Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ έχω κολλήσει με το τραγούδι του τέλους - είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχω ξανακούσει σε κάποια άλλη ταινία και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που...

Δίκιο έχεις και το έχεις ξανα ακούσει εδώ :

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικα πιστευω οτι η σειρα θα τελειωσει οταν αποκαλυφθει η εταιρεια κατι που θα γινει απο τον μιχαλακη λογικα. ακομα πιστευω στην ανασταση της σαρας και οτι καπου θα ειναι μπλεγμενη και αυτη. παρολα αυτα ειμαι της αποψης οτι θα μπορουσαν να κανουν ενα 2πλο επεισοδιο για φιναλε και να τελειωσουν την ολη ιστορια καθως εχουν ξεφυγει πολυ απο τα αρχικα και γινονται κουραστικοι. οχι βεβαια οτι θα με χαλασει να τους δω και του χρονου...:lol:

• Members
Δημοσ.
Δίκιο έχεις και το έχεις ξανα ακούσει εδώ :

Μπράβο ρε συ! Και η πλάκα είναι ότι το έψαχνα στο soundtrack του Inland Empire. Είχα πέσει πολύ κοντά όμως (ίδιος σκηνοθέτης)! :lol:

Δημοσ.

Επιτελους μετα απο παρα πολυ καιρο ενα πραγματικα πολυ καλο επεισοδιο απο το πριζον οπου επιτελους ο μαικλ κανει και κανα δυο εξυπνα κολπακια και μας θυμιζει τον παλιο καλο μαικλ.

Καλα ρε ξεφτιλα λινκ, ετσι εγκαταλειπουμε το αδερφι ρε? Αυτο που εχει 2 λιγοτερα δαχτυλα εξαιτιας σου?

Σουρεαλιστικο σκηνικο το παιδικο παρτι που εκανε η οικογενεια του στον δραπετη και καταζητουμενο mcgrady. Στο επομενο θα πανε και στις κουνιες?

Δημοσ.

Χάλιαααα. Μάπαααα. Πρόχειροοοοο. Αρπακόλααααα. Λάθη τρομερά!!! Το πανί στο φορτηγάκι με την κοπριά ήταν αλλιώς στην μια σκηνή και αλλιώς στην άλλη. Απαράδεκτο απ'όλες τις απόψεις επεισόδιο... Φυσικά και δεν τα εννοώ. Τέλος πάντων, βλέπω ότι το δεύτερο μισό του τελευταίου κύκλου πάει όπως το ήθελα και πραγματικά χαίρομαι. Άντε τώρα να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη :(

Δημοσ.

Λοιπον, ο γκρινιαρης της παρεας. Μεχρι τα τελευταια λεπτα εγω ειχα ξενερωσει. Παλι καργα standalone επισοδειο και προσωπικα δεν βρηκα κατι που δεν ειχα ξαναδει ή που να ηταν απο τα αγαπημενα μου τεχνασματα. Μονο ευχαριστο για μενα

οτι επιτελους αφηνουν καποιο χωρο για να ληξουν καποια επαναλαμβανομενα πραγματα και να φυγει η σαβουρα(βλ. Λετσερο), πχ επιτελους δεν θα ηταν κακο να φυγει ας πουμε ο Λινκ με τον Ελ Τζει απο την μεση Ή να ξεχασουμε την ιστορια της Σονα,αστους ολους μεσα και να δουμε τον Old Boy Μαικλ να κηνυγαει την εταιρια

Και εχω ξαναπει οτι η σειρα που οι νεκροι θα μενουν νεκροι, για μενα ρισπεκ' , αν αναστησουν την Σαρα πραγματικα θα ξενερωσω αν και οφειλω να ομολογησω πως πεθανε αδοξα, θα προτιμουσα κατι πιο ηρωικο

Καλα, Llorando ολα τα λεφτα, μουρθαν και μνημες με την Λωρα Ελενα και την Ναομι και το απιστευτο σκηνικο στο Silencio και κατι επαθα

ΥΓ. ΑΚΟΜΑ περιμενω να ζει ο Κελερμαν. Και θα με θυμηθειτε.Μην σου πω οτι περιμενα αυτος να ειναι ο συνεργατης του Μαχοουν

