Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 κάτι μου λέει ότι αφήσαμε τα katana και πιάσαμε τα φτυάρια! :p rofl (λογικά από πέρσυ τον Οκτώβριο όλο και κάτι θα έχει βρει)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 u failed... Frostmourne
Tzimmys Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 κάτι μου λέει ότι αφήσαμε τα katana και πιάσαμε τα φτυάρια! :p rofl (λογικά από πέρσυ τον Οκτώβριο όλο και κάτι θα έχει βρει) Και έλεγα μέχρι που θα πάει? Γιατί τους το χάλασες ρε κακέ ThReSh?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ρητορική να φανταστώ έτσι?
rallis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παιδιά τη μ@λ@κία την έκανα εγώ.Απάντησα σε ξεχασμένο τόπικ αλλά φταίει το plug-in του insomnia.Μου εμφάνισε το συγκεκριμένο τόπικ ενώ εγώ πάτησα ''πρόσφατα μηνύματα''.Μέσα στα πολλά ήταν κι αυτό.Εν τω μεταξύ το θέμα δεν είχε καμία πρόσφατη απάντηση. Αν απαντάς και δεν κοιτάς ημερομηνίες δεν ειναι δύσκολο να την κάνεις την κουταμάρα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 στην πυρά στην πυρά!
pschyco Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί στην ελλάδα (εκτός αυτού της ομόνοιας) που να μπορώ να βρω καλό γιαπωνέζικο σπαθί; Έχω ψάξει και στο ιντερνετ αλλά από εξωτερικό δεν στέλνουν Ελλάδα. Ευχαριστώ. Ναι ξέρω ενα μαγαζί. Πήρα ένα σπαθί πριν ένα μήνα. Είναι αυθεντικο. Δεν έχει πιστοποιητικό αλλά από την κατασκευή του φαίνεται ότι ειναι χειροποίητο. Η τιμή του είναι στα 160 ευρώ.Το μαγαζί ειναι όπως βγαίνεις από το σταθμό του ηλεκτρικού απέναντι σε μία γωνία σαν περίπτερο. πουλάει μόνο σπαθιά κάθε είδους.δες καποια βίντεο στο you tube για να καταλάβεις πως είναι τα αυθεντικά και μετά πήγαινε να το πάρεις. έψαχνα χρόνια να βρω ενα τέτοιο σπαθί και μόλις το είδα τρελάθηκα. ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι τα σπαθιά αυτα του τα φτιάχνει ένας κινέζος μετανάστης που ήρθε στην Ελλάδα και συνεχίζει την τέχνη του.τον πιστεύω.καλή αγορά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) το γιαπωνέζικο σπαθί το φτιάχνει κινέζος μετανάστης...μάαααλιστα... TRUE STORY! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2009 από ThReSh
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ναι ξέρω ενα μαγαζί. Πήρα ένα σπαθί πριν ένα μήνα. Είναι αυθεντικο. Δεν έχει πιστοποιητικό αλλά από την κατασκευή του φαίνεται ότι ειναι χειροποίητο. Η τιμή του είναι στα 160 ευρώ.Το μαγαζί ειναι όπως βγαίνεις από το σταθμό του ηλεκτρικού απέναντι σε μία γωνία σαν περίπτερο. πουλάει μόνο σπαθιά κάθε είδους.δες καποια βίντεο στο you tube για να καταλάβεις πως είναι τα αυθεντικά και μετά πήγαινε να το πάρεις. έψαχνα χρόνια να βρω ενα τέτοιο σπαθί και μόλις το είδα τρελάθηκα. ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι τα σπαθιά αυτα του τα φτιάχνει ένας κινέζος μετανάστης που ήρθε στην Ελλάδα και συνεχίζει την τέχνη του.τον πιστεύω.καλή αγορά! Οχαχααχααχχα οχι αλλο καρβουνοοο :mrgreen:
