακούγονται οπως π.χ οτι τα αδέρφια θα μας "τελειώσουν" :cry: Θα δούμε στην συνέχεια τι θα γινει,το επομενο επεισόδιο ειναι σε 2 βδομαδες οπου θα προβληθούν μαζί μαζι τα επεισόδια 6 ΚΑΙ 7 :-)

Σε αυτα τα επεισόδια ειμαι κατα ενα μεγάλο ποσοστό σίγουρος οτι θα γίνει και το Prison BreaK;)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει. Το πρόγραμμα του πως θα πάει η σειρά μέχρι το μεγάλο διάλλειμα για το χειμώνα/μιση άνοιξη έχει ανακοινωθεί εδώ και δύο βδομάδες περίπου. link

Δημοσ.
Τα επόμενα επεισόδια θα ειναι πολυ καλύτερα απο τα πρώτα,πολλα ακούγονται οπως π.χ οτι τα αδέρφια θα μας "τελειώσουν" :cry:

τι εννοεις θα μας τελειωσουν? που το διαβασες αυτο?

Δημοσ.

Απο αυτα που ακούγονται σε διαφορα φορουμς..οταν λέω οτι θα μας τελειώσουν εννοώ οτι θα πεθάνουν:shock: Βέβαια δεν πιστεύω να πεθάνει και ο Μιχαλάκης αλλα για τον Λινκ πιστεύω οτι σύντομα θα μας φύγει ..

Δημοσ.

εμένα πάντως αν "φύγει" με κάποιο τρόπο από τη σειρά ο λινκον δε θα με χαλάσει καθόλου

έχει καταντήσει αηδία

πλήρως ατάλαντος και πολύ "βαρύς"

Δημοσ.

τι εννοεις οταν λες ''βαρυς'' ;

σε αυτον το ρολο τι περιμενες να δεις,ρομπερτο μπενινι?

μια χαρα παιζει ο ανθρωπος το ρολο του.ακριβως οπως πρεπει να ειναι ο συγκεκριμενος χαρακτηρας.

τωρα αν εσυ περιμενεις εναν ηρωα,ενας εναντιων ολων,δες the bourne ultimatum. πολυ καλο,το προτεινω!

Δημοσ.
τι εννοεις οταν λες ''βαρυς'' ;

σε αυτον το ρολο τι περιμενες να δεις,ρομπερτο μπενινι?

μια χαρα παιζει ο ανθρωπος το ρολο του.ακριβως οπως πρεπει να ειναι ο συγκεκριμενος χαρακτηρας.

τωρα αν εσυ περιμενεις εναν ηρωα,ενας εναντιων ολων,δες the bourne ultimatum. πολυ καλο,το προτεινω!

το έχω δει μια χαρά ήταν η ταινία :-)

ίσως ο χαρακτηρισμός μου "βαρύς" να μην ήταν ο καταλληλότερος

ανέκφραστος ίσως να ήταν σωστότερος (αν και νομίζω το ατάλαντος τα καλύπτει όλα)

δεν με πείθει καθόλου ότι αγωνιά για τον γιο του ή ότι λυπήθηκε για

το θάνατο της σάρα

Δημοσ.

δεν με πείθει καθόλου ότι αγωνιά για τον γιο του ή ότι λυπήθηκε για

το θάνατο της σάρα

ενας λινκ μπαροους,ποτε δεν αγωνια.ουτε και λυπατε.

απλα ο ανθρωπος ειναι τερας ψυχρεμιας!

• Moderators
Δημοσ.
Ωραίος thanks. Αν και στο link σου δεν λέει τίποτα για ταυτόχρονη προβολή των 5 κ 6 που λέει ο genius_13.

Ναι, αυτό πρέπει να είναι πιο πρόσφατη αλλαγή στο πρόγραμμα. Το διπλό επεισόδιο ισχύει για την επόμενη εβδομάδα :-).

Δημοσ.
Κάτι σαν τον Chuck Norris ένα πράγμα!

ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

είστε Θεοί!!!! αχαχαχαααχαχααααχαχαχ

μια χαρα τα λέτε για τον Λινκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...