Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια ακουσε κανενας στο 10:59 εναν κρατουμενο να λεει 'Ωπα, ωπα τα μπουζουκια'. χαχα..

το ειδα αλλου το σχολιαζανε εγω δεν το προσεξα.

Ομολογώ οτι κι εγώ δεν το είχα προσέξει την πρώτη φορά που το είδα.

Πάντως απο Ελληνική προφορά παίρνει μηδέν :)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Eπίσης, αν θυμάμαι καλά, στην δεύτερη σαιζόν σε κάποια φάση ο τρελός ο Πατόσικ (κάπως έτσι ήταν το όνομά του) κλέβει ένα ποδήλατο και το οδηγάει υπό τους ήχους μιας διασκευής του Ζορμπά.

Δημοσ.

εγω το άκουσα το ωπα το μπουζουκι αλλα νομιζα οτι ειναι εκφραση καρατε οπως σουζουκι κλπ. Αλλα γελασα επειδη μου θυμησε μπουζουκια. Τωρα απο αυτα που λετε καλα ακουσα και ειπε ωπα το μπουζουκι

στο 2 ο τρελος μπηκε σε ενα φαστοφουντ και υπο την μουσική του ζορμπα τα εκανε λαμπογιαλο

Δημοσ.

Ωραία τα κατάφεραν σήμερα τα release groups. Ελπίζω σε λίγο που θα έχει κατέβει το real proper να μπορέσω να το δω και να μην έχει και αυτό πρόβλημα... :twisted:

Δημοσ.

Ναι,τα'καναν μανταρα.Εγω που κατεβασα τη proper xor ειχε προβληματα στην εικονα στην αρχη του επεισοδιου.Σα να κολλαγε.Το επεισοδιο ηταν καλυτερο απο το προηγουμενο χωρις να ειναι σουπερ βεβαια και εχει ωραιο cliffhanger(θυμισε κατι απο την 1η ενδοξη χρονια του).

Δημοσ.

μου φαινεται τα εχουν κανει λιγο @@ οι σεναριογραφοι.

ειμαστε στο 3ο επεισοδιο της σεζον,και ακομα δεν ξερουμε:

1)ο κελερμαν τι εγινε? δεν μας το εδιξαν ξεκαθαρα στη 2η σεζον.

2)τον ελ τζει πως τον απηγαγαν? η κοπελα που τον ειχε μαζι,απο την ομαδα του πατερα του μπαροους,τι απεγινε?

3)την σαρα πως την απηγαγαν?μας ειχε αφησει το τελος της 2ης σεζον,εκει που ηταν στο δρομο ο μπαροους,και ειδε την σαρα απο μακρια,και τελειωσε εκει.τι εγινε μετα?

4)μιλαμε για <καινουρια σειρα> με καινουριους ηθοποιους πλεον.κανενας εκτος απο τους φυλακισμενους,δεν παιζει στη σειρα πλεον.που ειναι οι ανθρωποι της εταιριας?μας εχουν βαλει μια γκομενα,1-2 μαλακες καινουριους και δεν ξερουμε τι παιζετε με αυτους.απο που ξεφυτρωσαν αυτοι?τι ειναι αυτοι? ποια η θεση τους στην ιεραρχια της εταιριας?

τα εχουν κανει κολος μου φαινεται.δειχνουν να εχουν χασει την μπαλα.

Δημοσ.

Einai nwris akoma re file gia na soy apantithoyn ola ayta ta erwtimata. Nai ginetai enas xamos - panikos alla logiko einai pws tha diatirisoyn to endiaferon toy akroati??? Tha mas lysei oles tis apories en kairo opws eixan kanei kai stoys 2 proigoymenoys kikloys. Ara min viazesai toso poly na lythoyn oles soy oi apories apo twra. Telos emena m' aresei giati se ena vathmo akoloythei ta xnaria tis 1 season(Enw perimeneis na ginei kati anamenomenw se stelnei me tis sinergasies kai me ta pragmata poy ginontai). Ante eidomen...

Δημοσ.
μου φαινεται τα εχουν κανει λιγο @@ οι σεναριογραφοι.

ειμαστε στο 3ο επεισοδιο της σεζον,και ακομα δεν ξερουμε:

1)ο κελερμαν τι εγινε? δεν μας το εδιξαν ξεκαθαρα στη 2η σεζον.

2)τον ελ τζει πως τον απηγαγαν? η κοπελα που τον ειχε μαζι,απο την ομαδα του πατερα του μπαροους,τι απεγινε?

3)την σαρα πως την απηγαγαν?μας ειχε αφησει το τελος της 2ης σεζον,εκει που ηταν στο δρομο ο μπαροους,και ειδε την σαρα απο μακρια,και τελειωσε εκει.τι εγινε μετα?

4)μιλαμε για <καινουρια σειρα> με καινουριους ηθοποιους πλεον.κανενας εκτος απο τους φυλακισμενους,δεν παιζει στη σειρα πλεον.που ειναι οι ανθρωποι της εταιριας?μας εχουν βαλει μια γκομενα,1-2 μαλακες καινουριους και δεν ξερουμε τι παιζετε με αυτους.απο που ξεφυτρωσαν αυτοι?τι ειναι αυτοι? ποια η θεση τους στην ιεραρχια της εταιριας?

