Προς το περιεχόμενο

mac os x se emulator?


tsadler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέει και ο e-tic πιο πάνω, γίνεται. Έχε όμως υπ' όψη σου πως η διαδικασία θεωρείται παράνομη, μιας και η Apple δεν έχει δώσει άδεια για χρήση του Mac OS X σε άλλους υπολογιστές εκτός από τους δικούς της.

 

Έτσι, μπορείς να βρεις τα απαραίτητα αρχεία μόνο σε sites παράνομης διακίνησης λογισμικού και φυσικά απαγορεύεται η αναζήτηση τους ή η αναφορά τους εδώ.

 

Πάντως, για όποιες απορίες σου (εκτός από το που θα βρεις τα αρχεία) μπορείς να κοιτάξεις κι εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195865

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
ok. tha eimai prosektikos pano sto thema. ayto pou thelo na rotiso einai ti 'kostos' tha exo apo apopsi mnimis kai cpu, poso stathero einai se emulator, kai genikotera an aksizei ton kopo i oxi?.

 

eyxaristo pantos gia tis episimanseis!

 

Κοίτα, μπορώ να σου απαντήσω από την "άλλη μεριά". Όντας αποκλειστικός χρήστης Macintosh, έχω χρησιμοποιήσει το GuestPC, (αντίστοιχο πρόγραμμα με το VMWare) για να δω "επιδόσεις" των Windows στον Mac μου:

 

- Θα χρειαστείς αρκετή μνήμη (γύρω στα 2GB) και έναν καλό επεξεργαστή (εντάξει, δεν θες και τον top αλλά μην πας να "παίξεις" με Celeron, κρίμα είναι).

 

- Οι επιδόσεις δεν είναι άσχημες αρκεί να μην προσπαθήσεις να 'τρέξεις' πολύ απαιτητική εφαρμογή (κανά παιχνίδι ή κανά πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο).

 

Γενικά αξίζει τον κόπο η δοκιμή. Όχι όμως να το'χεις για μόνιμο λειτουργικό. Αφού θες να πειραματιστείς και να δεις πώς είναι το MacOS, γιατί όχι; :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις επισης να μην το βαλεις απο emulator αλλα κανονικα στο δισκο σου.

 

Και στις 2 περιπτωσεις θα χρειαστεις συμβατο hardware.

Στην περιπτωση που δε θα βαλεις emulator,αλλα κανονικα στο δισκο σου

οι επιδοσεις θα ειναi μια χαρα.

Μαλιστα αν εχεις καινουριο σχετικα pc(core 2 duo),οι επιδοσεις θα ειναι μαλλον καλυτερες απο τις επιδοσεις ενος iMac, αρκει βεβαια να αναγνωριστει σωστα το hardware σου.

 

Tελος,οπως σωστα ειπωθηκε ειναι κυριως για δοκιμη και οχι για μονιμα,γιατι μπορουν να εμφανιστουν προβληματα ασυμβατοτητας

και οι αναβαθμισεις σε επομενη εκδοση λογισμικου (π.χ.: 10.4.8->10.4.9) δε συνιστωνται γιατι μπορει να καταστραφει ολη η εγκατασταση.

 

Πληροφοριες:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195865

 

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

 

Συμβατο hardware:

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.4.8

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...