Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το συγκεκριμένο επισόδειο είναι το τελευταίο τελευταίο....ή το τεέυταίο της 3ης season????

(Μην πει κανείς τι γίνεται...είμαι την δουλεία και θα το δω το βραδ΄κι πια....)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το τελος ειναι τετοιο που αφηνει

και τα 2 ενδεχομενα ανοιχτα.και να συνεχιστει,και να μην συνεχιστει.γιατι τα αδερφια χωριζωνται,αγκαλιαζωνται,ο ελ τζει ειναι ασφαλης,η γκομενα του γουιστλερ επισης,και ο σουκρε τους χαιρετησε με τετοιο τροπο σαν να τελειωσε η σειρα,και να λεει "εγω τελειωσα,εσεις ειστε ελευθεροι".

απιστευτο επεισοδιο,ακομα καλυτερο το τελος του.και υπονοουμενα οτι η

σαρα μπορει και να ειναι ζωντανη.

ανεβασε και παλι τον πυχη το prison break με τα τελευταια του επεισοδια,και υπαρχει η δυνατοτητα

για μια ακομα καλυτερη 4η σεζον.

ολα τα λεφτα

το κολπο στο μουσειο,και γενικα πολυ δυναμικο επεισοδιο

Δημοσ.

Τέλια ο μαικλ τα σπάει. Μας δείχνει για ακόμα μια φορά(Γιατί είχαμε να τον δούμε καιρό) ότι έχει τρελό iq το άτομο και σε συνδυασμό με τον αδερφό του είναι iq + δυναμη(τέλειος συνδυασμός για εμένα).

Πολύ καλό επεισόδιο εμένα μ' άρεσε στην πλειοψηφία του

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως η όλη φάση με τον αστράγαλο του Whistler είναι θέατρο...δεν εξηγείται αλλιώς :P

Δημοσ.

bougas, καλά που έβαλες σπόιλερ, γιατί από συνήθεια πάτησα να δω τελευταία σελίδα, και έπεσα απευθείας πάνω σε σένα!

Εντυπώσεις από εμένα, μάλλον αύριο:-D

• Moderators
Δημοσ.

To 3x13 αναφέρεται ως winter finale (Fox schedule). (και αλλού ως season finale). Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η season τελειώσε επίσημα ή ότι θα υπάρξει επόμενη ή αν η επόμενη "season" θα είναι απλά το δεύτερο μέρος της τρίτης. Όλα είναι βεβαίως πολύ πιθανά παρ'ολ'αυτά.

Δημοσ.

πάντως η όλη φάση με τον αστράγαλο του Whistler είναι θέατρο...δεν εξηγείται αλλιώς :P

απο την στιγμη που αποδειχθηκε

οτι ειναι μελος της εταιριας και οτι ηθελε απο την αρχη να παει μαζι τους,σιγουρα ητανε σκηνοθετημενο απο τον γουιστλερ.

μην μου πεις οτι δεν σ'αρεσε ΚΑΙ το σημερινο επεισοδιο γιατι θα τρελαθω :P

Δημοσ.
bougas, καλά που έβαλες σπόιλερ, γιατί από συνήθεια πάτησα να δω τελευταία σελίδα, και έπεσα απευθείας πάνω σε σένα!

α οκ,αλλη φορα να το ξερω να μην βαζω σποιλερ :-D.

δες το και απο την θετικη του πλευρα.μαθαινεις τα ευχαριστα απο την αρχη,και μετα βλεπεις το επεισοδιακι σου ανετα,χωρις πλεον ανχος!

Δημοσ.

Πολυ καλο το σημερινο επεισοδιο παρα πολυ καλο ομως!!!

- Στην 4η σαιζον θα περιμενουμε ενα Manhunt με τη διαφορα οτι ο Μαικλ θα κυνηγαει την εταιρεια και η εταιρεια το Μαικλ φυσικα αν και δεν ξερουμε γιατι...

- Πιθανονατα η Σαρα ζει... Αυτα που ελεγα περι αλλου κεφαλιου με αλλαγμενα χαρακτηριστικα για να μοιαζει στη Σαρα μαλλον αληθευουν.

- Ο Λινκ φανηκε σαν να την "κανει" σιγα σιγα απο τη σειρα. Μαλλον θα παει σε καποια παραλια στη Μπαχα με το γιο και τη Σοφια τελικα... Αρε Λινκ εραστη!!!

- Και ναι αρχιζει στη Σονα η βασιλεια του Τ-Μπαγκ ή αλλιως η βασιλεια του Θεοδωρου του Α' του μονοχερου .

Δημοσ.
Εγω γούσταρα και τον Σούκρε που δεν τους έδωσε...

Ωραίο επεισόδειο το σημερινό!

Πίστευα ότι ίσως θα τους έδινε. Απίστευτη σκηνή και φυσικά το φινάλε που δείχνει όλους οτυς χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...