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το βρήκα καλό. (Αλλά πάλι δεν βρήκα και πολλά καλά σε όλη την 3η season :P -και βάλε). Same old same old από "δεμένη" υπόθεση,

όλα έρχονται βολικά (ακόμα και όταν βρίθει ο τόπος αστυνομίας), όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες μεταφέρονται στον επόμενο γύρο, ένας (αδιάφορος) προφανώς σώθηκε και γεμίζει το επεισόδιο με στιγμές νιρβάνας, και κερασάκι στη μούφα η διφορούμενη φράση του Mahone για την (ακέφαλη) Sarah. Ιεχ. Ευτυχώς φαίνεται να αποχωρεί ο ψάχνω-την-ντουλάπα-ενώ-γνωρίζω-ότι-η-βαλίτσα-είναι-κάτω-απο-το-κρεβάτι Linc και ο μαλ@#$@$# γιόκας του.

Πάντως αρχίζουν σιγά-σιγά να ανασταίνουν τους νεκρούς τους (μερικούς πριν καν να τους θάψουν :-D):

undeadlz3.jpg

Δημοσ.
Χάλιαααα. Μάπαααα. Πρόχειροοοοο. Αρπακόλααααα. Λάθη τρομερά!!! Το πανί στο φορτηγάκι με την κοπριά ήταν αλλιώς στην μια σκηνή και αλλιώς στην άλλη.

επισης δεν ξερω αν το προσεξες,το τζαμι που εσπασε ο μαικλ στο μουσειο,ειχε αρκετες δαχτυλιες.απαραδεκτο.και επισης το αιμα στο φουστανι της γκομενας του γουιστλερ,δεν ητανε αιμα αληθινο.κετσαπ βαλανε οι μαλακες.ειναι σοβαροι?

ασε που τα κοπρανα στην καροτσα του παπου ητανε απο γαιδαρο και οχι απο ταυρο....

ασε που το υψος της μπασκετας στο σπιτι του λουις δεν ητανε στο προβλεπομενο 2,75 που εχει ορισει η FIBA,και μαλλον ο λουις θα φαει ποινη αποκλεισμου 3-18 μηνες απο την σειρα για δυσφημιση του αθληματος.

Δημοσ.

...

Και εγώ μόλις άκουσα τον Μαχον να αναφέρει

"IF she did that to sarah"

κάτι τέτοιες υποψίες μου μπήκαν.

...

Πρόσεξε καλύτερα, δε λέει "...TO Sarah".. Λέει απλά sarah, σαν να εννοεί : Aν έχει κάνει ότι νομίζεις πως έχει κάνει, η sarah(σαν να επεξηγεί σε ποιόν αναφέρεται) τότε θα πρέπει να προσέχει(η γκρέτσεν). Μου δίνεται η εντύπωση σαν να απέδρασε απο εκεί που την κρατούσαν η σάρα κ να έχει ανακαλύψει πράγματα για την εταιρία. Τέσπα αυτά είναι απλά εικασίες. Είδομεν

Δημοσ.

Παιδιά κορυφαίο το τελευταίο επεισόδιο, και φυσικά έτσι όπως το άφησε, εννοείται ότι θα υπάρχει και 4η σαιζόν τον Σεπτέμβρη! Ευτυχώς δηλαδή γιατί θα ξενέρωνα να τελείωνε εδώ βασικά. Και ας είναι και 12 επεισόδια η άλλη σαιζόν, δεν με νοιάζει...

Κι αν σας πω ότι γουστάρω να είναι ζωντανή η Σάρα και να έχουμε happy end? Πολύ εύκολα μπορεί κανείς στο Χόλυγουντ να φτιάξει κεφάλι με πλαστική και να το πασάρει μέσα στα αίματα ψεύτικο...Χαχα, γουστάρω Μάικλ (ευτυχώς ο Λινκ μας αδειάζει την γωνία), να ελευθερώνει Σούκρε, να αφήνει Τμπαγκ να σαπίσει στην Σόνα και μαζί με Σούκρε να πάνε να τιμωρήσουν την εταιρεία και να σώσουν Σάρα (αν αυτή είναι ζωντανή)...

Δεν κατάλαβα ρε παιδιά: Τί σχέση τελικά έχει ο Γουίστλερ με την εταιρεία (το βιβλίο προφανώς το χρειάζεται αλλά γιατί δεν μας είπαν?), και ο Μαχόουν που κολλάει?

Δημοσ.

Και εμενα το Llorando a cappella μου εφερε παλιες μνημες. Α ρε λιντς.

Επισης μου αρεσε πολυ η ατακα περι quality time μαικλ-γκρετσεν.

Και καπου εδω θα ηθελα να κανω μια δηλωση

Αν ο αναπηρος, ανωμαλος, μισανθρωπος, κακασχημος (εξαιρετικος ηθοποιος παρ'ολα αυτα) τ-μπαγκ "σμπρωξει" μελλοντικα το γκομενακι-πουτανακι-καλογρια, το οποιο δειχνει να τον γουσταρει και απο πανω, ΕΓΩ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Θα μονασω.

Ειναι τρελες (ακομα και οταν υπαρχει γραμμενο σεναριο απο πισω).

Δημοσ.
Δεν το βρήκα καλό. (Αλλά πάλι δεν βρήκα και πολλά καλά σε όλη την 3η season :P -και βάλε). Same old same old από "δεμένη" υπόθεση,

όλα έρχονται βολικά (ακόμα και όταν βρίθει ο τόπος αστυνομίας), όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες μεταφέρονται στον επόμενο γύρο, ένας (αδιάφορος) προφανώς σώθηκε και γεμίζει το επεισόδιο με στιγμές νιρβάνας, και κερασάκι στη μούφα η διφορούμενη φράση του Mahone για την (ακέφαλη) Sarah. Ιεχ. Ευτυχώς φαίνεται να αποχωρεί ο ψάχνω-την-ντουλάπα-ενώ-γνωρίζω-ότι-η-βαλίτσα-είναι-κάτω-απο-το-κρεβάτι Linc και ο μαλ@#$@$# γιόκας του.

Πάντως αρχίζουν σιγά-σιγά να ανασταίνουν τους νεκρούς τους (μερικούς πριν καν να τους θάψουν :-D):

undeadlz3.jpg

Ναι ρε 'συ αυτό με την φώτο που έβαλες το είχα προσέξει και εγώ...τουλάχιστον ας του άλλαζαν ρούχα...:P

Δημοσ.

Καλο επεισοδιακι.

Παλι το κολπακι του μιχαλακη ηταν λιγο ερασιτεχνικο (το εχουμε δει σε καμια 10αρια ταινιες) αλλα παντα αποτελεσματικο, και αρκετα λογικο.

Οσο για την γιατρινα ξενεραααααα..

Παντως σιγουρα το σωσανε μια χαρα και στο μελλον βλεπω να κυνηγαει ο μιχαλης αντι να τον κυνηγανε..

Οσο για τον λινκ, πιστευω οτι και αυτος θα βοηθησει..

Καλα, Llorando ολα τα λεφτα, μουρθαν και μνημες με την Λωρα Ελενα και την Ναομι και το απιστευτο σκηνικο στο Silencio και κατι επαθα

Με ψιλοξενερωσε, γιατι πηρανε ενα τραγουδι που για μενα ειναι εμπειρια (η σκηνη στο Silencio ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ)και το βαλανε στο πριζον....

Δημοσ.

Με ψιλοξενερωσε, γιατι πηρανε ενα τραγουδι που για μενα ειναι εμπειρια (η σκηνη στο Silencio ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ)και το βαλανε στο πριζον....

Εχεις ακουσει που λενε οτι αν την ωρα που δημιουργεις ευχαριστα συναισθηματα (ξερεις, εχεις βαλει το γκομενακι κατω και...) του δημιουργησεις ενα ερεθισμα πχ της τσιμπας το αυτι ή της σφιγγεις τον καρπο, αν αργοτερα σε ασχετο χρονο επαναλαβεις το ερεθισμα, της ξαναερχεται η ευχαριστηση στο μυαλο?Ε, καπως ετσι, σου ριξανε ενα Llorando για να σου δημιουργησουν το Lynchικο συναισθημα

• Members
Δημοσ.

ΥΓ. ΑΚΟΜΑ περιμενω να ζει ο Κελερμαν. Και θα με θυμηθειτε.Μην σου πω οτι περιμενα αυτος να ειναι ο συνεργατης του Μαχοουν

!!! Κι εγώ αυτό ακριβώς περίμενα! :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...