fireflies Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Κανονικά, στις φυλακές των ΗΠΑ, οι death row φυλακισμένοι δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με τους υπόλοιπους φυλακισμένους. Ούτε από κοντά, ούτε από μακριά ούτε από πουθενά. Και το είπα και πιο πάνω, δεν είναι και τόσο αναληθοφανές όσο το 24, ας πούμε, αλλά εντάξει, δεν είναι και ο ορισμός της αληθοφάνειας.
anthony_88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Off topic εντελως... Aν σας πειραζει η αναληθοφανεια, οι σεναριακες χοντραδες, οι σκηνοθετικες υποχωρησεις και παραδοχες, μια ειναι η σειρα για εσας. Εγω τη θεωρω μακραν την καλυτερη σειρα αυτη τη στιγμη. Μιλαω φυσικα για το Dexter. Τα παντα που μπορεις να ζητησεις απο μια σειρα ._
horsepower Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό είναι διασταυρωμένο??ότι δεν επιτρέπεται καμία επαφή??τεσπα..δεν με πολυαπασχολεί αυτό..έτσι και αλλιώς από την φύση του (περιπέτεια) επιβάλλεται να έχει και τα ψέματα του..
fireflies Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, ούτε εμένα με απασχολεί πολύ, μια χαρά είναι (ειδικά οί δύο πρώτοι κύκλοι, ο τρίτος θα δείξει). (Όσο για το άλλο, δεν είναι θέμα "διασταύρωσης". Δηλ. δεν είναι φήμη, για να το διασταυρώσω. Θα μπορούσα να σου πω κι άλλα του τύπου πχ. το Illinois δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρική καρέκλα για τις εκτελέσεις, αλλά πραγματικά δεν είναι εκεί το νόημα της σειράς. Γι΄'αυτό, και επειδή είναι γενικώς καλή σειρά, δεν δίνω σημασία σε αναληθοφάνειες, οι οποίες είναι όντως αμελητέες σε σχέση με άλλα βλ. Lost, 24 κλπ)
Members gsarig Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Off topic εντελως...Aν σας πειραζει η αναληθοφανεια, οι σεναριακες χοντραδες, οι σκηνοθετικες υποχωρησεις και παραδοχες, μια ειναι η σειρα για εσας. Εγω τη θεωρω μακραν την καλυτερη σειρα αυτη τη στιγμη. Μιλαω φυσικα για το Dexter. Τα παντα που μπορεις να ζητησεις απο μια σειρα ._ Και κρατιόμουν τόση ώρα να μην το πω για να μην αρχίσουμε πάλι τα κλασικά "η μια σειρά εναντίον της άλλης". Συμφωνώ απόλυτα με τον anthony_88. Το Dexter (η πρώτη του σαιζόν τουλάχιστον) είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ - απολύτως άρτια και χωρίς τίποτα περιττό. Κάτι σαν μια πολύ καλή 12ωρη ταινία.
fireflies Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα με τον anthony_88. Το Dexter (η πρώτη του σαιζόν τουλάχιστον) είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ - απολύτως άρτια και χωρίς τίποτα περιττό. Κάτι σαν μια πολύ καλή 12ωρη ταινία. Δεν έχω δει Dexter αλλά κάπως έτσι (εννοώ χωρίς τίποτα περιττό, καμία αναληθοφάνεια κλπ) είναι ΙΜΟ το Sleeper Cell. Ειδικά ο πρώτος κύκλος είναι καταπληκτικός. Σόρρυ κι εγώ για το οφφ-τόπικ.
DIMITRISG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ έχω πωρωθεί με την σειρά και η 3 ξεκινάει πολύ άγρια και δυνατά. αρρώστια σκέτη
horsepower Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 +1 για το Dexter..η αντίδραση 5 φίλων μου όταν τους είπα ---> "Πωω μλκ να σου δώσω να δεις το Dexter" ήταν----> "Τι να κάτσω να δω ρε μλκ το παιδικό με τον γιατρό??""(που είναι το Dexters Laboratory)..:-?
ellinas13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ti einai ayto to dexter poy lete oloi re paidia???
travis16 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 3erei kanei poy mporo na bro ton trito kiklo tis seiras?exo faei gero kolimma!
flo1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια ακουσε κανενας στο 10:59 εναν κρατουμενο να λεει 'Ωπα, ωπα τα μπουζουκια'. χαχα.. το ειδα αλλου το σχολιαζανε εγω δεν το προσεξα.
Mene Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι κι εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν το σχολιασε κανεις αυτο! Ατιμοι Ελληνες, μεχρι και στη SONA φτασαμε
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 για την ακριβεια λεει ωπα, ωπα τα μπουζουκι...lol
georgepetrou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 για την ακριβεια λεει ωπα, ωπα τα μπουζουκι...lol Και νομίζω ότι το λέει αυτός που θέλει να ρίξει τον μαύρο από αρχηγό της φυλακής!
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 για την ακριβεια λεει ωπα, ωπα τα μπουζουκι...lol τωρα τελειωσα με την δευτερη και αυριο θα δω τα δυο πρωτα απο την τριτη. παιζει να υπαρχει κανας ελληναρας στην παραγωγη γιατι στο επεισοδιο που μπουκαρει στο φαστ φουνταδικο ο χειγουαιρ βαραει ο ζορμπας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.