τα εχουν κανει κολος μου φαινεται.δειχνουν να εχουν χασει την μπαλα.

τον κελερμαν τον φαγανε στην μεταφορα. δεν πιστευω να εχουμε νεκρανασταση. Βασικα καινε τον τ-μπαγκ που ηταν απο τους πιο ενδιαφερον χαρακτηρες. βασικα το τριτο επεισοδιο θα το δω το βραδυ αλλα απο τα δυο πρωτα κατι ελειπε απο την εκρηκτικοτητα των δυο πρωτων σεζον χωρις να μπορω να προσδιορισω τι.

• Members
Δημοσ.

Σχετικά με τον Κέλερμαν, δεν πιστεύω πως είναι νεκρός γιατί ποτέ δεν έδειξαν το πτώμα του (συνήθως, όταν πεθαίνει βασικός χαρακτήρας έχουμε κοντινά στο πτώμα, αργή κίνηση, λυπητερή μουσική κλπ. :-P - βλ. Αμπρούτζι). Πιστεύω πως τον κρατάνε καβάτζα για αργότερα, για σεναριακή "ανατροπή"...

Δημοσ.

Bougas, μόνος σου το λες, 3 επεισόδιο είναι. Περίμενε! Σαφώς εξελίσεται πιο αργά από τις άλλες σαιζόν αλλά αν τα ξέραμε και όλα τι να λέει.

Όσο για τον κέλερμαν πιστεύω πως είναι σίγουρα νεκρός γιατί δείξαν "ξεχωριστό" θάνατο (ο ίδιος να προαναγγέλει το θάνατο του στους φρουρους λέγοντας πως θα χαμογελάει ως γενναία πράξη, το ωραίο μακρινό πλάνο κάτω από τη γέφυρα).

Μήπως ο gsarig είναι ο κινέζος που ζητούσε διαρκώς φωτογραφία από το πτώμα?? :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ειχε πει στους φρουρους,οτι στην γαλλικη (δεν θυμαμε),ηταν τιμη για καθε ανδρα,την ωρα που σε πυροβολουνε να χαμογελας.

1)αυτο το ειπε γιατι ηξερε πως θα πεθανει?

2)το ειπε για τους φρουρους,επειδη ολα ηταν προσχεδιασμενα και ηξερε ο κελερμαν οτι θα τον βοηθησουν δικοι του να αποδραση,και θα σκοτωναν τους φρουρους?

επρεπε να το ξεκαθαρισουν.

Δημοσ.

H σοφια των πολλων ετων με tv shows και κυριως με κομικς λεει

"ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΤΩΜΑ-ωστε να μην υπαρχει κανενα σεναριακο ευρημα για να τον αναστησουν-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ"

Και σας παιζω 100Ε στοιχημα

Οσο για το επισοδειο, λιιιιγο καλυτερο των 2 πρωτων αλλα και παλι λιγα πραγματα. Ειχε ενα "αυτοτελη" ρυθμο αλλα ειναι πλεον φανερο οτι η σειρα ειχε γυριστει για 1 σεζον και τα επισοδεια στις επομενες σεζον εχουν οριζοντα αν οχι ενος και 2 επισοδειων το πολυ 1 χρονιας. Προφανως δεν περιμεναν 3η σεζον μεσα στην Σονα και λογικα δεν εχουν προετοιμασει το εδαφος σεναριακα ωστε η 3η σεζον να εχει ενα ultimate masterplan

Αν το καλοσκεφτουμε παντως, και αν συνεχισει ετσι η σεζον, το Prison εδω και 1 χρονο και κατι ειναι "καμενο χαρτι" ετσι?Δλδ εχει μια απιστευτη πρωτη σεζον αλλα σαν σειρα στο συνολο δεν λεει τρομερα πραγματα

ΥΓ. Δεν μου αρεσει καθολου η νεα φυλακη, πολυ ελευθερια ρε παιδι μου με αποτελεσμα να καταφευγουμε σε σεναριακες τριπλες του 10λεπτου μπας και αγχωσουμε τον θεατη

Δημοσ.

ρε παιδια απο που να σωθει ο κελερμαν? αφου δειχνει τους αλλους να πυροβολουν και μετα κατεβαζουν τα οπλα που σημαινει οτι τον φαγανε. θα ειναι εντελως ακυρο να τον αναστησουν.

Δημοσ.

εγω θα επιμεινω στην αποψη μου παντος,οτι δεν φαινεται ξεκαθαρα οτι σκοτωθηκε ο κελερμαν.

μεχρι και γκαλοπ εχουνε παρα πολλα ξενα φορουμ σε ολο τον κοσμο για το θεμα αυτο.

http://www.tv.com/prison-break/show/31635/paul-kellerman-spoilers/topic/14245-701359/msgs.html?page=2

ΥΓ.βλεπωντας το τελευταιο επεισοδιο της 2ης σεζον,πιστευα οτι οι καινουριες φυλακες θα ηταν σκετη κολαση.δυστηχως ομως τα πραματα ειναι πολυ μα πολυ χαλαρα εκει μεσα.περιμενα πιο πολυ πλοκη και ξυλο,και οχι να μας δειχνει ολη μερα εναν μπελικ να γυρναει παρακαλωντας τους αλλους κρατουμενουν να του δωσουν σιλιπακι να φορεσει και να φαει ποντικη στον υπονομο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...