Tenshi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ναι ξέρω ενα μαγαζί. Πήρα ένα σπαθί πριν ένα μήνα. Είναι αυθεντικο. Δεν έχει πιστοποιητικό αλλά από την κατασκευή του φαίνεται ότι ειναι χειροποίητο. Η τιμή του είναι στα 160 ευρώ. Αυθεντικό Katana χωρίς σφραγίδα σιδηρουργού δέν υπάρχει.Ακόμα και αυτά που βγαίνουν απο μηχανή έχουν κάποιο print out στην λαβή.Επίσης μια απομίμηση Katana μπορεί πολύ άνετα να πιάσει τα 3000ευρώ.Δέν θα αναφερθώ σε αληθινά Katana,τα οποία εκτός οτι δέν μπορείς να τα βγάλεις απο την Ιαπωνία (εθνικός θησαυρός γάρ),όσα κυκλοφορούν ώς αντίκες κοστίζουν πάνω απο 10000 ακόμα και αν είναι σε κακή κατάσταση! πουλάει μόνο σπαθιά κάθε είδους. Ε;Μήπως θές να πείς :"αυτού του είδους"; δες κάποια βίντεο στο you tube για να καταλάβεις πως είναι τα αυθεντικά και μετά πήγαινε να το πάρεις. έψαχνα χρόνια να βρω ενα τέτοιο σπαθί και μόλις το είδα τρελάθηκα. Και μιάς που είσαι youtube κάνε ένα search για Bleach,Afro Samurai,Samurai Champloo.Ετσι εκτός απο το πώς μοιάζει μια Katana,θα μάθεις και πώς να την χειρίζεσαι. ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι τα σπαθιά αυτα του τα φτιάχνει ένας κινέζος μετανάστης που ήρθε στην Ελλάδα και συνεχίζει την τέχνη του.τον πιστεύω.καλή αγορά! Κόβω το δεξί μου πόδι οτι τον λέγανε Μιγιάγκι και πρίν γίνει σιδηρουργός έμαθε καράτε σε ένα Αμερικανό έφηβο ονόματι Ντάνιελ-σαν....oh wait,(που λέει και ο ThReSh)αυτός δεν ήταν Ιάπωνας;;;; Και μικρή ενημέρωση πρός άπαντες μπούτσερ-μεν,σφάχτες,γδάρτες και κιλλ Μπίλιδες:Για να βάλεις Katana στην Ελλάδα, πρέπει να είσαι απαραίτητα εγγεγραμμένος σε σχολή Kendo/Iaido και στην συνέχεια να έχεις την διάθεση να τρέχεις σάν τρελός στην ΓΑΔΑ για να καταθέσεις τα όποια έντυπα σου ζητηθούν,για να δικαιολογήσεις τον λόγο που προσπαθείς να βάλεις μια "σπάθα" στην φιλήσυχη τούτη χώρα Αν έχεις την διάθεση να περάσεις απο αυτόν τον κυκεώνα,σε περιμένει και το τελωνείο με ανοιχτές αγκάλες
argyris22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 σχολή Kendo/Iaido υπαρχουν τετοιες σχολες στην ελλαδα?
Tenshi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Και όμως υπάρχουν,ο αριθμός τους όμως είναι ιδιαίτερα μικρός.Βέβαια...σιγά μήν κάτσει ο Έλληνας να ρίξει τον εγωισμό του για να μάθει (εκ νέου) τα περι τιμής,σεβασμού,πειθαρχίας,αυτοσυγκέντρωσης και αυτοσυγκράτησης.Ποιοί;Εμείς οι πρώτοι διδάξαντες του αθλητισμού και του ευ' αγωνίζεστε,για να μήν αναφέρω τους 300.Τι να χέ...ο σχιστομάτης, όταν εμείς σφάζαμε Πέρσες και παίζαμε με τα σπαθιά λές και ήτανε γιο-γιο.Χίλιες φορές καλύτερο το κλοτσοσκούφι λέμε. Τέσπα...αν κάνεις μια έρευνα στο google για Kendo Iaido Athens θα δείς αρκετά αποτελέσματα.
duende Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 οπως ακριβως τα ειπε ο (καλα πληροφορημενος ) Tenshi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις