vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Όχι... Ας βοηθήσω γιατί εμένα δε μ' αρέσει να σας βασανίζω😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Eγώ δεν βοηθήθηκα πάντως Πάλι στον ίδιο συνειρμό με πάει η δεύτερη φωτό - sea level, άρα ακραία καιρικά φαινόμενα, άρα κεραυνοί, άρα ταινίες με φυσικές καταστροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι ο μόνος που πάει το μυαλό μου στο "Τζάμπο τζετ στο τρίγωνο του διαβόλου" ?? Ευρέως γνωστό με τον πραγματικό του τίτλο ως "Airport 77" Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Νυσταγμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maiya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 o χάρτης δείχνει το πολυνησιακό τρίγωνο, ο Thor είναι θεός οπότε το προβληματικό μυαλό μου δείχνει τη Μοάνα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μοιαζει ευκολακι ετσι οπως το σκεφτομαι Λεω Cast Away - Tom Hanks 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 @Ανήξερη Κράτα τα όλα, εκτός από τις ταινίες με φυσικές καταστροφές, γιατί το σενάριο είναι άλλο. @Νυσταγμένος Άσε το αεροπλάνο και πιάσε άλλο μέσο μεταφοράς. @Maiya Εστίασες σωστά στο χάρτη, αλλά όχι στο ποιος είναι ο Thor. @Apostol. Όχι ευτυχώς δεν είχε/είχαν αυτήν την κατάληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, vsl είπε @Ανήξερη Κράτα τα όλα, εκτός από τις ταινίες με φυσικές καταστροφές, γιατί το σενάριο είναι άλλο. @Νυσταγμένος Άσε το αεροπλάνο και πιάσε άλλο μέσο μεταφοράς. @Maiya Εστίασες σωστά στο χάρτη, αλλά όχι στο ποιος είναι ο Thor. @Apostol. Όχι ευτυχώς δεν είχε/είχαν αυτήν την κατάληξη. Xmm ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πω, με γειωσες άσχημα τώρα Πάντως αν δε μου έλεγες για άλλο μεταφορικό μέσο θα έλεγα και Wonder Woman xD Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Νυσταγμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maiya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Kon Tiki!!!! 😃 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Maiya είπε Kon Tiki!!!! 😃 Oh yes!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στο νημα με κερδισες mayia! Πανω που ετοιμαζομουν να το γραψω! Βαζεις!! (Τοση σιγουρια πως ειναι αυτο ομως!!!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Αγαπημενη ταινια sci-fi την τελευταια δεκαετια ,δινω ενα στιχο ασχετο και παμε. You win some you lose some. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maiya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ας βάλει κάποιος άλλος γιατί δε νομίζω να τα πάω καλά, είμαι καινούργια και ανακάλυψα το thread σχετικά πρόσφατα ή βάλε εσύ damian1974 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Hint: ! 0 + Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Apostol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα